Svatební hostina v okrese Frýdek-Místek

Sháníme místo pro hostinu někde poblíž Frýdku-Místku (Ostravice, Čeladná, Frýdlant...) Zvažujeme Odru nebo Ondráš ve Sviadnově, ale moc se mi nelíbí to prostředí Odry a chtěla bych kulaté stoly a v Ondráši zase není ubytování. Nevíte o nějaké místě? Nejlépe i s ubytováním :)
Odpovědět
my budem v hotelu U holubů a tam to pro mě osobně nemá chybu...pak ještě jsem koukala na Sepetnou...a v Ostravici na golfovém hřišti, přímo ten golfový klub má nový hotel a restauraci a taky moc pěkné, akorát ubytko je o něco dál a to mi nevyhovovalo kvůli dítěti...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojki my to budeme mít v Kunčicích pod Ondřejníkem vedle Frenštátu , v hotelu H-resort, je to horský hotel , krásný výhled :-) :-)
Odpovědět
@kataol U holubů je to nádherné taky uvažujeme, ale přijde nám to drahé :-| můžu se zeptat jak je to s ubytování pro svatby? Jestli to vyjde nějak lépe?
Odpovědět
Na Čeladné je ještě hotel Čeladenka. Je to docela nové, myslím, že to nebude ani tak drahé jako u Holubů. My budeme mit celou svatbu v penzionu Majak v Sobesovicich.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikm My to měli v H-Resortu v Kunčicích p.O a mužů jen doporučit... fotky mám v albu, tak se koukni :-) Místo dokonale, uprostřed ničeho a lpritom blízko civilizaci, s ubytováním, obřad venku na terase (matrikarka je zlata paní) a personal jedna basen.. Co jsme domluvili to bylo a klaplo. Fakt úžasná domluva Při vybírání jsme kontaktovali taky U Holubů na Celadne, ale tam jsme nebyli spokojeni s domluvou... Dívali jsme se i na Sluníčko na Ostravici, ale to nám přišlo drahé.. Pěkný sál maji v restauraci Pod Borovou v Malenovicich ale tam nedělají obřad venku a taky se nám nelibily podmínky pro vlastni alkohol... Jestli chceš bližší info k těm Kuncicim, napis, rada poslu... Něco jsem už psala do tématu Svatba v Beskydech..
Odpovědět
@veronikm plná obsazenost vyjde na 22tis..53 míst...můžeš to platit ty nebo říct, kdo si platí sám a kolik zaplatíte vy, aby mohli druhý den zkasírovat...jinak s ubytováním, rautem a hostinou vyjde částka v průměru na 1750kč...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@nnnadja ahoj prosim jak jste byla spokojena se svatbou na Majáku ? máme ji tam mít
Odpovědět
@nasesvatba ahoj - my tam teprve budeme mit svatbu a to 5.6. - prozatim jsem spokojena, ale jak to nakonec dopadne, to budu moc rict az pozdeji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?