Rozlucka se svobodou - tipy, postrehy atd.

Ahoj nevestinky, chystate rozlucku se svobodou? Pripadne v jakem duchu? Hlavne by me zajimalo, jak na to, kdyz je vam "30plus" ;-) Diky za rady.
Odpovědět
@chakka Ahojky, ja dnes z rozlucky prijela :) trochu predcasne, ale to neva ;)) Udelaly jsme si s kamaradkama damskou jizdu- pa-ne s tim ze jsme v tom mely jeste liceni a foceni, nejaky welness. V patek vecer spis seznamovacka, v sobotu vecere s zivou hudbou ve skvele restauraci a pak eventuelne disko. Nemelo to chybu! Vazne uzasne!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
narovinu, přijde mi strašně ty moderní rozlučky s šerpami, závojemi, růžovými plastovými penisy... Takže se normálně klasicky "ožeru". Rozlučku mi chystá svědkyně a má přesný rozpis: - nic růžového - nic co by nasvědčovalo tomu že jsem nevěsta - žádné trapné zvyky kvízy, úkoly a já nevím co ještě Jedu tam za dva týdny, tak ještě nevím, každopádně plánujeme celý víkend, vyrazíme na nákupy, kafíčka "suši" a večer zajdeme do rockového klubu - obě jsem rockerky. Takže žádné hrocení, hlavně si to užít.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje rozlučka bude vypadat následovně: Počkáme na náhodný šťastný den, kdy se celá skupinka já + 4 nejlepší kámoši z gymplu objevíme v tomtéž městě, najdem nějakou klidnou malou hospůdku, ožerem se, pokecáme a půjdem domů. :)
Odpovědět
@morrighan Přesně, žádné strojené obrovské american party... vidím to hodně podobně :-)
Odpovědět
moje představa ideální rozlučky - vzhledem k tomu, že to bude ve finální fázi přípravy svatby, tak odpočinek, wellnes, koupele, masáže, pedikůra a všechno to, co bych si strašně ráda dopřála, ale tak nějak k tomu nemám při normálním žití čas.. no a pak večer s kamarádkami na vínečko, popovídat, něco dobrého pojíst, a jít spinkat.. :-) a nejlepší zakončení toho všeho bude to, že budu moct druhý den normálně fungovat :-)
Odpovědět
Moje rozlučka je ve stylu francouzského předměstí a odehraje se v jednom malém francouzském bistru, kde jsme měli se snoubence vlastně jedno z prvních ofiko rande. :) Můj jediný požadavek byl, aby se holky alespoň trochu stylizovali - tzn.nějaká sukně do pasu, nebo šátek kolem krku/červená rtěnka. Budeme mít připravené předkrmy, pak si dáme večeři, bublinky a pak když se nám bude chtít, tak se možná přesuneme někam do baru - ale já zrovna nejsem pařič typ :D .. Místo bude malinko nazdobené, ale žádné fake závoje, ani oblíbená brčka ve stylu pánské výbavy nebo tak :D
Odpovědět
Profilova fotka
@harley23 Souhlas. Nemám ráda kýčovitost a nucenou strojenost. :/
Odpovědět
@morrighan jj, přesně, přijde mi, že akorát něco napodobujeme, proč si to neudělat originálně :-)
Odpovědět
A my pojedem na hudební fesťák :)
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba focení v ateliéru pro všechny zúčastněné? Make-up, účes a fotografování :) Do toho malé občerstvení, sekt ..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?