Místo pro rozlučku a oslavu v Praze. Poraďte

Profilova fotka
Ahojky,¨predem se omlouvam,jestli už tady takové téma je... Mám problém,nějak se nám komplikuje večerní oslava po svatbě.Obřad je v Praze a oslava z kamarády u Rakovníka,jenže to je spíš pro ženicha-moji kamaradi to mají z ruky,je komplikace z ubytovanim,cestou...,já tam nebudu mít skoro nikoho a tak jsem se rozhodla,že si udělám rozlučku a spojím to dohromady s oslavou. Tak vás prosím,máte někod tip,ne nějaké místo v Praze,nějaký dobrý bar,restauračku,ne moc drahou???Díky za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Megan a kolik vás bude? Asi by to chtělo nějaký salonek! A taky, Praha je velká,tak by to chtělo nějakou část. Já osobně zbožňuju jednu hospůdku kousek za Bílou Labutí "U Richtyků"! Nemají int.stránky,tak doporučuji osobní návštěvu. Je tam i pěkný salónek.-) Výborně vaří, příjemný personál, dokonce nám pustí i vlastní CD, když si přineseme, opravdu vstřícní.-) Teda aspoň já to tam tak znám.-) Ceny jsou taky v pohodě.-) Akorát tam mají do 23,00 hod,ale to by se třeba dalo dohodnout. Navíc dobrý je,že to je kousek od vlaku. Já nejsem přímo pražanda,tak pro nás je to vyhovující.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kaci-netusim kolik by nas bylo,mozna do 15lidi,nic velkyho.Misto je komlikace,neb ja jsem z Cernyho mostu,zbytek druha strana Prahy.To ze je to do jedenacti by mi nevadilo,kvuli doprave a taky mam malyho prcka :-D diky moc za tip,hned si to napisu
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to máš docela komplikovaný,co? Já to znám spíš ve středu Prahy,ale jelikož jste každy z jiného konce,tak střed by pro vás mohl být dobré řešení. Asi bych volila něco menšího,útulného, což tato hospůdka je. Pak mě ještě napadá hospůdka "U sovy" na Senovážném náměstí, což bylo vždycky taky super,ale hodně dlouho jsem tam nebyla.-( Ostatní co znám jsou zbytečně velké prostory a také né zrovna moc levné.-( Budu držet palce! Určitě něco šikovného najdeš.-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?