Co se dá na stůl po svatebním obědě?

Holky prosím poraďte co se dá a stůl když je hotová svatební tabule,máte po obědě - neni divné tam mít pouze svatební dort a koláčky?Nevím či tam může být slané (tyčinky.brambůrky,chlebíčky)..aby jsme nebyli za hlupáky.Díky Vám všem..
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim ze je to jedno - urcite jak chcete. Ja dam slane pozdeji (fornetky a minizakusky) jako "veceri", ale taky uvazuji, ze bramburky a tycinky budou po celou dobu - ze na slane bude chut.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolettta Podle mě stačí dort a koláčky, případně minizákusky, jestli budete mít (my ne), doplněné třeba o ty tyčinky a brambůrky. Chlebíčky bych nedávala, všichni budou přejedení, tak aby jim polehlo do rautu :-)
Odpovědět
@nikolettta My budeme mít ještě chuťovky a kanapky. Navrhli nám to v restauraci, aby bylo něco na "uzobávání" :-)
Odpovědět
@makovaapanenka Ahojky to máš asi pravdu taky si říkám aby nebyli všichni přeplácaný nějakými chlebíčky a slané by jsi dala?jako tyčinky a brambůrky?aby to nevypadalo lacině..bojím se aby někdo neřekl,že na stole nic nemáme.Samozřejmě dorty a zákusky tam budou.. :-)
Odpovědět
@zuzzka2011 Zuzko a co jsou to ty kanapky?
Odpovědět
@kh určitě je možné,že na slané chuť bude,ale aby stůl nevypadal lacině... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolettta Slané bych dala kvůli těm, kdo nejsou na sladké :-) Snad mají v restauraci nějaké pěkné skleničky/mističky, v nich to určitě lacině vypadat nebude :-)
Odpovědět
@nikolettta Jsou to nakrájený bagetky a na nich něco jako na malým chlebíčku. Vlastně je to něco mezi chlebíčkem a chuťovkou :-D
Odpovědět
Aha tak jsem zase o něco chytřejší si říkám když bude zima a oni se rozpijí alkohol a bude je přepadat chuť nebo hlad tak aby měli do čeho zobnout :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolettta No jen tak mirne a v hezkem... at to nerusi vyzdobu... a nemusi to byt hned. Jinak je mozne to slane dat i mimo tabuli, nekdo ma i dort a dalsi pochutinky na zvlastnim stole mimo tabuli ,neco jako raut...
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít chlebíčky,jednohubky,minizákusky,svatební cukroví,oříšky,brambůrky,tyčinky,svatební dort
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?