Svatební hostina v okolí Rychnova nad Kněžnou, máte tip?

Profilova fotka
Holky nemáte někdo typ? Chtěla jsem Podstránský mlýn, ale tam je už plno :-(
Odpovědět
Profilova fotka
hodně chválí vyhlídku ve Vamberku, co jsem slyšela...jinak já nedám dopustit na Havla, tam prostě skvěle vaří a nebo ještě v penzionu na náměstí, tam jsme měli rodinou oslavu a také jsme byli moc spokojení, ale je to tak na max 30 lidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslela jsem něco kde by se dalo sedet venku i vevnitř. havel nechci urcite a vyhlidku také ne :-(
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít hostinu v Kostelecké Lhotě... cca rok otevřená restaurace, mají velký sál, salonek a zahrádku na grilování. Ta ale není teda moc velká. Ale zato opravdu výborně vaří ;-)
Odpovědět
Zkus Podhorní Mlýn Kostelec nebo se nám líbilo SRub Karolín Deštné...obojí se dá i venku a obojí hezké prostředí, dělají i obřady...my jsme naštěstí trefili volný termín a máme taky podstránský mlýn :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Zkusím obnovit dotaz. Hledáme prostory, kde si uděláme oslavu v naší režii. Třeba sokolovnu, školní jídelnu, mysliveckou chatu... Potřebujeme tam jen prostor pro cca 80 lidí a místo na tanec. Máte v okolí Rychnova (směrem do hor) nějaký tip? Díky!
Odpovědět
Ahoj, my máme hostinu ve vlastní režii v Rotundě v Bačetíně. Nájem 2000,- celý víkend, prostory uvnitř, zastřešené sezení venku, ohniště na gril, krásné sociálky, taneční parket,spousta travnatého prostoru i pro stany (i když v únoru asi stanovat nebudete :-), kuchyňka - 2 lednice, velká, jedna menší. Moc hezké. Nás bude na oběd 40, k večeru pak okolo stovky.
Odpovědět
@ska30 Diky za tip. Ale uz je to bohuzel dost daleko od mista obradu a ja nechci, abychom moc jezdili na snehu auty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?