Hostina a pití - SOS

Ahoj nevěsty, svatbu máme za 3 týdny, včera jsme byli domluvit podrobnosti ohledně hostiny, jídla a pití. Na hostinu nás bude 33, večer dalších 20-25 lidí. Kolik, prosím, počítáte, budete mít nealka na hostině? Máte to nějako spočítané na litry? Např. 20l pomerančového džusu, 20l kofoly a tak? Ohledně jídla jsme se domluvili na první a druhé večeři, budou řízky, br. salát, brambory, rýže, pečené maso, kuřecí paličky,ve druhé kýta a tatarák (večer). Pan majitel nám řekl, že připraví to, co se mu bude chtít, budou mít novou udírnu, že ji určitě využijí. Mám mu napsat mail, co vše chceme. Myslela jsem, že nám řeknou bude např. 3x salámová mísa, 2x sýrová mísa, 2x zeleninová mísa a tak. Pan majitel řekl, ať se nebojíme, že všeho bude dost a že si to všichni chválí. Pití máme za 100Kč/osoba/den. V ceně je voda s citronem, káva, čaj, nealko. Chtěla jsem domluvit, kolik přesně tam bude pití a jaké. Chtěla jsem cocacolu, kofolu, sprite na pití a hlavně na míchání s alkoholem. Možná fantu. Dále pomerančový džus (hlavně na míchání), jahodový, jablečný a multivitamin. Pomeranč. džus bude v takové chladící nádobce, cca 10l, což mi přijde málo. Pan majitel řekl ok, tak koupíme sprite. Myslela jsem, že nám aspoň přibližně řeknou, kolik pití na takové množství lidí kupují. Ale prý nejsou restaurace (je to ranč s cca 15 pokoji) a nemají rozpočítané jídlo a pití na osobu. Ale že všeho bude dost, všichni si to chválí a nemám se bát. Pití bude rozlévané z petflašek. Ještě mu mám napsat, co teda vše chceme na raut. Bude se pít hlavně pivo a víno, to už máme. Dále budou 3 děti, jinak dospělí. Myslím si, že se hlavně bude pít pomeranč. džus ,kofola, cocacola a sprite na míchání s alkoholem. Asi jsem divná, asi moc vyšiluji, ale chtěla bych vědět, jak to bude. Moc děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Mám strach, aby to pití třeba v 10 hodin nedošlo...
Odpovědět
Nikdo žádný názor?
Odpovědět
Profilova fotka
Počkej, 100 Kč/osoba/den za pití se mi zdá docela málo... Nevim, jak to teda přesně funguje u Vás, ale my jsme napsali do objednávky, že chceme rozlévané pití z petek, a jaké druhy a provozní to prostě nakoupila, neměli jsme žádné blbiny, prostě kolu, kofolu, džusy, atd... A vzhledem k tomu, že se tam konají svatby celé léto, tak nám ve finále účtovala jen to, co se reálně vypilo, ale fakt to stálo víc než 100 Kč na osobu... Jinak k jídlu, my to trochu podcenili, kvůli rozpočtu jsem něco seškrtala a jídlo vyšlo jen tak tak, sladkého ale bylo (naštěstí) dost, takže jestli mají zkušenosti, tak jim věř a jen si napiš, co byste tam chtěli mít ;) Přeji krásnou svatbu :)
Odpovědět
Já s litry neporadím, ale přijde mi zbytečné kupovat fantu i jiné džusy než pomerančový.
Odpovědět
@thereeesss Oni mají tarif 100 Kč/osoba/den. Taky mi to přišlo málo, ale takhle to mají. O jídlo strach nemám, spíš to pití.. @liaren Ta fanta byla jen návrh, hlavně cocacola, kofola a sprite. Pokud by byl jen pomarančový a jiné džusy ne, tak aby ho bylo dost, když jiné nebudou. Je to ranč, pořádají akce, workshopy pro lidi s koňmi, zkušenosti mají jak s akcemi tak se svatbami. Kámoška mi ještě bude zjišťovat, kolik se toho tak bere na takový počet osob a v týdnu mu budu psát mail co chceme.
Odpovědět
Tak buď v klidu 🙂 Hosté stejně (snad) přijdou kvůli tobě a ne kvůli litrům džusu, když dojde, bude se pít voda s citronem 😉 A myslím, že v Čechách ještě nikdo žízní neumřel 😄 A ten tarif mi přijde moc fajn!!!
Odpovědět
Děkuji :-) Já sem takový nervák, a nejradši bych měla vše napsané, čeho kolik bude :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?