Svatba 16.1.2016

Ahoj holky, tak asi začíná předsvatební stres. Pořád dokolečka přemýšlím jestli jsem na něco nezapomněla. Je něco co vám chybělo na svatbě i nějaké maličkosti-detaily. Díky za odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
to máte skoro stejné datum, jako jsme měli my :-) My jsme měli 19.1. 2013 :-) Jinak k Tvé otázce - nejlepší je udělat si seznam a odškrkávat. ;-) Nechybělo mi nic, jen asi pomocná ruka, ale to nebylo, protože přátel moc nemám (spolehlivých přátel) a rodiče se svatbou nesouhlasili, tak to bylo všechno na nás, takže jsem toho měla dost. To je asi jediná věc, která mi chyběla, ale s tím se asi nedalo nic dělat :-)
Odpovědět
Seznam mám hotový a pořád v něm listuji, zda mi něco nechybí v něm :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nici23 Hlavně klííd! :-D :-) Vdáš se i bez detailů ;-) :-) užívej si to. S trochou štěstí už to nikdy znova nezažiješ :)
Odpovědět
Ahojte holky, jsem rozvedena mam už 23 letou dceru, uz nejsem zrovna nejmladší 45 potkala jsem meho současného přítele 51 který je také rozvedeny.Zname se teprve 3mesice a on mě požádal o ruku byla jsem z toho v šoku takhle rychle, vždyť se skoro neznámé.A udivuje me to, vždycky jsem žila v domeni,ze do sňatku hrnou ženy muze a ne naopak.Nevim co si o tom mám myslet.Muži se takových závazků boji.Ma někdo podobnou zkušenost?
Odpovědět
@nici23 Ahoj,taky se bereme teď v sobotu a já jsem děsně napružená,ani doma se mnou nic neni,chlap jě zase na větvi ze mně..:D Nám se do toho pořád angažuje tchyně a snaží se organizovat..:D Hlavně se mně každý teď ptá"Tak có? Jak se těšíš?" co je to doprčič za otázku..?? :D Prý je ten předsvatební stres normální,ale já se těším,až už bude den D,protože nebudu mít čas přemýšlet,kde co jak kdo dělá a jestli je vše tak,jak má..:)) Paradoxně na druhou stranu musím udělat ještě takových věcí,až je mi z toho zle...nechť to přežijem ve zdraví,držím vám palce a klidně piš,jestli chceš upouštět páru....;))))
Odpovědět
@saruskaaaa Proč to píšete do vlákna o svatbě 16.1.2015?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?