Dává se na rozlučce se svobodou dárek?

Ahojky nevěsty, prosím vás, jak je to u rozlučky nevěsty a ženicha?? Dává se jim nějaký dárek od kamarádů nebo se dává jen svatební dar po obřadu?? Díky ;o)
Odpovědět
Profilova fotka
Dávají se většinou vtipné dárky, třebas eroticky laděné...nebo něco, co třebas v případě nevěsty ještě využije na svatbu....já nevím, kosmetické ošetření, manikůra apod.
Odpovědět
Nic drahého bych nekupovala, ale nějaká vtipná blbůstka by byla vhodná...
Odpovědět
Profilova fotka
Když se vdávala kamarádka, udělali jsme jí takovou KPZ - váleček, špunty do uší, sexy prádlo, příručku o manželství, malou becherovku a tak. Pak jsme jí zavázaly oči a ona musela po hmatu poznávat co je co. Bylo to fajn a nic moc to nestálo... Ale já se loučím letos a vzhledem k tomu, že kamarádky z větší části ještě studujou nebo nejsou finančně za vodou a vzhledem k nákladům rozlučky fakt nechci, aby mi dávaly další dárky. Takže asi záleží na konkrétním páru...
Odpovědět
Profilova fotka
Nad tím jsem nepřemýšlela...s žádnými dárky nepočítám, spíš počítám s tím, že zaplatím párty pro kamarády...jestli něco dostanu tak tím líp :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...já jsem uspořádala párty pro kamarádky a dostala jsem toho taky dost - nějaká ta láhev vína, rámečky na fotky, spodní prádlo, čokoládový pinďour :-D vonné svíčky, kosmetický balíček do koupele, plechovku, která se zalévá a rostou z ní čtyřlístky atd. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dostala jen 2 podvazky :-) Od svědkyně a od kamarádky, jinak všichni donesli jen něco k pití a zakousnutí, protože rozlučka byla u nás doma, vzhledem k tomu, že jsem nečekaně onemocněla a nechtěla pár dní před svatbou lítat někde v klubech. Kamarádce vím, že se holky skládaly na nějaké spodní prádýlko, ale já nic takového nedostala, měla jsem dostat striptéra, ale pak to neklaplo vzhledem k tomu, že mi fakt nebylo dvakrát dobře.
Odpovědět
Já jsem na rozlučce dárky dostala, ačkoliv jsem to vůbec nečekala :-). Některé byly úžasně vtipné a recesistické (př: Krabička 1. pomoci v manželství :-D - kondom, ibalgin, jizdenka až pojedu za maminkou pro radu, redbull abych měla křídla, šitíčko na bolavé srdíčko, ...) a jiné byly krásně praktické a holky věděly, že jsem o nich mluvila, že bych je chtěla do svatby ještě koupit, tak mi je daly jako dárek - skleničky pro novomanžele na přípitek, svatební album, sada na krájení dortu, svatební kniha, ... Kamarádka dostala na své rozlučce jako dárek striptýz a dort ve tvaru penisu. Myslím ale, že je to na každém, jak se to pojme, a na každém, jestli nějaký dárek chce dát (ať už jen maličkost nebo dárek z recese), nebo zda si to nechá až na svatbu. Důležité je, aby se sešla dobrá parta a byla super zábava, a to je pak nejlepší dárek ze všech ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahoj, já jako nevěsta dostala od mých družiček odznak nevěsty, korunku závoj. Dalším překvapením byla večeře v centru města a pak nás vozila limuzína po různých krásných místech a na každém jsem dostala úkol - tematický, jestli se už můžu vdávat. Například kvíz, skákání přes gumu atd. Byl to nezapomenutelný večer a proto jsem se holkám chtěla nějakým způsobem odvděčit. Na svatbě jsem tak každé předala malý ručně vyrobený dáreček. Každá teď máme jako vzpomínku bílý náramek z matných pogumovaných náramků s ležatou osmičkou - což je symbol nekonečna. Náramky jsem tematicky podle svatby zabalila do hnědého balicího papíru s krajkou. Všechny měly ohromnou radost. Přes to, že to byla maličkost, všechny jsme byly nadšené, že máme společnou vzpomínku. Náramky se všem tak zalíbily, že už je vyrábím i pro další nevěsty :)
Odpovědět
Já měla rozlučku před 3 týdny a dostal sjem hafo dárků. Korunku, šerpu (dnes naposledy volná), kuchynskou zástěrku- sexy zdr. sestřička, papuče s penisem nahoře, anistres mačkátko penis, pánvičku s penisem, podvazek a striptera...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?