Svatební výzdobu zařídí restaurace. Mám něco koupit?

.Holky, chtěla jsem se zeptat, my máme hostinu v restauraci, kde nám řekli že se vůbec nemusíme starat o výzdobu, že to všechno udělají,akorát že jim řekneme do jaký barvy,ale fakt nevím jestli se vším všudy nebo jestli mám přece jenom aspoň něco koupit,jak jste to měli nebo máte vy?
Odpovědět
V restauraci jsme se dohodli, že výzdobu si pořídíme sami. Tak jsem to chtěla, možnost že se mi o to postará restaurace je pro mě nepřijatelná. Co se týče výzdoby na hostině jsem dost náročná. Pokud by výzdoba nebyla podle mých představ, dost by mě to otrávilo. Navíc platit v restauraci za něco co už měl na stole někdo jiný se mi fakt nelíbí (pochybuju že by to stále nakupovali nové, ale samozřejmě si to naúčtují + cena za aranžování). Ale pokud tě nebaví zařizovat všechny drobnosti nebo se bojíš že výsledný efekt nebude 100% tak přenechat výzdobu restauraci je řešení.
Odpovědět
@carllin děkuji za názor,právě jsem jim tam volala že bych si jí udělala sama, mám hodně šikovnou floristku, ale oni my řekli že nic nemusím dělat,že to všechno mají na starosti oni,že řeknem jenom barvu,ale trošku se obávám výsledku...jsem docela náročná...a že to mají už prý v ceně za osobu co nám řekli, že to je v tom napočítaný tak nevim no =-) =-)
Odpovědět
tak jim řekni svoji představu, ukaž fotky a měli by ji dodržet, ne? neviděla bych v tom problém.. jestli s tím máš ale ty problém, tak bych trvala na tom, že si tu výzdobu uděláš sama.. Mě v restauraci taky řekli, že výzdobu udělají, ale já jsem ji měla v tu dobu už hotovou a nakoupenou, tak jsem jim řekla, že to všechno přivezu i nafocené, jak si to představuji a nakonec to vypadalo ještě o 100% lépe než jak jsem si to namyslela..
Odpovědět
Určitě bych se s nimi domluvila na detailech (barva, materiál, druh květin, naaranžování květin, živé x umělé, či sušené květiny), přinesla fotku jak bych chtěla aby to bylo, je tolik způsobů jak stoly vyzdobit a tobě se neusí trefit do vkusu a nebo do téma svatby. Nám bylo restaurací nabídnuto, že se můžeme přijít podívat na nazdobené stoly jiné svatby, zkus se zeptat třeba na tohle. Určitě bych ale chtěla vidět fotky z jiných svadeb. A potom přesně domluvte co a hlavně kdy si přivezete sami - jmenovky hostů, krabičku na přání, dárečky pro hosty, svatební noviny,... pokud tedy něco takového plánujete. Byla by škoda, kdyby něco na hostině nebylo jen proto, že by sis myslela že to zařídí restaurace a restaurace by si myslela že to zařídíš ty.
Odpovědět
děkuji za příspěvky a za rady :-) už jsem moudřejší 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?