Svatební hostina v okrese Nový Jičín. Máte tip?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám velký problém, sháníme s přítelem pěknou restauraci pro svatbu, kterou budeme mít v srpnu. Něco aby to bylo prostorné i s venkovní zahrádkou, prosím nemáte někdo nějaký nápad či tip - jsem úúúplně bezradná. Přítel je kuchař takže se tam musí samozřejmě i výýborně vařit. Jsme ze Štramberka - Příbor, takže aby to zase nebylo někde moooc daleko :-) Předem děkuji za vaše napady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Co třeba Valašská rychta ve Frenštátě? je to prostorné a má to i venkovní posezení...jen nevím jak to je tam s tím vařením..mí rodiče jsou kuchaři, takže vím, že je těžké se kuchařům zavděčit a najít něco, kde jim bude opravdu chutnat ;-)
Odpovědět
@dm1982 a kde vlastně máte obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
@dm1982 http://www.beremese.cz/diskuse/tema/h...
Odpovědět
@dm1982 a co třeba Příbor Mexico? Já tam byla loni na svatbě a není to tam špatné. za hospodou mají zahrádku. Já hledám něco blíž Novému Jičínu, nic mě nenapadá :-S @domika007 Jičínsko a Novojičínsko je trochu rozdíl :-D ale často se to plete
Odpovědět
Profilova fotka
@pett7 jj, uz viem ;-) :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky dlouho jsem tu nebyla, měla jsem nějaké pohovory takže. Obřad to bude ještě boj - taťka samozřejmě chce svou jedinou dceru vdávat v kostele jakožto věřící rodina - ale taková ta normální :-))) bez chození do kostela :-))) no a přítel je z toho trochu na nervy, náš farář se mu nelíbí takže to bude ještě boj, navíc se teď stěhujeme do prahy, ale svatbu chceme 100000000% tady. Takže vymýšlím pěkné místo se zahrádkou a ¨se vším dobrým :-). Mexico není špatné, ale tam nechci, je to tam trošku ponuré a představuji si to aby se dalo z restaurace - přímo ze sálu vyjít ven :-) Přece jen to chceme v srpnu tak snad bude krásně tak ať můžeme být i tam. Jsem asi náročná ale kdo to nechce mít krásné :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?