Svatby 29. srpna 2009

Profilova fotka
Ahoj holky. Zajímá mě kdo ještě má svatbu v ten samý den jako já 8-) Jo a pokud je tu nějaká svatba co se navíc koná v Náměšti nad Oslavou na zámku. Budu ráda, když se podělíte o to, jak se těšíte ;-)
1
2
19
Profilova fotka
Ahoj, taky se budeme brát 29. sprna. To jsem ráda, že nejsem sama :-D Akorát to nebude v Náměšti.......jsem z Liberce a svatba bude v jedný vesničce kousek za Libercem. Jak jdou přípravy, co všechno už máte? :-) :-) :-)
Profilova fotka
Asi už všechno nejdůležitější máme. Jen musíme s "ženichem" vybrat a koupit oblek. Jinak já šatky už mám (dokonce jsem je stihla i změnit) :-D , oznámení už je rozeslané a předané. Prstýnky už jsou doma. Místo, hostina i hudba zajištěná. Fotograf i kameraman zamluven. Už jen čekat až se ten den D přiblíží 8-) Jen jsem včera probírala s nastávajícím výzdobu stolů a asi budu muset ještě dokoupit nějakou látku doprostřed stolů. Výzdoba bude modro-bílá a už jsem koupila modrou organzu. Kterou jsem myslela že dám doprostřed na stůl. Jenže to tam skoro nebude vidět a taky mi příjde strašně světlá. Jen doufám, že nám všem vyjde počasí.
Profilova fotka
Páni, tak to jste na tom mnohem líp než my :-o :-o . Nám toho zbývá ještě spousta - dorozdat oznámení, koupit oblek (to asi bude to nejtěžší - zatím se to nepovedlo a moc jich nesedělo), vybrat prstýnky, hudbu, dokoupit výzdobu atd atd atd. My budeme mít svatbu bílo smetanovou, lehce doplněnou fialovou. Chtěli bysme doprostřed stolu dát orchideje, ty v květináčích, nějaký koupíme a nějaký zkusíme půjčit. Už jsi byla u kadeřnice? A jakou máte vybranou hudbu?? Taky doufám, že počasí vyjde. Budeme to mít celý na zahradě - obřad i raut, hostinu jsme vynechali a bude jenom raut, večer pak grilování. Ale není tam prostor vevnitř. Sice budeme mít postavený takový větší stan, ale ani by se pod něj nevešli všichni. Takže musí být hezky.
Profilova fotka
A kolik vás bude? My budeme mít kolem 40 až do 50 lidí. Tééda, obřad venku, to musí být krásný a romantický. Jen kdyby to počasí bylo na jedničku. U kadeřnice jsem ještě nebyla. Měla jsem jít ve středu, ale jsem nemocná, takže jsem to musela přeložit na 16.6.. Strašně se těším, co mi s těma vlasama vymyslí. Hudbu budeme mít živou, ženská a chlap. Zpívá teda převážně jen ta ženská, i chlapský písničky, ale zní moc krásně. Byli jsme si je poslechnout když hráli v brněnské Olypii a byli jsme nadšení. Hlavně z toho, jak zpívají naši písničku (Turbo - chtěl jsem mít) Kdy tě požádal partner o ruku?
Profilova fotka
No, hrozně moc nás je. Budeme mít 200 lidí. Ale skoro každý něco přinese, takže se raut poskládá víceméně takhle. My už dokoupíme jenom něco. spoustu kamarádů nám pomůže a napeče a tak. A hudbu na obřad už máte vybranou? Potřebovala bych nějakou inspiraci. Naše svatba bude taková dost netradiční. Přitel si vybral Wonderful night od Fatboy Slim a já potřebuju najít něco živýho, veselýho a ještě s dobrým textem. Jenomže skoro všichni zpívají o rozchodech. Ale zatím to ještě tak nehoří, ještě máme čas. Já byla u kadeřnice minulý týden a jenom to tak nadhodila, půjdu tam ještě jednou to zkusit celý, ale nevím, jestli si neřeknu o něco takovýho jednoduššího, abych se v tom cítila dobře. Tohle byl takový účes s velkým Ú. Ty máš nějakou přestavu? Já mám dlouhý rovný vlasy a měla jsem půlku vyčesanou do drdolu a půlku natočenou a spuštěnou na záda. S požádáním o ruku jsi mě teď úplně dostala............datum si nepamatuju :-o , to bych asi měla, co? (Doma se podívám do starýho diáře ;-) )Vím, že to bylo na začátku října. Byli jsme v divadle v Praze a pak se projít po večerní Praze a pak když jsme jeli domů, přítel chtěl zajet ještě na Ještěď - je tam nádherný výhled na celý Liberec (zvlášť za tmy) a to už jsme si říkala, že má asi něco za lubem. No, a tam mě úplně zmrzlou (byla jsem oblečená do divadla a hrozně tam foukalo) požádal o ruku. Jak to bylo u vás? A po jak dlouhý době? A jak dlouho se znáte??
Profilova fotka
páni, to je teda román......
Profilova fotka
My s přítelem se známe něco kolem deseti let. x-) Je o tři roky starší. Líbil se mi vždycky, dobře jsme si rozumněli. Říkal mi "dlouholetá přítelkyně", když jsem přecházela na účňák tak ty prázdniny jsme spolu tak trochu (spíš dětsky) chodili :-D Pak jsme se tak nějak sobě ztratili. měl přítelkyni, já si našla kluka. Prostě se naše cesty rozešly:-D šest nebo sedm let jsme o sobě nic nevěděli. Pak mě jednou (loni v srpnu) moje kamarádka pozvala domů na grilování. Bydlí v bytovce s jednou holkou a ta má bratra se kterým se rozešla přítelkyně. A ony dvě nás chtěli seznámit a myslely si že spolu třeba začneme kamarádit a třeba chodit. Ty pak čučely, když z nás vylezlo, že už se dávno známe:) Ten její bratr byl můj dlouholetý přítel 8-) Takže jsme spolu po té době začali chodit a tentokrát na vážno. O svatbě a o miminku jsme začali mluvit více méně hned ze začátku. Taky si ale nepamatuju kdy to bylo:-D Někdy po Vánocích jsme se domluvili na termínu a pomalu na to všechny připravovali. S prstýnkem přišel o něco později. Tohle je taky román... :-D :-D :-D
Profilova fotka
Páni, to je hezký :-) A jak to máte s miminkem? Plánujete nebo už máte??
Profilova fotka
Ale ještě k těm datumům, shodou okolností dneska jdeme slavit první výročí chození. Měli jsme ho v pondělí (1.6. - den dětí - to se bude pamatovat dobře), ale až dneska máme čas. Tak běžím koupit nějaký dáreček a pak na véču. Zatím se měj pěkně, zase někdy pa. Jsem ráda, že taky máme svoje album. Říkala jsem si, jestli ho založit nebo ne, ale bála jsem se, že by nikdo neodpověděl.....no, tak zatim pa
Profilova fotka
Tak to gratuluji a užíjte si zbytek dne a večer ;-) S miminkem jsme zatím ve fázy snažení. Vůbec by mi nevadilo vdávat se s bříškem :-) ale zatím se nám nedaří :-( Po miminku strašně toužím. :-D Ale nesmí se moc spěchat.
Profilova fotka
Díky, užili jsme si to, bylo to moc fajn. Tak to doufám, že se vám to brzo podaří. Snažíte se už dlouho? A jenom se snažíte nebo i sledujete plodný a neplodný dny? Já teď končím bakaláře a budu dělat příjimačky dál na inženýra, ale už jenom dálkově - kvůli práci. Kdyby to vyšlo, tak bysme chtěli miminko až po těch dvou letech až dostuduju. Ale taky se to možná stane dřív............neberu antikoncepci ale budeme používat PPR, u čehož je otěhotněj jednodušší. Tak uvidíme.
Profilova fotka
Ahoj holky, vypadá to, že tohle datum není moc frekventovaný :-) Nebo je tu ještě někdo další??
Článek se načítá
Profilova fotka
Vypadá to, že jsme asi samy :-| a nebo ještě některé nevěsty ještě nevědí, že budou mít svatbu v tento den :-D a pak se přidají. I když už se to docela blíží. Dneska jedu vybírat oblečky pro dětičky. Desetiletou neteř a ročního synovce. Už se těším.
Profilova fotka
No, vypadá to, že to zatím zbylo na nás ;-) ;-) budeme to tady muset zvládnout my :-D a snad se nějaké další nevěsty najdou časem. Tak ať se ti povede vybrat ty nejhezčí. Držím palce :-)
Tak se přidávám jako třetí :-) ahojky :-) Svatbu máme v Rosicích,ale v Náměšti to znááám,chodím tam pravidelně na závody do vrchu ;-) Všechno už je připraveno,zamluveno,nakoupeno,vyzkoušeno....prostě už to jenom odstartovat :-) Budeme se brát v Rosicích v kostele a hostina bude ve Zbýšově v Pamíru.
Tak jsme již čtyři :-) . Akorát každá zcela odjinud... Já jsem z Vysočiny...
Profilova fotka
Bezva holky, vítejte :-) lentilko: ty jsi teda vzorná nevěsta. Už se těším, až bude po státnicích a budu se do toho moct pořádně obout a odškrtávat hotový věci ze seznamu. marti: odkud z Vysočiny? Mám tam babičku a dědu....
Však mě z toho už taky jde hlava kolem x-) aby se to co už je nachystáno a odškrkáno ve finále dobře zkloubilo dohromady. Navíc sem květinářka,takže si budu veškerou květenu zařizovat sama a nehodlám to odfláknout ;-) takže to bude makačka. Marti: z Vysočiny mám taky babičku a dědu-Z Třebíče :-)
No ještě státnice do toho,to máš dvojnásobné nervy-NEZÁVIDÍM!
Pavllusko: Jejda,vidím,že budeš mít šaty z Iny :-) Já taky :-) je tam z čeho si vybrat,navíc,je tam moc milá paní :-) Sem tam maximálně spokojená :-)
Mám takový pocit Pavlli,že sme asi obě z Rosic.......
Profilova fotka
No, tak nakonec budem ještě všechny nějak propojený.............třeba přes babičky na Vysočine :-D :-D ty moji jsou ze Žďáru nad Sázavou. A dobrá náhoda by byla, kdybyste byly obě z Rosic. Lentilko: to je bezva, že jsi květinářka, mohla bys nám poradit..........když se chodím ptát do květinářství, tak to vypadá, že těm květinářkám je úplně jedno, jestli mi kytka po dvou hodinách uvadne......Myslíš, že jsou lepší kaly nebo růže? Aby vydržely hezký a i ve vlasech, aby hned neuvadly.....A jdou kaly nějakým způsobem usušíit? Nevíš? Jinak se neboj, určitě ti to všechno sedne dohromady a budeš mít úžasnou svatbu :-)
z Bystřice nad Pernštejnem- tzn. cca 30 km od Žďáru n/S. :-) Jinak na svatbu už máme skorem všechno- co se týká oblečení :-) vlastně už chybí jen košile pro ženicha a pro mne botičky, pro které si jedu as zítra do Brna :-) a že to byla fuška sehnat svatební botky s bílým podpatkem :-p
Profilova fotka
Tak to je hezká náhoda, s tou Vysočinou :-) S botama mám hezký příběh. Sháněla jsem je všude po Liberci - spíš nějaký balerínky nebo i žabky, aby se mi v tom dobře chodilo po zahradě - podpatky by asi nebyly to pravý, navíc ženich není o tolik vyšší. Takže jsem obcházela všechny možná krámy a nemohla nic sehnat. Když už byly hezký, neměli moji velikost nebo tak něco - určitě to znáte :-S Pak jsem jedno odpoledne jela do nákupního centra, znova obešla všechny krámy, jestli někde něco neobjevím a nic. Pak jsem měla sraz s kamarádama a byla tam i kamarádka (moc se s ní nevídám, je to spíš známá), která s sebou vzala nějaký svoje věci, kterých se chtěla zbavit. A měla s sebou nový bílý balerínky úplně nádherný. Tak jsem je za 200 Kč koupila :-) Je to něco mezi balerínkama a společenskýma - nemají kulatou špičku, mají ji trochu špičatou a už se těšim, až je budu moct nosit.
Tezz: Tak co třeba komprpmis mezi růžičkama a kalama?;) mám tady jeden okouzlující návrh,ale nevím,jak ti ho ukázat,do IP mě nejde vložit:( Jinak pokud by to byla kytka čistě z růží abyla kulatá,tak si myslím,že trvanlivost bude v pohodě,protože pokud sou růže "hlava na hlavě",nemají kam se položit,kdyby třeba vadly a tak kytka vypadá pořád pěkně i když už je třeba trošičku vláčná;) Ale hodně se v květinářstvích používá spej,co se menuje Clear life a tím,když ti to nastříkají,tak se z těch kytiček přestane vypařovat voda,zamče se v nich a tak vydrží dlouho krásné :) Kaly se dají sušit,ale na opravdu hodně hodně suchém místě a super vychytávka je,když knim při sušení přidáš pár těch pytlíčků,co se dávají do bot a kabelek,aby nenavlhly.Je vnich silikagel a ten pohlcuje vlhkost.
Profilova fotka
lentilko: díky, a nemrkla bys mi do alba? mám tam vybraný dvě kytky z růží - jednu s fréziema a druhou s takovýma zelenýma kytičkama u kterých vždycky zapomenu, jak se jmenujou - ty určitě budeš vědět, co to je zač ;-) No, a pak tam mam spoustu spoustu bilých kal, který se mi taky moc líbí.To už by pak asi bylo jedno, která by to byla. Vůbec nevím, co si vybrat. Každá ta kytka je totiž jinak hezká a vůbec neumím říct, která se mi líbí nejvíc. A co třeba, kdybych ti dala na sebe mail, na ten návrh.....nebo by sis ji mohla dát na chvilku do alba a ja bych si ji třeba od tebe stahla.... Díky, jsi moc hodná a já trochu bezradná :-S a s tím sprejem je to dobrá vychytávka, určitě se na to zeptám. A ty kuličky taky dobrý - začnu si je sbírat :-)
Jo vidíííš,to mě nenapadlo :-D máš to u mě v albu :-) Jinak teda ale koukám,že ty ale budeš asi na kulaťoučké kytičky ;-) Jestli myslíš ta s těma zelenýma orchydejkama,tak ta je nádherná a orchydej vydrží snad skoro nejvíc ze všech kytek :-) U frézií bych já osobně trošičku váhala,protože jestli bude teplo a začnou potvúrky vonět,tak to je na pořádnej bolehlav :-N ale určitě nerozmlouvám,přece tu kytku nebudeš nosit celej den,ne? :-D
Profilova fotka
Teplo byt musi :-D Je taky hezkoučká, ale jak píšeš, jsem spíš na ty kulatý - ale třeba s těma fréziema se mi líbí, že to není jenom taková ta úplně koule, že to je takový rozbitý těma fréziema. Ale ta tvoje by taky šla udělat dokulata, ne? A jakou budeš mít ty?
Kulatý kytí schvaluji :-) též si plánuji kulatou, leč paní, co u nás váže nejhezčí kytice má v té době as dovolenou, takže mám strach, aby mi jiné květinářství uvázalo kytičku dle mých představ :-( Jinak co je pravdy na tom, že menší nevěsty by neměly mít převislé kytí ??
tezz: určitě by šla udělat do kulata,ale ty kaly by se tam potom moc nehodily :-| Museli by se jedine zastrčit dovnitř nebo naskládak kolem do kola. Jasně,tady ty rozbity linie sou na svatebkách nádherny ;-) martii: No menší nevestu převis ještě víc "zavrtá" do země :-( ale proti gustu.... ;-) Já měřím 164cm a budu mít kytku až po zem :-D
1
2
19

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?