19.7.2008

Ahoj holky, taky máte někdo termín svatby 19.7.2008? Co už máte zařízené? My máme zatím zamluvenej hrad a tím končíme? Tak písněte . ;-)
1
2
23
Ahoj, tak mi to máme taky 19.7.2008, zařízené máme místo a hostinu. Dnes jdeme na matriku zaplatit poplatky. Zítra zaplatit zálohu na hostinu. No prostě zatím jen platíme :-D Kde to máte?
Na matrice jsme už platili a na Hněvíně budem platit až po ( máme tam obřad i hostinu). Zálohu po nás zatím nechtěli. Během dvou měsíců máme upřesnit jídelníček a výzdobu, tak začínám být nervozní :-. . Jinak taky pořád jen platíme. Máte už prstýnky? A šaty? x-)
A kde to máte? Na kolik Vás to zhruba vyjde?
Šoupu nás nahoru, jinak se naše téma zase ztratí. :-D
Máme to na Vizovickém zámku a hostinu ve Zlíně. Zatím jak jsme to tak počítali, tak hostina nás výjde asi na 40tisíc pro 60 lidí, ale to je jen odhad, doufáme že to bude míň :-D Prstýnky zatím nemáme. Ve čtvrtek si jdu vybrat šatičky, tak snad mi nějaké budou. Bojím se že ne, jsem hodně hubená. Pak dám do albíčka :-D
Ahoj Esh, také s přítelem zvažujeme o obřadu na vizovickém zámku. Mohla bys mi poradit jak kde se zařizují formality? zda přímo na zámku nebo na městském úřadě, nejsem místní tak bych chtěla poradit. Také se nám líbí termín 19.7.08, tak se tam možná potkáme ;-) Ještě bych byla ráda za jakékoliv info nebo reference k hotelu Tuskulum v Lukově.. znáte někoho kdo tam měl svatbu? líbí se nám prostředí, ale nevíme nic o jednání a ochotě majitelů, personálu, atd. Díky za každé info. ;-)
Ahoj Esh, tak my máme jen 26 lidí, ale hostina nás vyjde také na 40 000,-.Šaty ještě nemám a prstýnky se mi líbí od Retofy a u jednoho zlatníka v Praze, tak se ještě musim rozmyslet. Chci už mít něco doma, ale můj přítel je pohodář, takže jsem strašně nervozní.
Tak to můj je úplně stejný, nic se mu nechce zařizovat. On to bude řešit až na poslední chvíli. :-D Taky ještě nic doma nemám, teď na netu hledám nějaké pěkné dekorace a doplňky, už chci něco koupit.
To já taky. Nejvíc mě může naštvat, když mu něco na internetu ukazuju a on mi odpovídá, jako že je to moc pěkný a přitom celou dobu čučí na televizi. To pak vybuchnu a zbytek dne neslyšim nic jinýho, než že jsem nervák.
jak kdybych viděla seba a mého :-D
Profilova fotka
Ahoj holky, chci vam poprat krasne a pohodove pripravy a poradne si ty vsechny pripravy kolem svatby uzijte, strasne rychle to utece ;-) Vase datum svatby je mi moc sympaticke, ten den mi bude 25, tak na vas budu urcite myslet x-)
Šoupu nás nahoru, jinak se naše téma zase ztratí.
Článek se načítá
;-)
Tak doufám, že když je už únor, tak tu narazím na nějakou další nevěstu, co si vybrala tohle datum.
Profilova fotka
Ahoj holky!tak já mám ode dneška taky zamluvené toto datum:)budeme to mít v Horních počernicích na Chvalské tvrzi.a zatím máme jen termín a místo na hostinu...s šatama to bude složitější,nemůžu se rozhoudnout zda půjčovna nebo e-bay
No konečně, tak tě vítám, už jsem si myslel, že se tohle datum nikomu nelíbí. Já jsem zvolila půjčovnu, přece jenom si ty šatky na sobě zkusíš a vidíš se v reálu a to je úplně něco jiného. Třeba já bych si své šatky asi nevybrala, ale na mě se mi líbili nejvíc.A co už máte zařízeného?
ahoj holky, přidávám se ke stejnému datu ;-) . ... zařizujeme teda teprve asi 3 týdny, máme zamluvený obřad (zámek), hostinu (restaurace) .... no ... a tím to asi hasne ..... v brzké době bych se chtěla podívat na šatky (bude asi problém s výškou 180 cm ... uvidíme) ..... no a taky by bylo dobré asi zavčas zařídit fotografa a hudbu .....
Profilova fotka
Ahojky Terrad, tak jsme na tom stejně :)))) my tedy máme zatím jenom ten datum :)))) čekáme na vyjádření Jiřetína a Jezeří, přinejhorším si řekneme ANO na radnici v Litvínově. Mám z toho docela vítr :(( chceme něco obyčejného a levného. Jo, potřebovala bych poradit nějaký svatební salon. Přemýšlí, že bych si nechala šaty ušít. Jak to vůbec je s půjčením šatů? Třeba si půjčím šaty za 4000,- a v tom je všechno?Je to cena i se zálohou?Děkuji Ragi
Ahoj Ragifo, tak tě asi zklamu,většinou si za tuhle cenu nic nevybereš, i když budu držet palce, aby ti to vyšlo. Super salon je Delta v Mostě, máš tam hned vše při ruce. Teď nám přišly prsteny od Retofy a oznámení z Goldpressu( máme je také z Delty) a jsou super.No už se nám to blíží.
Profilova fotka
Terradko, dostala jsem typa taky do Litvínova, mají tam levné šaty, ale zjistila jsem, že jsem moc náročná :))) tak to bude asi drahé :)))) ale děkuji ti moc.
Profilova fotka
Ahoj holky.My máme svatbu 19.7.na zámku Kynžvart.Zatím máme zamluvené místo a předběžně termín v restauraci na oběd.Když jsem tam přišla-jak kvůli termínu tak kvůli obědu,docela jsem se divila,jak už je všechno plné.A taky šaty-moje.Bude zajímavý shánět oblek pro přítele.Je hubenej a dlouhej :-) a taky pro prcka,protože teď je mu rok a půl a roste a roste,takže jemu oblečení budeme shánět až tak v květnu...kdy budete rozesílat oznámení
Ahoj, tak my jsme už s rozesíláním začali, ale jen proto že byli všichni zvědaví a už je chtěli vidět :-D . Jinak se tento měsíc chystáme koupit boty pro nás oba a Radkovi sehnat oblek, tak snad pořídíme - máme totiž podobnej problém s výškou. Ale snad bude vše ok, v Deltě nás uklidňovali a nechali šít 15 nových obleků. ;-)
tedy terry, pomalu mám z Tebe depku :-D , bereme se o dva dny dříve, ale ani oznámení (a to ani vybrané) ještě nemáme, o prstýnkách nemluvě ... a vy už rozesíláte. Asi bych s sebou měla mrsknout :-N
Profilova fotka
my představu o oznámení máme,ale co tam napíšem,to netuší ani jeden z nás.Ale máme prcka,takže možná něco jako:,,Moje milá maminka,bud e si brát tatínka.."A jak to budete mít s následnou pitkou?Budete někde v restauracích,nebo zahrady? ps.věděly jste,jak je helium do balonku drahý-podle mě zbytečně :-(
milacekadelka: my budeme mít večerní grilování na zahradě restaurace, pevně doufám, že bude krásné počasí :-)
Profilova fotka
My máme oběd v restauraci a pak zahradní akci.Uvidíme jajý bude počasí.kdyžtak ráno postavíme vojenský stan.Budeš mít něco na převlečení?
milacekadelka: asi budu muset, neb si nějak nedovedu představit, že se tam mezi grilem budu motat s vlečkou, ale líto mi to bude, protože si těch šatů vůbec neužiju, protože obřad máme v 15,00
Tak my se berem na hradě Hněvín a druhý den pokračujeme na zahradě u našich ;-) , obřad máme ve 12,30 a myslim, že budu ráda až se vysvléknu ze šatek, jsou totiž strašně těžký a mají dlouhou vlečku, tedy alespoň pro mě to bude utrpení, vzhledem k tomu že jinak šaty vůbec nenosim :-D . Jinak Vás asi děsim zbytečně, my se totiž nechceme finančně zrujnovat, takže vše nakupujem s předstihem. Vždyť jen oslava bude stát 40 000. Jinak se mi už vyrábí krabičky na výslužky, takže se nemůžu dočkat. Až budou dam je do alba. x-)
terrad: to mi povídej, my máme propočet na hostinu 50 000,-, ale dorty a cukroví jsou zvlášť. Původně jsem chtěla péct svatební koláčky sama, ale myslím, že nebude čas, a tak si je asi nechám upéct od zdejší pekárny. A taky budeme muset pomalu vyrazit za prstýnky, prý to trvá 2 měsíce než je udělají, tak kdyby byl nějaký problém, aby se to stihlo. Na krabičky se těším :-)
No nevim, my měli mít prstýnky za 6 týdnu nejdříve a volali na nám na Valentýna, ať si je vyzvedneme a bylo to teprve necelých 14 dní od objednání. Docela fofr ;-) ! Jinak v hostině taky nejsou dorty a pečivo. Koláčky si budeme dělat sami, chtějí za kus 3 koruny a to mi přijde docela přehnaný.
1
2
23

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?