Svatební hostina v okolí Náměšti na Hané. Cca 60 lidí

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit s místem svatební hostiny v okolí Náměšti na Hané. Máme v plánu se vzít na zámku a poté, ne nijak daleko, dojet na hostinu. Nejlépe směr Olomouc. Máme cca 60 lidí a chtěli bychom prostornou restauraci i s možností ubytování, ne pro hosty, pouze pro nás. Kdyby byla možnost udělat hostinu pro tolik lidí venku, dala bych tomu přednost, ale není to podmínka. Také máme v plánu mít DJ nebo kapelu, tak aby bylo místo i pro ni a parket. Co jsem zkoukla na netu, jsou většinou restaurace příliš malé a okolí moc dobře neznám, takže potřebuju vaše rady a zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
na zámku v Náměšti jsem na jedné svatbě byla a oslava byal v té restauraci hned vedle. Bylo to praktické, mají i venkovní zahrádku, vařilo se tam docela dobře. Další restaurace je v Drahanovicích, to je vesnice vedle Náměšti, tam se taky vždycky vařilo dobře, ale už jsem tam dlouho nebyla. No jo, ale tam se myslím nikde nedá ubytovat. A proč nechcete oslavu přímo v Olomouci? Je tam větší výběr restaurací přímo s penzionem. Asi jsem ti moc neporadila, ale snaha byla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
On byl největší problém s těma lidma. Ale už máme místo. Bude to v hotelu Prachárna. Dnes jsme se tam byli domlouvat a paní byla strašně fajn, tak doufám, že tak to tam bude i během hostiny. :-) Původně jsem to chtěla někde blíž, ale není to tak strašny, je to hned na kraji Olomouce a v létě to tam bude kouzelny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?