coverphoto
Neaktivní

kh

K  /  44 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. bře 2011
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 3. 9. 2011
4613
dní po svatbě
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
301 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • Všechno možné
  • prstýnky
  • šaty
  • Focení
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +79
Svatební album
K a J
3. 9. 2011 Praha - západ | 83 fotek
hostina
Zájezdní hostinec u Káji Maříka, Mníšek pod Brdy
100% doporučit mohu jídlo. Po svatbě se ale dohadujeme - snedli posledni patro svatebniho dortu, ktere jsem rekla personalu, ze maji dat do lednice (nakonec zaplatili); nechali si vic strudlu (vse, hoste nemeli nic), nez jsem slibila (nakonec vratili vsechny po svatbe), vyzddobu nestihli, na domluvene zvyky jsme museli upominat a cekat (lopaticka - bylo mi trapne, hoste uz chteli jit jist), ztratila se cast vyzdoby (cast nakonec vracena), provoznimu si zamestnanci vymysleli, ze jsem jim rekla, ze si dort mohou vzit a ze lopaticku jsme rekla, ze nechceme. Na jednoho hdota zapomneli s obedem. Cinzano nebylo nazdobeno, jak slibili (sami navrhli), obed jsme platili zalohou, 2 hoste neprisli, nezminili se, ze neco vrati (min. za Cinzano, kdyz uz pak resili, ze kuchar stejne varil). Obsluha nestihala, na svatbu byla chudinka jedna servirka, i kdyz se snazila, proste to neslo - chvilkama jsme nemeli co pit. Nic z toho bych neresila, kdybych se nedozvedela, ze pak zamestnanci tvrdili tyto vymysly, a tom ne nastvalo.
květiny
květiny Levante - osobní floristka
100% - Pěkné provedení, cena 6000,- za svatební, 2x maminky, 3x korsáž, 4x ozdobu na stů. Dovoz domů za 150,-
svatební šaty
Dana Suchánková
Paní Scuhánková je úžasná - může se pro Vás přetrhnout. Milá, pozorná, starostlivá. Cena šatů lidová (nejdražší 4500,-)
ubytování
Zámek Mníšek pod Brdy
Apartám má pár vad (pouze na WC a v ložnici chybí závěs - vzhledem k tomu, že tam jsou okna ze vstupu do zámku, navíc na toaletě dost nízko, dost podstatné). Postel krátká, matrace jak voda, prostěradla škrabavé - prostě vše asi nejlevnější. V noci ostraha svítí prudkým světlem přímo do ložnice - vzbudila jsem se úlekem. Domluva s kastelánkou ohledně rezervace příšerná - od února do týdne před svatbou jsem nevěděla, zda rezervace bude. Doporučuji obřad platit později - jakmile zaplatíte obratem, končíte u paní kastelánky jako platící klient, kterému poskytují službu a víc jí nezajímáte. Do tel. říká mám práci, na e-mail nereaguje, na schůzku nepřijde.Cena 1500,- za noc se snídaní. Jinak je apartmán prostorný a pěkný. V noci něco dělá zvuky - špunty s sebou. Nevýhodou pro pijící může být schodiště do ložnice, pro často běhající WC na úplném konci apartmánu od ložnice.
doplňky nevěsty
Studio svatební módy - EMMI MARIAGE, JULIA GASTOL, CAMELLA a Český náramek
Závoj - krásný a kvalitní, ušit na míru (změny oproti nabídce na netu), velmi rychle a přednostně. Došel včas. 100% doporučuji.
koláče
E-dorty.eu
100% - včetně slaných zákusků - ty měly ohromný úspěch - doporučuji místo rautu.
dorty
E-dorty.eu
100%
100%, dražší, ale přijede domů a účes i líčení vydržení i přes noc.
Žádné příspěvky