Obřad Sušice

Profilova fotka
Ahoj, je tady někdo kdo má zkušenosti se svatbami v okolí Sušice? Prosím i s přibližnými cenami, jde mi jen o obřad :-) slyšela jsem o hrádku u sušice a Rabí, ale Hrádek je prý drahý a Rabí nechceme( tam měla sestra ) :-D. Nebo pokud máte někdo zkušenosti se svatbou v přírodě jak ji naplánovat a co vše zařídít uvítám :-) Děkuji všem
Odpovědět
Nad městem Sušice je Vrch Anděla Strážce a na něm kaple sv. Anděla Strážce, v létě jsme tam byli, je to nádherné místo s krásným výhledem na město Sušice. Kdybychom bydleli poblíž, brala bych tohle místo na svatbu všema deseti:-)
Odpovědět
@basko206 Manzelova sestra mela svatbu v penzionu Pod Sedlem v Albrechticich u Susice, obrad meli na louce kousek od penzionu, jidlo a ubytovani primo v penzionu. Je to asi spise pro mene narocne, ale uzasne pro lesne-prirodni svatbu. Meli tam 130 lidi, ubytovanych teda o dost min. Vsechno vcetne obeda s rodinou bylo venku. Ceny teda nevim, ale urcite to nebude za nejake vysoke palky. Ale pozor, je to Sumava, tudiz nevyzpytatelne pocasi - na zacatku zari meli 5 stupnu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucy8465 Děkuji moc , Andělíček je nádherný, ale co vím dělají se tam církevní obřady což my nechceme:-) ale jinak vím že tam je to nádherné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Mohla bych se zeptat zda by nebylo možné zjistit jak měli ten pobřad zařízený? Zda si vše zařídili sami (oddávající, židle, výzdoba) a nebo přez penzion :-) zní to velmi dobře moc bych chtěla svatbu v přírodě a vzhledem k tomu, že oba máme myslivost jako koníček a jsme na přírodu tak je to můj sen :-)
Odpovědět
@basko206 No oni to meli hodne narychlo, cast pres penzion, cast vlastnimi silami. Jidlo zajistovali z penzionu, ale sladke a nejake dalsi obcerstveni a cast piti si zajistovali sami. Je to uz rok a pul, tak se mohlo neco zmenit, takze bude nejlepsi, kdyz do penzionu zavolas nebo napises a poptas se. Lavice a stul meli na obrad z penzionu, ozvuceni jim zajistoval bracha zenicha (muzikant), oddaval je reditel nejake skoly, ktery ma opravneni. Celkovou vyzdobu si taky zajistovali sami. Rodina jejiho manzela je primo ze Susice, takze to v okoli znaji a spoustu toho byli schopni zajistit sami (dorty z Rabi, kremrole a chleby primo z pekarny ze Susice). Takze asi zalezi jen na domluve s penzionem.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, dnes jsme se domluvili pro obřad v krutěnicích. je to tam nádherné a levné a majitele známe :-) Ale děkuji :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?