10.6.2011

Ahoj nevěsty doufám, že se ke mě některá přidáte abysme mohly společně plánovat ná elký den :-)
Nikdo? :-(
Profilova fotka
Aojda Lucko, já plánujeme svatbu na ten samý den jako ty. A Jsem moc ráda že nejsem sama, kdo to chce tento den a v pátek:-)
jůůů to mám radost, že alespoň někdo má stejný datum.. už jsem se bála že jsem tady sama :-) tady je to skoro pořád 11.6. a 1é. nikde :-) a už něco plánuješ nebo máš dokonce zařízený?
Jé, já mám taky 10.6. Nebo vlastně máme :)
Lucka : kde sis zkoušela šaty? Moc se mi líbí ty s číslem 3 ve tvém albu :)
To se nám to krásně rozrůstá :-) Vítám tě tady a rovnou bych se tě chtěla na něco zeptat :-) ... přemýšlim už o výzdobě aut (kliky) nevíš jestli je lepší tyl nebo organza? :-)
Děkuju :) Myslím si, že je lepší tyl - podle mě je měkčí a ty mašle by šly líp uvázat... Myslím, že jsem tady na bazaru nějaké mašle viděla a byly tylové... Ale zkus se zeptat spíš někoho, kdo s tím má zkušenosti :)
šaty jsem si zkoušela na velethu v Liblicích (místo našeho obřadu), ten salon je v Kralupech a chtějí za ně 8500,- a když zadaš na internet šaty jasmine tak je tam najdeš i za 5500,- taky jsem ti mrkla do alba a mě se na tobě líbí ty šaty u kterých je napsaný že jsou v záloze :-) a prosimte jak si udělala to, že když máš popsaný album tak to máš pod sebou?mě to vůbec nejde :-)
Maroussia - změna spletla jsem si šaty tyhle nevim kde najdeš :-) ale určitě je mají v těch Kralupech... musim říct, že až je uvidíš na živo tak se zamiluješ. mě moc nesedli ale měla je tam na přehlídce modelka a byly opravdu úžasný :-)
Profilova fotka
lucka: já zatím mám nějakolik představ v hlavě a zatím domýšlím detaily na to, ale už tak nějak máme představu co bychom chtěli. Máme místo obřadu a hostiny příští týden ho jdu rezervovat, fotografa máme zamluveneho a na saty jedu zitra:-) už se docela těším.-D
Mě se moc líbí, jsou to myslím Agnes, ale u nás jsou nejblíž v Praze a tam za ně chtějí na můj vkus moc peněz :-| Jojo, ty "záložní" se mi moc líbily, ale byly mi dlouhý a paní v salonu šaty neupravuje, leda bych měla ještě širší spůodničku a jelikož chci šaty úplně bez spodničky, tak by to nebylo ono :)
Taky se jedu zítra podívat na šatičky :-) jsem zvědavá jestli mi nějaký padnou do oka :-) My už máme zaplacený obřad, v úterý jedu zaplatit zálohu za fotografku, ale pořád nemůžeme najít místo pro hostinu :-( já už mám o všem dost jasnou představu, ale jelikož je toho tolik tak nevim kde začít dřiv. maroussia- dala jsem ted název do vyhledávače a nenašlo mi to ty šaty.. koukala jsem na stránky toho salonu a oni je tam nemaji vůbec vyfocený.. myslim si že by to chtělo jezdit a hledat :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
lucka: to ti věřím, že je toho moc. Já tak nějak vím co chci takže to jen obejdnat a udelat to, ale vubec nevim kde zacit. Dneska jsme se s přítelem podivali na místo obřadu a definitivně se pro to rozhodli:-) ted nás čeká největší zkouška to oznámit jeho rodičům, že se budeme brat už v červnu. V srpnu jsme se zasnoubili a jeho rodiče tto sice vzali ale chtějí ať tak dva roky ještě počkáme se svatbou. Takže to bude docela hustý. Trochu z toho mám strach :-S Zítra jim to sdělíme, tak snad to bude dobré. Zítra na mě holky myslete, bude to krute. Pak Vám písnu jak to dopadlo. Všichni jsou v pohodě, jen oni dělají cavyky.
tak to ti držim palce ať vám to dobře dopadne :-) To ja tady už 3 den sedim a rozmýšlim se jestli si mam uz objednat tu dekoraci... mam ji i ulozenou v košíku, ale bojim, že se mi to do června přestane líbit :-)
Katu - neboj, rodiče to zvládnou, jste přeci dospělí a nakonec budou rádi, že to mají za sebou :) Lucka - no, ale když budeš mít tu výzdobu doma, tak ti pak bude třeba líto znovu utrácet za jinou, tak použiješ tu koupenou :) Nebo nakup neutrální blbosti a barevné věci nech na potom ;-)
Profilova fotka
děkuji holky, trochu se toho bojím, ale myslím, že to nebude tak hrozné a že to buded v pohodě. luca: tam asi záleží zda váháš mezí dvěma barvami. Já jsem váhala zda bílo- žlutou, bílo- zelenou a bílo- červenou. Bílo-červenou mi zamítl přítel, že by to bylo docela kriklavé a tak jsme se rozhodli, že ji nakonec uděláme bílo-žluto-zelenou:-) takže vybírám věci v těchto barvách. Něco málo si už kupuju, ale ne moc, protože pak uvidím něco hezčího a budu to chtít a už to doma mám v trochu jinačím odstínu. Tak si kupuju jen takové neutrální věci, co bych už neměnila. A zatím vyčkávám co se kde najde.
Katu - tak jak jste dopadli u rodičů?
Já mám jisto, že to bude fialová, ale je taková spousta odstínů, že se bojim aby se mi to pak nemlátilo.. ted jsem došila polštářek na prstýnky a musim říct, že docela ujde (na to že je šitý rukou :-) ) ještě zkusim udělat misku abych viděla co je hezčí :-) katu jak jsi dopadla s šatama? Já dneska byla ve 2 salonech a žádný se mi nepadly do oka :-( ale pani řikala že ji mají v listopadu přijít nový. ukazovala mi je na počítači a jedny mě opravdu natchly tak jsem zvědavá jak budou vypadat ve skutečnosti :-)
Profilova fotka
u rodičů docela dobrý, nebyli úplně nadšení, ale šlo to. Už tak nějak vzali, že to bereme vážně. Tak jsem ráda, že si to alespoň uvědomili, že si neděláme srandu. Tak jsem spokojená, že to oboje rodiče vzali v pohodě. Tsak snad se budou na tu svatbu i těšit. Dřív jsem se nestačila sem Vám to napsat. Jinak šatky, docela dobrý, jedny se mi líbili, ale jinak takove moc přeplácané. Já bych chtěla jednoduché ale přitom hezké. Trochu poupravím fotečky a pak Vám je sem dám. Pokusím se je sem dát, co nejdříve. Ještě mám vyhlednuté dva salony, tak jsem zvědavá třeba i něco vyberu tam. Doufám, že najdu nějaké pěkné, které by mi padli.
to je dobře, že to vzali :-) neboj určitě se budou těšit ale až dýl :-) u nás to ted vypadá, že nikoho naše svatba nezajímá :-) Zatim plánuju jen já a teď jsem do toho zasvětila svědkyni.. Ostatní mi pořád řikaj, že jsem blázen a nijak se do toho nezapojují za to jsem zatim ráda. Moc se netěšim na období kdy mi do toho začnou všichni kecat :-)
Profilova fotka
to bude hrozné, jakmile ti do toho začnou kecat a hodně lidí se bude chtít zapojit, to pak nebudeš vědět, kam dřív skočít. Ja si zatím plány nechávám pro sebe a sděluju je jen příteli. Sice bych se chtěli s někým o to podělit, ale nechávám si to až dýl, až budou chtít se o to zajmat. Dřív se nechci nějak zmiňovat.
to je právě můj problém - vždycky musim všechno vykecat :-) už se těšim na až sem dáš ty šaty :-) doufám, že pochytim inspiraci.. :-) nevíš kde by mi někdo udělal oznámení podle mých představ? nasla jsem si jedno co se mi líbí, ale mají ho jen v zelý barvě a já bych chtěla do fialova. na jejich stránkách píšou, že barvy nemění :-(
Lucka - já si zase myslím, že jedna barva v různých odstínech by vypadala hezky :) Nebo prodávají takové sady k dekoraci :) Já zasvěcuju taky jen svědkyni, přítel mi na všechny informace odpovídá - klidně, stejně to zase stokrát změníš :D - což je tak trochu pravda :) Katu - tak to je fajn, že to rodiče konečně berou vážně.
Profilova fotka
taky jsem moc ráda, už jsem úplně v klidu. Řekli jsme jim i datum svatby, a docela dobrý. jo ty šatičky Vám sem dám jakmile je trochu poupravím od blesku aby byli vidět.:-)
Profilova fotka
Kam by jste chtěli jet na svatební cestu či pojedete? My máme v plánu jet k moři, v červenci. Zatím ještě nevím přesně kam.
Já jsem si "vyhlídla" Karibik nebo Domikánskou republiku - než jsem zjistila, že v červnu je tam největší zima :) Jinak uvažuju o čechách - nějaký hezký hotýlek s nabídkou wellness a tak :)
Profilova fotka
Taky mě to napadlo, jen se musim ujistit zda to přítelovi nebude vadit, a bude se mu to líbit:-)
Čechy jsou příjemné, wellnes je zážitek a navíc to vyjde přeci jen trochu levněji :)
My pojedeme k moři (doufám), musíme někam kde je to vhodný pro děti máme doma ročního synka takze už jsem nikde 2 roky nebyli.. jedno leto těhotna a letos byl Daduna moc malej.. A ted mame pred sebou docela velkou svatbu (cca 100 lidí) takze to bude asi taky velká palka.. no uvidíme tohle zatim neřešíme :-)
Profilova fotka
lucka: to budete mít dost velkou svatbu:-) to my plánujeme tak cca 20-30 lidí víc ne. Jen decentní svatba, a oslava pak uz bude o něco větší, ale taky ne zas tak o tolik. Včera jsem našla krásné věci na vytvoření jmenovek, tak jsem si je objednala. Tak mám z nich radost:-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?