Výzdoba slavností svatební tabule, zařizovali jste firmu?

Dobrý den, zařizovali jste někdo firmu na výzdobu svatební tabule v restauraci? Zajímalo by mě pokud ano, kde, na kolik peněz Vás výzdoba slavnostní svatební tabule přišla. Děkuji za odpovědi. Lucie
Odpovědět
Nám to bude dělat pí. Nováčková z Ostravy, je to floristka, takže udělá kytku mi, oběma matkám, korsáž ženichovi, ozdoby našim dětem, výzdobu obřadního místa a výzdobu sálu. Bude to cca 6tis.kč
Odpovědět
Profilova fotka
Dekoraci svatebních hostin našim svatebčanům připravuji většinou sama a zdarma - baví mne to. Pouze párkrát, když jsem nebyla v republice, jsem využila paní, která prodává svatební dekorace. Výzdoba byla perfektní - je to holt profesionál ;-) Svatební dekorace. Je z Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste z Prahy a okolí, rádi s výzdobou a ostaníma věcma kolem svatby pomůžeme, mrknete na nas profil nebo nas najdete na facebooku- Do puntiku.
Odpovědět
@lucinka58 Dobrý den, některé restaurace realizují výzdobu hostin sami (a to včetně květinové výzdoby, již objednají v květinářství) nebo ji může zhotovit Vaše floristka. My například kompletní výzdobu místa konání hostiny nevěstám běžně nabízíme (práci mimo ateliér účujeme hodinově plus dopravu), v nabídce máme i zapůjčení dekorací. Dekorování Vaším materiálem závisí vždy na individuální domluvě (někteří dekoratéři či floristé to odmítají, čož plně chápu, floristický materiál používám zásadně také "vlastní" a s cizím nepracuji!) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?