Obřad v okolí Mělníka, máte tip na místo?

Profilova fotka
Dobrý den, v příštím roce 2013 plánuji svatbu. Jsem z okolí Mělníka, a potřebovala bych tipy na svatební obřad v okolí Mělníka nebo v Praze. Spíše ve venkovních prostorech ale může být i prostor vnitřní. Děkuji moc Všem za tipy a názory na ty místa, které doporučí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zámek Liblice je krásný. Já bych spíš potřebovala poradit místo na hostinu. Jedno máme v záloze.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím "kdyby".. :-) o Zámku Liblice vím, ale ještě raději sháním další místa, kdyby nebylo volno zrovna ten den, na který plánujeme svatbu... :-) Jinak hostina...tu taktéž sháním..:D..je to někdy i za trest ty svatební přípravy... :-D Co vím, tak rezidence Bášť, Rezidence Artemis,hotel Olympionik,hotel Alabama,pak asi nejake restaurace na MK...ale netusim ted které...ale nejake pekne rezidence kolem MK mnoho asi moc není... :-| aby se dalo být jak venku tak uvnitř...a nejaky gril atd.....
Odpovědět
Já mám obřad na zámku v Liblicích.
Odpovědět
Profilova fotka
@whiteroses O té Artemis nevím, to nevypadá špatně. My asi skončíme na Chloumku. Je to sice starší, ale vyjde to levně a domluva je taky super!
Odpovědět
Profilova fotka
Hm hm hm...jo jo Chloumek znám..ale jen jako vesnici..:)...A nevíte NĚKDO O NĚKOM kdo měl svatbu na Zámku na Mělníku v té zahradě???...jak to tam vypadá a probíhá????
Odpovědět
Profilova fotka
@whiteroses Já byla jen uvnitř.
Odpovědět
Profilova fotka
A jak se ti tam svatba líbila????Stál ten obřad tam za to????..
Odpovědět
@whiteroses Zda obřad bude pěkný, také záleží na oddávajícím. Můžeš mít obřad na zámku a za 7 minut bude po neslaném a neosobním proslovu plném frází - hotovo. Vše ve spěchu, protože hned po Vás je několik dalších svateb. Také můžeš mít obřad ve stodole v kouzelné atmosféře a s nezapomenutelným průběhem obřadu, skvělou muzikou a s velmi pěkným svatebním proslovem. A celý průběh obřadu v pohodě a klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo souhlasím. Projev tam byl krátký a nic moc, ale je tam hezký ten sála a nejlepší je ta ulička. Je dlouhá a široká, takže si nevěsta nástup opravdu užije. Nejlepší proslov, co jsem slyšela, měl pan místostarosta z Líbeznic. To bylo dlouhé, zajímavé a osobní! Škoda, že nemůže přijet jinam!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s obřadem na Zámku Mělník v Mapovém sálu???Jak to probíhalo??jak se Vám to tam celkově líbilo???...poté ještě například zámek Lobeč???na zahrade???..zrovna ty samé otázky...budu ráda za všechny názory a odpovědi. Díky moc.
Odpovědět
@kdyby ahojky chci se zepat na ten chloumek, muzes napsat kde primo si myslela na chloumku? me by dost zajimala ta vyzkumna stanice vinarska, mohlo by to tam byt pekne...díky za info Vendy
Odpovědět
Profilova fotka
@vendul28 Kousek od hřbitova je hospoda a bowling. Nahoře mají místnost pro takovéto akce, jako je svatba.
Odpovědět
Článek se načítá
Mě by zajímala ta svatba na zahradě Mělnického zámku... byl tam někdo? Nebo nevíte o nějaké pěkné zahradě? Koukala jsem na Liblice, ty jsou super, ale přeci jen patří do těch dražší, za to luxusnějších svateb... Nějaká rada, prosím?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?