Svatební hostina v Havířově. Máte nějaký tip na místo?

Budu mít hostinu v Havířově tak pro 70 lidí. Nemáte někdo zkušenosti / tip na restauraci nebo sál?
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Ahojky,já jsem z Karviné a měla jsem hostinu v PZKO Stonava,tam je sál pro 100 lidí,zkus si tam zajít a zeptat se jestli je tvůj termín volný,je tam super personál,velká zahrada,minigolf a park s průlizkami pro děti,vážně skvělé,moc doporučuji ;-) Mrkni mi do albíčka je tam pár fotek ze Stonavy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo v albumu z příprav josu ty fotky toho sálu ;-)
Odpovědět
Ahoj, Stonavu znám velmi dobře. Dokonce jsme již dávno uvažovali o hostině v Dělnickém domě. Ale stále se tam mění majitelé, tak to není jako předtím... :-p No o PZKO už jsem také slyšela. Ještě zjistím ceny. A albíčko máš pěkné !! ;-)
Odpovědět
Hele, ještě můžeš zkusit restauraci na Zaguří (myslím, že se jmenuje Sebera) na Bludovickém kopci směrem na Žermanice. Jsou svatbami vyhlášení, svatby jsem tam zažila 2 a bylo to naprosto dokonalé (se vším všudy), jen je to třeba dojednávat hodně dopředu, jsou opravdu oblíbení a dopředu dlouho zadaní.
Odpovědět
Havirov moc neznam, ale loni jsem byla na Sumbarku v hospode U Kolčí nebo tak nejak a ta byla. Vyborne jidlo, stylovy interier - takovy stredoveky ci goticky, moc se mi tam libilo, piti nalivali do poharu, obsluha v kostymech, nevim, jestli je to na svatbu to prave, ale zajimave to bylo.
Odpovědět
Tak už jsem si sehnala místo. Restaurace U Jelena! Vypadá skvěle a velký sál! Místo pro hudbu a venkovní pac pro malé děti. Absolutní soukromý a dobré podmínky. Tak jsem zvědavá, snad jsem nepřebrala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
tady je zkusenost s restauraci U Jelena http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Kámoška měla svatbu v září na Záguří a bylo to tam naprosto dokonalé. Myslím, že měla pozvaných něco přes 60 lidí a zamlouvala to jen asi 3 nebo 4 měsíce dopředu. Udělali výbornou výzdobu, jídlo a obsluha byla milá a ochotná.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky Vám přidám pár nápadů. Jsem z Havířova a měla jsem mít svatbu v Jaškovské Krčmě v Těrlicku přímo u přehrady, moc pěkné prostředí, stylová restaurace,ale na můj vkus velice drazí!!!!!!!!!!!! jde uspořádat i obřad venku,ale za pronájem terasy 15 000kč za 2 stoly na terase 5 000 kč, ohňostroj od 10 000kč........složili jsme s přítelem zálohu 1000kč,protože chci mít obřad venku,hned na druhý den jsme našli něco výhodnějšího apro mne i pěknéjšího(nemám ráda studený styl hradu),ale zálohu už nehctěli vrátit, nelíbílo se mi jejich jednání!!!! Hotel Fridrich Těrlicko, od kamarádky-velice spokojená!!!!!!zdarma noc pro novomanželé!!!!!!!! Hájenka v těrlicku u přehrady směr na Č.Těšín-volala jsem provozní a šílený přístup, neví, že tam mají altánek .... nepříjemný přístup-nedoporučuji!!!!!! zatím vede asi 2 měsíce stará a zrekonstruovaná restaurace u SV.Jána v Horních bludovicích - nad Hospodou u Mokroše vedle stavebnin, velice příjemné chování a ochotní se domluvit!!!!!!!! svatba bude venku i obřad a hostina....perfektní kolena i jídla,víno si můžu přinést své, jinak zbytek odeberu odnich...máme 50lidí a večer dalších 25 na raut.vše bude na terase,která je zastřešená,zatím nejlepší tip!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky jsem taky z Hvířova a svatební hostinu budeme mít v šenově Restaurace u Ryšky celá restaurace bude blokovaná jenom pro nás a je tam i moc pěkná terasa. Co se týče jídla je výborné a majitelé jsou rovněž moc milí. Tak se zkus juknout ještě tam.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak co já vím s Jelenem by problémy být neměly. Samozřejmě záleží na majiteli, nevím jestli to ještě patří Draganovi,.. . Vaří se tam určitě výborně, jídlo se dá vyzkoušet i v restauraci Pull fiction, na akce v Jelenu tam vaří kuchařky odsud. No jinak my máme hostinu na Avanti na šumbarku, přístup vynikající, zajjistí naprosto všechno, výzdobu, květiny... S počtem 20-25 lidí se vejdem do 2O tis.. No a alkohol si můžem donést svůj, večer bude rautík a kýta... A pokud by jsme se rozjeli s pařbou tak klidně až do druhého dne :-) a samozřejmě je zavřená jak restaurace tak terasa. Jo a za pronájem se neplatí nic...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jo a Záguří, tak to je bezkonkurenční, jen musíš počítat s vyšší cenou, je to vyhlášená hospůdka.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky nevěsty z Havířova....tak já asi nakonec budu mít svatbu v hotelu fridrich, v pátek se tam jdu somluvit tak mi držte palečky, já mám takovou smůlu na ty restaurace....tam je to malé..tam to neuzavřou...tam si nic nesmíme donest svého atd.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, vdávala jsem se před 14-ti dny takže v čerstvé paměti :-) protože to bylo na rychlo, nemohli jsme si moc vybírat. U Jelena to máme nejblíž, ale tam nám nechutnalo a navíc jsem četla pár špatných zkušeností. v Jaškovské je to dražší, ale zase je tam klid, přehrada... U Ryšky v Šenově měli plno ale prý to tam je fajn. Určitě je moc dobrá restaurace na ZAguří ale myslím že dřív tam vařili líp. No a ještě známí chválili rest. Na zámostí někde u Suché ale taky bylo plno. Nakonec jsme měli oslavu v hotelu Fridrich, sice ceny docela drahé, překvapilo mě že si započítali i přípitek pro novomanžele při vstupu do rest. a ten pokoj pro novomanžele byl fajn ale tekla jen skoro studená..... ale zase byla uzavřená restaurace, obsluha a kuchyně výborná, celkově spokojenost. Jen to tam není moc velké, nás bylo 30 a zbylo i místo na tanec ale asi víc by se špatně vešlo. Možná v létě na terase je to jiné... jo a foto Nicossmodel z Karviné, fotky teprv budou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Gabko, no já taky zvažuji Fridricha, tak tedy tobě se to tam moc nezamlouvalo??? kamarádka tam byla nadmíru spokojena apřekvapila ji právě i cena....měli cca 41 lidí a zaplatili 29000 což se mi zdá přijatelné.... já tomám v létě a máme cca45 lidí a večer dalších 25 na raut, je to tam malé???? no uvidím v pátek se tam jdu zeptat. mohu se tě zeptatkolik jste platili? ahojky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mazoretko. no celkově spokojenost určitě ano, prostředí je moc hezké, jídlo a obsluha taky. Jen mi oproti jiným rest připadali o něco dražší, za výzdobu na osobu 35kč ( a to jsem třeba měla přání ohledně barvy výzdoby, svíček apod a stejně si to udělali po svém i když aspon ta barva tak napůl byla). museli jsme odebrat 1dcl alkoholu na osobu + přípitek, jinak alko jsme měli vlastní. nakonec oslava vyšla na 20.tis pro 30lidí + tedy náš donesený alkohol. měli jsme jen bez předkrmu polévku + jídlo. pak večer teplý raut a později studený (tuhle kombinaci doporučuji, v teplém rautu byly i porce guláše pro hodně hladové :-) ale nevím jestli 45lidí, určitě by se vešli na jídlo, pokud ale pak chceš dalších 25 to už nevím, no však raději se běž podívat, mají i nějaké salonky ale ty jsou co vím spíše menší. každopádně na svatbu je to moc hezké místo a asi bych ho znovu vybrala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Gabi, díky za info, no v pátek dám vědět jak jsme pochodila, uvidím já už jsem z toho hledání na ..... tak mi drž palečky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky tak moje sestra si zamlouvala svatební hostinu na Zaguří - líbil se mi personál a jednání, vedoucí nám pověděl vše bez obalu - prostě líbilo se mi to - akorát termíny jsou totál obsazené - zvolili jsme pátek 22.8. takže pokud nejste rozhodnuté rychle nato a restaurace je moc pěkná, sál přímo nádhernýýýý byli jsme i ve Frydrichu a tam se nám přímo vysmál do obličeje když jsem řekli 22.8. tak on nato "příští rok"? prostě vůbec se mi nelíbilo jejich jednání, řekla bych "snobi" objížděli jsme vše přes Jablunkov, Třinec, Guty, Těšín a skončili jsme v Havířově - termíny jsou nedostatkové zboží ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zaguři není špatné osobně znám Seberu, je to opravdu profesionál.....tam opravdu víš za co platíš(a není to málo)...ale je opravdu podle mne nejlepší obchodník široko daleko...... :-) ale není to dle mých představ...sál se mi nelíbí a nemají moc velkou terasu, já chci svatbu venku(ale možnost i ve vnitř ) a tam mi to nezaručí...a 22.8 má ve Fridrichu od mé budoucí tchýně svatbu kamarádka :-) no já tam mám zatím zarezervován ten termín 23.8.ale trošku mě děsí, že asi nebudem mít místo..no uvidím...
Odpovědět
Profilova fotka
Přístup ve Fridrichu je různý, nejdříve jsme jednali s nějakou provozní a to fakt byla ...... chtěla dokonce platit alkohol i za děti. no kdyby tam nepracovala známá jako pokojská a nedojednala schůzku s jiným vedoucím asi bychom to vzdali. no a když chceš více lidí, zkus Společenský dům v lázních Darkov, i když tam ty termíny jsou taky na rok dopředu ale prostředí moc hezké. nebo PZKO ve Stonavě,tam se ženil brácha, velký sál, dá se vyjít ven, kde jsou lavičky, minigolf obsluha byla v pohodě, a příznivé ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak to bude ve Fridrichu :-) :-) :-) :-) :-) byla jsem nadšena..jednala jsem s panem Kucharčíkem a ten je perfektní profesional....budeme mit oběd ve vnitř a pak se to přesune ven jako zahradní party...vyjdou mi v hodně věcech vstříc(jen si nesmíme vzít svou zmrzlinu ]-( strejda v tom podniká...ale neva termín máme zarezervovaný,složila jsem zálohu 1000 kč(jinak nával..na náš termín se těšily další 3 nevěsty-omlouvám se tímto :-) ) jdu......protože budoucí tchyně chodí do tanečních a dnes má šlusku tak se jdem dívat ;-) papa a zase pisni
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?