Rozlučka se svobodou ve "spa" místě v Praze, poradíte?

Profilova fotka
Nevesty, poradte - napadlo me udelat rozlucku v nejakem "spa" miste... s virivkou, saunou... Poradte kde v Praze! diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem plánovala kamarádce rozlučku a chtěla jsem vířivku... Nastal ale problém s počtem účastníků :-) Velkých vířivek, kam se vejde max 8 lidí, není moc, většinou jsou jen pro 4-6. A nás bylo nakonec stejně víc, takže jsme se na to vykašlaly. Co ale můžu doporučit, je jízda limuzínou. Tu jsem na rozlučce absolvovala dvakrát a vždycky to mělo velký úspěch 8-)
Odpovědět
ahojky, já měla spa rozlučku, bohužel v Ostravě, takže to ti asi moc neporadím s místem, ale můžu doporučit tenhle styl! obepsala jsem místní sauny a wellness centra a nakonec jsem sehnala saunu, kde dělají celkem často uzavřenou společnost a třeba narozeninové oslavy, takže nebyl problém... bylo nás 10, měli jsme saunu s odpočívárnou a přilehlými prostory (šatna, wc, bazének,...) na 3 hodiny, dělaly jsme si vlastní barmanskou show a bylo to moc prima... míchat koktejl v prostěradle je super zábava ;-) záleží, kolik lidí plánuješ, na jak dlouho atd. - když napíšeš poptávku na pár míst, které si najdeš na webu, určitě ti někdo odpoví....
Odpovědět
Profilova fotka
@kristizasl Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše wellness na hotelu GreenYacht. Je možné jej pronajmout exklusivně pro Vás:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, můžu doporučit infinity Vysočany - úžasné místo .... http://www.infinit.cz/praha-vysocany-... :-) |-|
Odpovědět
Profilova fotka
dekuju vsem moc! :-)
Odpovědět
Taktéž doporučuji Infinity Vysočany, je to tam skvělý ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?