Můžu mít na rozlučce se svobodou i kluky - kamarády?

Profilova fotka
Myslíte si, že by se opravdu mělo striktně dodržovat, že ženich si udělá rozlučku s kamarády a nevěsta s kamarádkami? Proč je to takový zažitý zvyk? Já mám například spoustu klučičích kamarádů a připadá mi nefér neoslavit to s nimi (pravděpodobně bude moje rozlučka probíhat na chatě jako klasická bečka, takže pohlaví budou namíchaná). Jak jste to měli / budete mít vy?
Odpovědět
Tak můj nastávající asi jakési posezení (nevím, zda to přímo nazývat rozlučkou) se svými kamoši udělá na chalupě- ostatně každoročně pořádají chlapskou jízdu, takže to bude velmi podobné. Já si zřejmě na víkend zajedu za dobrou kamarádkou a to mě bude stačit... :-) Toliko moje plány :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jaký si to uděláš rokosicer, takový to budeš mít ;-) Ale asi bych dodržovala, aby tam nebyl žádný "partner" kamarádky, nebo kamaráda :) Ale jinak je to fuk!! Já plánuju kamarádky, ale jestli se přidají i kluci, to zatím v plánu nebylo :) Rozhodně ne ale partnery jejich, když už.. toď můj názor, ale každý to má jinak a jak chce ;-)
Odpovědět
Ahojky, ja myslim, ze se na to uz nejak nehledi. Kazdy si dela rozlucku podle sebe. Ja mam spoustu kamaradu, co meli rozlucku spolecnou s partnerem, protoze maji spolecne kamarady... Nekteri jsou kazdy zvlast. No a my treba rozlucku neplanujeme vubec, protoze vsechny nase nejblizsi kamarady budeme mit na svatbe, takze je to vlastne zbytecny. Oslavime to az v ten den. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jasný, jaký si to kdo udělá... a když je budeš mít na svatbě, tak proč dělat rozlučku ;-) Zbytečné výdaje navíc..
Odpovědět
Já s kámoškama předběžně nějakou dámskou jízdu plánuju, ale když to nakonec třeba z časových či finančních důvodů nevyjde, tak mi to vadit nebude. Nebo prostě zajdeme někam posedět, zatancovat si... já naposledy jako svobodná :-) a nemusíme tomu nutně říkat rozlučka.
Odpovědět
a kdy se ta rozlučka ma vlastně konat?jen mě tak napadlo jestli to je nějak dané ..třeba týden před svatbou měsíc......... den?No den asi ne nevim jak bych ten obřad pak zvládla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak já jsem měla rozlučku se svobodou 14 dní před svatbou, v pátek já a v sobotu manžel... ;-) a bylo to super,nejdřív jsme si doma ujasnili,jestli by náhodou oběma nevadilo,kdyby se na rozlučce konal strip :-D a tak jsme si to navzájem schválili :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, přidám se do diskuze ;-) Rozlučku máme naplánovanou týden před svatbou. Já s holkama a MP s chlapama. Oba to budeme mít někde jinde a kolem půlnoci bychom se všichni chtěli sejít na diskotéce. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
katarinka, joj strip jste měli jo? týý jo :-D to já bych asi nerozdejchala...my posezení s kámošema plánujem..přítel sportuje hodně, tak s klukama někde posedí a já si pozvu kámošky..nějak tomu ale nechceme říkat rozlučka se svobodou (nejdem do krimu, že:-)) docela se na to ale těším ;-)
Odpovědět
přítel bude mít jen takové posezení, ne dlouhé. Já právě váham zda je dělat vůbec, známých moc nemám a když tak nejsou společní. A to je budete zvát všechny?
Odpovědět
Já jsem pro a už se na ni těším :-D :-D Nemám nic proti tomu, aby se to šlo zapít odděleně. Ta zábava, když je parta ženských spolu (a i parta chlapů samotných) je jiná...odvázanější. My se s přítelem chodíme o víkendech většinou bavit společně, tak proč nezapít svobodu odděleně. Jako dobrý nápad je jak píše BLOndata.sestručka: pak se třeba sejít na jednom místě...aby jste o sobě věděli, kdo to nevydrží ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme hodně přátel společných, takže ráda zapařím i s klukama a přítel se svejma kámoškama.A budeme v obraze jak to všechno probíhá ;-) Zvát budeme jen Ty, se kterýma se stýkáme. Nebudu zvát třeba spolužačky ze základky, který občas potkám na ulici a řekneme si ahoj.
Odpovědět
Článek se načítá
tak moje postrehy..je jedno jestli je to kluci a holky zvlast nebo party dohromady protoze vzdycky!!to zalezi jen na lidech...zazila sem supr damsky jizdy i spolecny akce ale taky mene povedeny takovy rozpacity takze je to opravdu jedno :-) spis me prijde pokud se to dela dohromady tak potom nemusite uklizet na dvou mistech :-D no a mozna to i vyjde levneji nevim
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme domluvený tak, že si zamluvíme salnek v jednom baru- za pronájem se nic nepaltí. Maximálně objednám nějaký přípitek a tím končí veškeré moje výdaje. Všechno ostatní si hosti zaplatí sami x-) . To by toho byla pak druhá svatba :-D
Odpovědět
ajo tak u nas je zvykem ze rozlucku plati zenich/nevesta, resi se to pro kluky např.beckou a nejakym universalnim jidlem, a u holek vinema a jidlem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no já pozvu jen kámošky, se kterýma se bavím tak nejvíc...nejradši bych, aby to začlo doma, tam připravím pití a zobání a pak někam asi vyrazíme...ale to je v plánu tak 14 před svatbou, tak se to může ještě tisíckrát změnit...ale je fajn to s partnerem pořešit, předejde se tak zbytečným hádkám třebas :-D
Odpovědět
V kraji, odkud pocházím, je zvykem, že při rozlučce chlapů, že kamarádi zaplatí budoucímu ženichovi na rozlučce striptérku :-D Co vy na to??? :-D :-D :-D (pozn. ještě, že si beru chlapa odjinud 8-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Když jenom striptérku, tak je to v pohodě ;-) někde jsem četla, že nějakej chlapík měl na rozlučce taky striptérku, ale to už bylo trošku odvážnější a používali se různý pomůcky a tak x-)
Odpovědět
kalo - to myslim ze neni zase tak vyjimecny jev ze se kluci slozi na nejakou slecnu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
noo vzhledme k tomu ze jsem informatik:-) tak se pohybuju mezi skoro samyma chlapama takze by moje damska rozlucka vypadala tak ze by tam byly dve kamosky a ta jedna by stejne musela brzo domu k rocni dceri takze bude rozlucka spolecna s pritelem a i s myma kamaradama...kamosi sice brblaly ze to pak pritel nebude mit stripterku ale kdyz videli ze me by to vadilo tak daly pokoj...
Odpovědět
Ahojky, my máme rozlučku týden před svatbou u nás doma na terásce(doufám,že nám vyjde počásko). Děláme to společně, jelikož máme společné kamarády jak kluky tak holky a bude nás pěkná banda-už se těším až je uvidím všechny pohromadě :-D :-D :-D . Jinak moje sestara,když se před třemi roky vdávala,tak její chlap měl rozlučku s klukama u nich doma (segra sice byla doma, ale nechala je venku o samotě- byla taky ve 4.měsíci a ani jí to nevadilo). No a mě poprosila,že by si chtěla zajet na nákupy do Brna do Vaňkovky, tak sme jely a tady jsme si to užily... Takže měl rozlučku každý po svém....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?