Zábava během focení

Ahoj nevěstinky ;) přemýšlím jak zabavit hosty během focení. Chtěla bych s ženichem odjet na 6 km vzdálený zámek a hosty nechat v místě konání svatby (obřad i hostina), poradíte mi jak je zabavit? Určitě tam bude připraveno pohoštění i alkohol i nealko, akorát bych chtěla vymyslet nějakou "akci" Děkuji za typy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Na poslední svatbě měli karikaturistu v době focení a bylo to super :) Nikdo si ani nevšimnul, že novomanželé chyběli.
Odpovědět
Profilova fotka
klasika, fotokoutek + tombola
Odpovědět
Profilova fotka
karaoke, promítání vašich fotek (od dětství až po současnost, společné fotky s partnerem), nebo různé hry. Ohledně toho karikaturisty, jednou jsem byla na svatbě, kde udělali soutěž, že si lidi vytahovali jména ostatních svatebčanů a měli toho člověka nakreslit. To bylo možná i lepší a vtipnější než karikaturista, vzhledem k tomu, že ne každý má umělecké schopnosti :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Na foceni jsme odjizdeli po zakrojeni dortu, takze vsichni byli najedeni:-) jako zabavu jsme jim pripravili svatebni noviny s krizovkou. Jedina osoba, ktera resila, ze tan nejsme a nedelame ji cvicene opicky my nebo nekdo jiny, byla pratchyne, ale ji jsme dopredy meli jako problematicky element.
Odpovědět
Profilova fotka
My se sli fotit az po obede a rekla bych, ze tou dobou vsichni hoste uvitali, ze si muzou trochu vydechnout a odfrknout (zabralo nam to asi hodinu a pul), jidlo a piti samozrejme meli k dispozici, nekdo se sel uz i prevlect do pohodlnejsi neformalniho obleceni, nekdo se vydal na prochazku arealu, vetsina zustala tlachat u kafe.. proste kdo chce tak se zabavi a kdo nechce, tak tam stejne bude urazene sedet i kdyz naplanujete sebelepsi program (beru to i podle zkusenosti ze svateb kde jsem byla jako host), tak si s tim zbytecne moc nelamej hlavu, akorat doporucuji hosty informovat o predbeznem harmonogramu dne at s tou chvilkou cekani pocitaji
Odpovědět
My se taky jeli fotit až po obědě, měli jsme vše na jednom místě včetně ubytovaní, takže se mezitím ubytovali - neseděli tam aspoň jako trubky a nekoukali na sebe, prý jim to uteklo. A měli jsme připravené svatební noviny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Po obědě jsme odešli a všichni dostali postupně kafíčko, zákusek a k tomu svatební noviny, mohli nám nechat vzkaz na stromě přání nebo udělat otisk prstu do vláčku (nás "strom), také tam byly naše fotoknihy, které si mohli prohlédnout. Někteří hráli fotbálek, bavili se, pili. Většina se šla do nedalekého hotelu ještě ubytovat, protože ráno pokoje nebyly ještě uvolněné. A taky se promítaly fotky - u toho jsme měli původně být, ale focení se protáhlo na 2 hodiny resp. to neuvěřitelně utíkalo, naštěstí to utíkalo i hostům a vůbec se nedivili, že jsme tak dlouho pryč, jednoduše byli opravdu zabavení :) Jenom já jsem z toho byla nervní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme jako zábavu pro hosty nachystanou tombolu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?