Co se hází na novomanželé kromě konfet a rýže?

Co se hází na novomanžele v případě, že Vám na zámku zakáží konfety i rýži? Jediný co jsem našla je možnost bublifuku (přičemž jeden stojí 26,- ;-( ) . Děkuji
Odpovědět
Taky vymyslim, co by se dalo pouzit, a budu rada za tipy. Mame zakazanou ryzi i konfety a bublifuky nechci. Nekde jsem tu videla inspiraci na “ekologickou” verzi pro venkovni svatbu, kdy se derovackou vyrobi konfety ze spadanych listu. Rozlozi se prirozene, ale kdo by se s tim delal a je to pouzitelne jen na podzim :-D na zamku by te s tim nejspis taky vyhodili :-D
Odpovědět
U nás jsou povolené živé květy, tak třeba u vás taky, a domluvit se s květinářkou, že vám oškube nějaké vadné kusy květin?
Odpovědět
My budeme mít kornoutky s okvětními plátky a aromatickými bylinkami (tymián, rozmarýn). Snadno se to vyrobí i doma :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale chce se to zeptat, jestli vůbec dovolují něco házet, je spousta míst, kde se prostě nesmí házet vůbec nic, ani rozstříhané listí, ani plátky kytek, ani bylinky, prostě nic, co pak zůstane na zemi.
Odpovědět
Jinak bublifuky se dají sehnat i levněji, měli jsme odsud https://www.svatebni-raj.cz/?sekce=ka... za 12 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @sarkad19, nabízíme levné svatební bulifuky a máme akci na vystřelovací konfety - podívejte se na Svatební doplňky s.r.o - e-shop a dvě kamenné prodejny (Praha 4 a Morava - Uničov).
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkad19 dobrý den, já osobně lobuji za bublifuky. Na většině zámků, když je zákaz házení rýže, tak nechtějí mít na zemi vůbec nic. Proto je nejlepší varianta bublifuk. Mrkněte třeba na zero eshop, tam mají za 10 Kč nebo se dají pořídit také "mávátka" do barvy svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
My třeba neměli nic :-)
Odpovědět
Po nas svatebčané házeli vlaštovky,které pak děti sesbíraly během pár minut...
Odpovědět
Profilova fotka
Vlastovky v barve svatby se jmeny snoubencu, bublifuky, natrhane kvetiny, vystrelovaci konfety (velky neporadek), vecerni svatby dlouhe prskavky
Odpovědět
Profilova fotka
Už jsem to navrhovala v jiné diskuzi - házet pětikoruny. O úklid nepořádku by určitě bylo postaráno. :-D
Odpovědět
@l_a_u To by mohlo v některých případech pěkně bolet. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám dilema. Byla jsem rozhodnutá pro bublifuky- Bubliny mám ráda, nezůstane po nás bordel, ptáci nesežerou rýži a nechcípnou, super. Ale teď jsem objevila ta zmíněná mávátka a fakt váhám. Bylo by to hezky barevné, ale bude lidi bavit mávat?
Odpovědět
@barbora2019 Tu chviličku to snad vydrží. Je to podobné jako koledovat s pomlázkou, to taky někteří zvládnou i 2 sloky "mávat" o něčí zadek a problém jim to nedělá.
Odpovědět
Nedávno jsem slyšela o bublifucích mluvit majitelku půjcovny svatebních šatů. Jsou z toho nešťastní, protože bublifuky nechávají na šatech nevypratelné fleky (jsou vidět až po vyprání). Jinak mně osobně přijde divné tohle svatebčanům zařizovat, vyrábět nebo nakupovat si něco, co po nás mají házet. Přijde mi to jako kdybych jim rozdala svatební dary, které mi mají dát nebo jim určila že mají tleskat nebo něco volat, až budeme odcházet :-D To je přeci jejich gesto vůči novomanželům a mělo by tedy vycházet od nich...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?