Jakou výšku podpatků budete mít na své svatbě?

Milé nevěsty, jak vysoké boty budete mít (nebo jste měly) na své svatbě? Vybírám ze dvou variant bot viz obrázky. Ty vyšší mají údajně podpatek 9 cm, dá se v tom vydržet celý den? Lodičky jaké běžně nosím mají podpatek 7,8 cm a jsou pohodlné, ale s vyššími nemám zkušenost.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ono to ani není tak o výšce podpatku jako o kvalitě bot. Kvalitní boty o podpatku 12cm budou často pohodlnější než nějaké nekvalitní s popatkem 8cm :) samozřejmě jsou ale vyjimky
Odpovědět
Úplně mi mluvíš z duše. Také se rozhoduji mezi těmito botkami s vyšším a nižším podpadkem. Jsem prcek, tak by jsem brala ty vyšší, ale zase se bojím, že v nich dlouho nevydržím :-( A našla jsem je na objednání pouze přes e-shop, takže je nemohu ani vyzkoušet :-( O těch na nižším podpadku tady dost holek píše, že jsou velice pohodlné. Tak jsem zvědavá, jestli se ozve nějaká nevěsta, která měla ty vyšší botky a sdělí, jak moc byly pohodlné tyto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli jsi zvyklá chodit na podpatcích, nebude to problém, záleží však, jak se budeš v botách cítit celkově (jestli tě nebudou někde tlačit). Osobně bych si boty přes internet bez možnosti vyzkoušení nikdy nekoupila, musí padnout jako ulité a je to dost velké riziko. Mám i boty mimo svou "standardní" velikost, protože u daného typu mi prostě neseděla, chce to prostě vždycky vyzkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla přesně tyto boty s tím nižším podpadkem, protože jsem docela vysoká, ale celkově jsou tyto boty velmi pohodlné, vydržela jsem v nich celý večer a nohy mne vůbec nebolely a to jsem hodně tancovala :-) ;-)
Odpovědět
Tyto boty mají v salonu v Ostravě v Shopping parku, včera jsme je tam zkoušela, mají je v 38, potřebuji 39. Jsou tam na tom nižším podpatku. Na můj vkus je fakt nizoučký, na podpatky jsem zvyklá, takže jestli je budu objednávat, tak s tím vyšší podpatkem. Na vyšší podpatku tam mají v 39 tyto http://www.kvetuse.myeshop.cz/cs/kate... Kdyby to někomu pomohlo. :)
Odpovědět
já budu ráda, když vůbec nejaké boty seženu, takže jedinou mojí podmínkou je, aby se v tom dalo chodit a abych nebyla vyšší než můj chlap, což dělá 14 cm. :)
Odpovědět
Já měla botičky na 1 cm podpatku a měla jsem nožičky jak v bavlnce, vůbec jsem si nestěžovala. Sice při novomanželském polibku a focení jsem si musela stoupnout na špičky, ale manželovi to jinak nevadilo. Šlo mu hlavně o to, abych se cítila dobře. Mám to ale hodného manžela.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mam 10 nebo 11 cm. Koupila jsem si do nich ještě vložky s klenbou a vystálkou pod bříšky prstů... Tak snad to bude ok 8-)
Odpovědět
já mám 5-7cm, tak nějak, volila sem, abych nebyla vyšší, než partner, neb sme stejně vysocí
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem maliká a na podpadky zvyklá, na svatbu jsem měla 12 cm a vydržela jsem v nich úplně v pohodě, přezula jsem se až jsem si brala krátké šaty, abych to měla při jednom. Doporučuji podpadky volit podle toho jak jsi na ně zvyklá a podle výšky partnera, abys ho moc nepřevyšovala :-D
Odpovědět
já podpatky nenosím skoro vůbec, pokud mám vysoké boty, tak na klínku... a na svatbu budu mít 7,5 cm, protože muž je vyšší skoro o 30 cm, tak abych nebyla úplně malinká. Vložka s ,,polštářkem" je pro mě ale nutností.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já osobně jsem měla podpatek 5 cm. V botech můžu dělat vše, skákala jsem v nich na parketu (tomu se ani nedá říkat tanec) a včera jsem v nich hrála i laser game. Jestli můžu radit, v žádném případě si neber podpatek vyšší než 8 cm. Je to alespoň u mě nějaká magická hranice - zatímco v podpatcích 8 cm můžu chodit celý den, v botech s podpatky vyššími už nevydržím ani hodinu. Už jsem viděla plno holek ve vysokých podpatcích, co viditelně trpěly a nemohly pomalu ani chodit. Je to pro nohu nepřirozená poloha a vyloženě to pak bolí - nejen pokud chodíš, ale i stojíš a sedíš. Kdo to zažil, ví své. Fakt by byla velikánská škoda zkazit si svatbu proto, že jsi chtěla mít vysoký podpatek.
Odpovědět
Článek se načítá
Měla jsem podpatek 9 cm. Manžel měří bez mála dva metry, mezi námi je rozdíl 27 cm, který na fotkách, aspoň podle mého názoru, nevypadá nejlépe, takže jsem chtěla být co nejvyšší. Na podpatky jsem ale z výše uvedeného důvodu zvyklá a boty jsem měla ještě vyplněné tou gelovou vložkou, co prodávají třeba v DM drogerii, a bylo to bez problémů, i když jsem na nich stála asi 2 hodiny v kuse. Ale je pravda, že jsme neměli během svatby moc "pohybových aktivit" jako tanec, hry apod. Takže je to asi o zvyku a o tom, co v těch botách plánujete všechno dělat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Manzel jse o dost vyssi takze jsem chtela vysoky podpatek, mela jsem 13 cm podpatek (2 cm byla platforma pod spickou), vydrzela jsem v nich cely den, boty byly pohodlne, kvalitni kozene, ani jsem do nich nemusela kupovat nejake gelove podlozky apod. podpatky az tak casto nenosim ale chodit v nich umim, takze to bylo naprosto bez problemu, akorat novomanzelsky tanec jsme v nich radsi trenovala predem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla podpatky 5,5cm a bylo to úplně akorát,nejsem zvyklá chodit na vyloženě vysokých a přezouvat jsem se nechtěla,tak tahle varianta byla ideální :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zrovna ty co tu ukazuješ jsme si tento týden zkoušela. Jsou krásný, ale člověk v tom tak trochu vypadá jak bonbonek :-D Já osobně mám podpatek 5cm, mám totiž skoro stejně vysokého přítele ;-)
Odpovědět
Nula :-) Balerínky. Přítel je totiž jen o 5 cm vyšší než já.
Odpovědět
Profilova fotka
10 cm, ale platforma má 1,5 cm, takže je to v pohodě. Ale určitě beru botky na přezutí.
Odpovědět
Já mám taky přítele vysoké podobně jako já, takže taky něco hodně nízkého - ne-li balerínky :D
Odpovědět
Profilova fotka
Neumím chodit v podpatcích a tak pilně trénuji na 7 cm vysokých :-) Myslela jsem že to bude záhul, ale musím se pochválit, že mi to docela jde :-) Máme s přítelem mezi sebou rozdíl 20 cm a tak aspoň trošku jsem musela povyrůst aby se nemusel tolik ohýbat :-) samozřejmě pak na přezutí něco s menším a nebo s žádným podpatkem.. :-)
Odpovědět
Jelikož jsem ještě nepadla na boty na podpatku, které by mi opravdu sedly, tak nošení podpatků je pro mě děs a hrůza. Buď mě boty příšerně tlačí, nebo padají z paty. A to jsem jich vyzkoušela dost a kvalitních. Tak nevím, buď jsem divná nebo nevím. Takže nejspíš budu mít podpatek 0. :-D
Odpovědět
Ja protancila svatbu ve 12 cm podpatku. Šaty jsem nechtěla nechat zkracovat a tak to vyřešily boty. Nemela jsem zádné kožené, vypadaly luxusně a zaplatila jsem za ne v obchode směšnou cenu. Pohodlne a i po 2.protancene svatbe vypadají jako nove! Takže je super využiji jeste dále :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jde o to, co je komu jak pohodlné a na co je zvyklý. A také samozřejmně na délce šatů záleží. Já měla podpadky cca do 5 cm, ale původně jsem je nechtěla vůbec. Jsem dost vysoká, manžel stejně vysoký skoro a nejsem na podpadky zvyklá. Sama za sebe doporučuju spíš široký podpatek případně klínek. Na celodenní nošení pro mě osobně pohodlnější
Odpovědět
Urcite je to o tom, jak moc jsi zvykla podpatky nosit a o kvalite bot. Jak uz tady bylo zmineno, tak bych v zadnem pripade nekupovala boty jen tak pres internet. Ja budu nejspis mit nizsi podpatek, protoze ac sice nosim sem tam podpatky, tak pohodli v den svatby u mne urcite vyhraje. A kdyz tak jen maly podpatek. Koupim si boty s dostatecnym predstihem, doma je pak budu nosit, at si noha zvyka. A pokud to bude boj, tak budu mit cas koupit si dalsi a testovat pohodlnost dal:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla 12 cm a vydržela jsem v tom v pohodě 12 hodin. Je ale pravda, že jsem na podpatky celkem zvyklá a hlavně jsem v těch botech před svatbou chodila doma, abych je rozchodila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja budu mit 2cm a kdyz me to bude pripadat moc, prevlecu se do botasek - cernych, tanecnich, tak to nebude tak hrozne vypadat:) ale ja to nenosim vubec a nechci, at me na svatbe boli nohy z toho a bojim se nekde slapnout... a vam vsem, co jste na podpatky zvykle, tak vy si to poradne uzijte, ono to prodlouzeni postavy taky musi vypadat hezky:)
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít 8 cm ale nevim jestli v nich vydržím celou dobu-a stejně jsem i v podpatcích menší než ženich :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Já jsem na obřad a oběd měla střevíčky s 14cm podpatky a malou platformou. Manžel je o 20 čísel vyšší a já jsem na vysoké podpatky zvyklá - běžně nosím do práce 10-12cm, a boty jsem měla důkladně rozchozené mnoho hodin doma i venku. Samozřejmě to nebylo extra pohodlné, zvlášť při focení na trávě, ale žádný problém to nebyl. Na večerní párty jsem se pak přezula do tanečních latinek s 10cm podpatkem(+ asi 1cm chrániče), které tedy byly po celonočním tancování i na venkovním "parketu" na odpis, ale s tím se počítalo.
Odpovědět
měla jsem 6 cm a vydržela jsem v nich až do rána 🙂
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?