Listopad 2006

Profilova fotka
Ahoj holky....:-) Takže Vás vítám v nové diskuzi listopad 2006. Kdepak jste, listopadky? :-D
Profilova fotka
co se stalo s naší starou diskuzí Markul?
Profilova fotka
Nic, je pořád tam, kde byla.....:-) jen se mi nechtělo pořád listovat až na konec a číst poslední příspěvky...:-) A všichni tu mají pak po svatbě svůj měsíc a tam pak chodí. No a jak jsi na tom, Káťěnko naše? :-) čeká Tě to už za pár dní, viď...:-)
Profilova fotka
v tom případě bych měla jít ještě na tu starou diskuzi :-( ale tam budu teda sama :-o tak se už vtírnu sem :-D no jsem nervozní jak prase....právě jsem si dobarvila vlasy...dopadlo to ok. naštěstí. řešíme pořád ten večerní raut co bude po svatbě. už je na něm 25 lidí...a to jsme chtěli jen pár známých.... rozpočet z 20.000 se vyhoupnul na 30.000 ale to se snad vrátí v darech ! a jak ty si užíváš být "paní" ?
Profilova fotka
no taky se Vám Ti svatebčani rozrůstají......my to měli taky tak, začali jsme na třiceti a skončili u čísla 54....a rozpočtu jsem skončila prozatím u částky 87000,- komplet se vším, hostina, muzika, oblečení, pro mě, ženicha, družičky no se včím, prostě. Dneska jedu pro ty fotky k profíkovi, to jsou další 4000,-, pak ještě kameramana a už by to mělo být všechno :-( Je fakt, že jsme dostali pár darů a většinou peníze, aniž bychom si o ně říkali, ale svatebčané byli většinou normální a ví, že už spolu bydlíme delší dobu a pravděpodobně máme domácnost vybavenou. :-p a jak se cítím, jako paní...:-) no je to paráda, jsme oba dva moc spokojeni...každej den mi to Radek říká... :-D
Profilova fotka
Ahoj holky, jo ten rozpočet se nám taky o něco zvětšil.Mys jme počítali tak do 20-25 tisíc.Jenže nakonec nás to stálo skoro dvakrát tolik až si říkám sakra za co?Jenže znáte to,jedna tisícovka sem jedna tam a peněženka je prázdná.
Profilova fotka
Ahoj holky listopadky, hlásím se do klubu. Markul: myslím že to tu bude za chvíli to samé trošku to rozjedem a jsem opět na 17. straně. Náš rozpočet na svatbu byl 70000 ale z toho se koupili ještě auto a nějaké poplatky tak zhruba to všechno vyšlo na 50000,- a vybrali jsem úcty hodných 40000,- takže jsem spokojená. Zaplatili jsme z toho hostinu a zůstalo nám na svatební cestu do Paříže. Jen z fotografem mám trošku obtíže nechce mi dát CD, tak snad se zdravě rozčílím a vynadám mu. No uvidíme. Doma je to po svatbě jiný a hezčí, myslím že to byl další stupeň našeho vztahu. Kati - uvidíš, zvládneš to :-)
Profilova fotka
aktekram:Koukala jsem do albíčka na tu fotečku s popiskem,že hudba hrála dlouho.Nám taky strašně dlouho hrála a vůbec jsem nevěděla co dělat.Chvíli jsem si myslela,že jsme šli špatně a matrikářka nás poslala příliš brzy. Co se týče vztahu po svatbě opravdu je to jinačí.Myslela jsem,si když spolu máme syna a bydlíme spolu už nějaký ten pátek že to bude stejné ale kdepak...je to ještě lepší.Nevím proč ale prostě cítím,že jsme si zase o něco bližší. Po svatbě jsme ze svatebních darů koupili novou postel a kompletně předěláváme byteček:-) Naše ložnice je úplně nová a hrozně krásná.
Profilova fotka
Sarkaa: tohle já už zažila u kamarádky, že hudba hraje dlouho, tak jsme si z ženichem dělali srandu z fotografů, co kolem nás kroužili. Celou dobu než přišel oddávající tak jsme si vykládali. :-) Po svatbě jsou to opeavdu líbánky, jen aby nám to vydrželo až do Paříže :-) Teda Šáry ty to musíš mít doma krásný :-)
Profilova fotka
tak koukám , že Šárka a Marlina ovládly na hlavní stránce svatební alba! Holky, máte tak krásný fotečky...a hlavně z vás vyzařuje taková pohoda...... a já jsem čím dál tím víc nervozní..... zítra to vypukne - šaty, kytka, dort, koláčky.....no však vy to znáte!!!! Hele, a když si jde ženich pro nevěstu tak platí? Komu? Viděla jsem to u Markul....
Profilova fotka
Zaplatil pět litrů mojí svědkyni a ta mi je vzápětí strčila do výstřihu......a tam zůstaly skoro až do večeře, zapoměla jsem na ně....:-)
Profilova fotka
Ti povim, makám na tom albu už od rána...... :-p
Profilova fotka
ale fotky máš opravdu krásný.....
Článek se načítá
Profilova fotka
a proč jí jako platil?
Profilova fotka
aby si vykoupil nevěstu, nevím, jestli se to tak dělá tady na moravě, nebo co.....zaplatil a má mě....:-)
Profilova fotka
Jako ten foťák byl fakticky skvělej....:-)
Profilova fotka
a udělal nám vlastně 100 fotek, které nám poskládal a dal s albem a CD se 163 fotkama.
Profilova fotka
markul:Máš opravdu moc krásné fotky!!!!My jsme se fotili jen na radnici a pak máme jen momentky z hostiny.Ale vše máme na videu a to je opravdu překrásné!!!!Máme to z dvou pohledů. katka:no do soboty asi budeš mít shon ale pak to bude už jen pohodička věř tomu :-)
Profilova fotka
káťo, přesně tak jak říííííká Šárinka.......v sobotu už to bude v pohodě, neboj....a navíc, budeme na Tebe myslet a budeme Ti držet palečky.....:-)
Profilova fotka
My video ještě nemáme hotové, bude asi až za čtrnách dní...... :-(
Profilova fotka
holky díííííkyyyyy!!!! dnes nám přivezou koláčky....hned ochutnám!!!!! taky si dnes budu dělat nehtíky...
Profilova fotka
To je rozumný nehtíky dělat už ve čtvrtek, já to nechala až na pátek a byly to pěkný nervy....:-)
Profilova fotka
Já měla nechty už od středy, já už mám asi 300 fotek a ještě mi prý dodají dvě CD. Od fotografa mám 80 jen z radnice. A už konečně jsem z něho vymohla CD tak můžu množit pro rodinu. Markuli: moc se ti tvé album povedlo, je to dřina :) Jsi krásná novomanželka. Holky jak si zvykáte na nový příjmení? Mě nejde se představit do telefonu po novým, ale podpisy už zvládám. Kati: Hodně štěstíčka, to víš že budeme na tebe v sobotu myslet, tak ať to všechno vyjde podle představ
Profilova fotka
Holky vy teda máte fotek :-. .Já jsem si říkala,že z radnice stačí tak kolem těch padesáti (máme jich asi 65) páč stejně by to byli jen jedny a ty samé záběry.Teď budeme dělat fotky pro příbuzný...no sice trošku pozdě ale po svatbě a renovaci bytu jsme byli dost finančně vyždímaní tak to doháníme teď.Dneska udělám nějakou pěknou děkovací fotečku ale nevím jak to dopadne protože já a grafika....mno nic moc :-D
Profilova fotka
Ta Katyyyyyyy.........vstááááávat....máš před sebou poslední svobodný pernýýýýýý déééééén......:-) atekram: jsem na tom úplně stejně, neumím se představit do telefonu nový příjmením, je to síla a když už se mi to konečně povede, tak nikdo neví, kdo jsem....:-) Ale podpisy už taky zvládám, i když občas mi to ještě ujede a mrsknu tam staré jméno.....:-) :-D
Profilova fotka
Ahoj! je to honička dneska!!!!!!!!!! no vám to říkat nemusím .... :-D právě jsem připravila koláčky, nabíjím baterie do foťáku, uklízíme, půjdu shodit strniště z nohou, připravuju tyl,..... včera jsem si dělala nehty a docela ok! tak jsem ráda... odpol. jedeme pro šaty a kytku a k tchýni.....
Profilova fotka
Kačenko, za chvíli letím pryč z kanclu a dneska už se sem asi nedostanu, :-( Takže Ti přeju, aby ten zítřek byl tím nejkrásnějším dnem ve Vašem životě. Držím palečky a myslím na Tebe. Papa M.
Profilova fotka
Kati já se přidávám k Markulince, hodně štěstíčka... x-)
Profilova fotka
hoky díky moc!! snad to dobře dopadne!! už tu mám šaty i kytici. Se šatama byl problém - byly vytahaný nitky ve vyšívání a taky jsou dole na šatech fleky po lepidle jak lepili kamínky...prý to vyprat nejde. Tak jsem se s ní chvíli dohadovala, a že když to budu zkoumat takhle, tak na všech něco najdu. Tak jsem jí řekla, ať si to pamatuje, aby pak nechtěla po mně nějakou náhradu. Přítel byl u toho, takže svědka mám. A dostali jsme bednu šampáňa k těm šatům. Kytici mám z rudých růží....hezkou, jednoduchou.... tak zatím pa
Profilova fotka
Tak Kaťul..ať ti zítra všechno klapne,je to tvoje svatba tak ať je vše jen podle tvých představ.'Štěstí ti přát předem nebudu to se nedělá ale přeju tobě i skoromanželovy pevný nervy!!! Budeme tu s holkama netrpělivě čekat na první dojmy a fotečky tak se nám tu brzy ozvy !!!
Profilova fotka
Tak ani nevím, v kolik to ta Káťa dneska vůbec má.....:-(

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?