Svatební obřad v okolí Kolínska, máte tip na místo?

Profilova fotka
Ahoj děvčata, nemáte nejaké typy na místo svatebního obřadu v okolí Kolínska? Dívala jsem se na Kačinu v Kutné Hoře, nebo v Kostelci nad č.lesy. Máte některá zkušenosti jak s místem, tak i hostinou v okolí? Moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se vdávám 27.7. v Kostelci a fakt ho můžu doporučit, nemá to jedinou chybu! Paní matrikářka ochotná, milá, kéž by byli všichni takoví. Obřad je v kapli za směšný peníz a kaple je vážně nádherná, určitě se tam zajeďte podívat, pan kastelán vás zavede všude. Lze tam udělat i hostinu, přespat v zámeckých pokojích a nebo je dobré mít hostinu v pivovárku, který je naproti a jídlo je tam také skvělé (i když my máme hostinu jinde). Nechápu, jak jinak provařené svatební prostory typu Loučeň, Štiřín apod. sice lákají svou exkluzivitou, ale mají jednání řeznického psa. Ještě mě napadá zámek v Liblicích, taky jsme na něj slyšela pozitiva ;-)
Odpovědět
@leriena my jsme měli obřad v Poděbradech (od Kolína nijak daleko) v havířském kostelíku (je odsvěcený) a taky mohu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
maxpex: Ahojky, mě se ten kostelík také líbí, akorát, že tam měla obřad moje sestra, bratranec a sestřenice, tak jsem chtěla zazbrouzdat trochu na jinou stranu.Co se týká zámku v liblicích, tak jsem o tom také slyšela, mám tam dokonce kamarádku, tak to zkusím pošéfovat, akorát mám trochu obavu, že to bude dost drahé:-(
Odpovědět
Profilova fotka
fifina86: děkuju za typ, náhodou nějaké obrázky ze vnitřku nemáš? Nemohla jsem se nikde dohledat, jen z venku.
Odpovědět
@leriena podívej se ke mě do alba, mám fotky uvnitř i venku...
Odpovědět
Profilova fotka
@leriena Ahoj, my budeme mít svatbu v Kostelci a hodně holek tady už tam svatbu také měli a fotky jsou vážně nádherné. Byli jsme se tam i podívat a myslím si, že je to dobré místo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fifina86 V Poděbradech pak musejí být nádherný fotky na kolonádě ;-)
Odpovědět
@fifina86 jinak letos platí se 2000 Kč za pronájem kostele a 1000 za obřad mimo místo určené úřadem...
Odpovědět
Profilova fotka
fifina86: Máš tam krásné fotečky a ten kostelík vypadá moc dobře a i cena je v pohodě. Prvně jsi komunikovala s matrikářkou v poběbradech a oni kontaktují oddávajícího, nebo to si musíš taky zajistit ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Tynka26:Já jsem v Kostelci chtěla mít vždycky svatbu, ale jaksi mě předpěhla rodina a příbuzenstvo a mě se do toho stejného místa už nějak nechce. Oni měli všichni i stejnou restauraci a já bych už chtěla něco jiného. Jinak máš pravdu na fotky i kaplička je krásná
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem dostala typ na zámek Žleby, někdo nějakou zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Kačina je na svatbu moc krásná,oddávají v malé obřadní síni,venku a nebo v kapli :-) ve Žlebech je to taky parádní a mají tam super oddávajícího. Fotila jsem obřad v zahradách a oddávající tam běhal se stolečkem a vybírali jsme nejhezčí místo :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@leriena jj, přes matriku (na web stránkách města je email, paní matrikářka je skvělá, vlmi ochotná). Vše domluvíš s matrikou, pak dojdeš akorát správci kostela zaplatit poplatek a rovnou se s nimi můžeš domluvit, jak s výzdobou (tu si zařizuješ kompletně sama). Jinak mám zkušenost i se zámkem Žleby, loni jsem tam byla kamarádce za svědka, obřad na nádvoří stojí 18 000 Kč a uvnitř v zámku 10 000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@fifina86 Teda 10 000Kč mi přijde docela hodně. Za kolik jste to měli v těch Poděbradech v Havířským kostelíku??
Odpovědět
@leriena 1000 platíš matrice, protože to je obřad mimo místo určené MěÚ(je to dané ze zákona) a 2000Kč se platilo správci kostelíku, jinak nic (už se totiž neplatí poplatek, že se bereš ve městě, kde nemáte trvalé bydliště)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, netušíte, kolik se pohybuje cena na té Kačině, myslím za pronájem?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?