Svatební hostina u Vyšehradu. Máte tip na místo?

Ahoj nevěsty! Prosím o tip na příjemnou restauraci na svatební hostinu, která by byla v nějaké rozumné vzdálenosti od Vyšehradu. Tj. max. 15min autem.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to bych vůbec neřešila, kolem Vyšehradu jsou všechny restaurace všechny stejně drahé, možná bych spíš řešila v jakém stylu, popřípadě jestli máš čas, bych je omrkla. Máš tam : Restaurace Rio's Vyšehrad tam je i zahrádka s parkovištšm, pak Restaurant Pod křídlem noci tam je česká ale i mezinárodní kuchyně možná řekla bych hodně moderní. dále Holiday Inn Prague congres, to už je víc luxusnější a pak už jen dál, myslim že máš hodně možností všude po Praze, tohle jsou ty co jsou opravdu blízko, ale 15 min. po Praze, těch je ¨nespočetně záleží v jaké cenové relaci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě doporučuji Magickou zahradu v Nuslích, mají krásnou letní i zimní zahradu. Jinak taky záleží, kolik vás bude
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu doporučit restauraci Summa Arx, dojdete tam i pěšky, protože prakticky přiléhá k Vyšehradu, je to tam moc hezké a výborně vaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda Summu Arx doporučit nemůžu - také jsme o ní uvažovali a šli jí vyzkoušet. Asi neměli dobrý den, jídlo bylo naprosto průměrné, čekali jsme na ně dlouho, i když restaurace byla poloprázdná, obsluha byla naopak milá. Zahrádku mají vyhrazenou pro kuřáky. Takže doporučuju vyukoušet a sami uvidíte. My nakonec raději zvolili restauraci na kraji Prahy, i když to bylo dál z centra
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
I my jsme uvažovali o svatbě a tedy i restauracích kolem Vyšehradu., nakonec budem mít Novoměstskou radnici jako Hanka. Z mých poznatků: Restaurace Suma Arx celkem průměrná, obsluha též průměr, na svatbu se to tam ale zas tak nehodí. Restauraci Rioś jsme ani nezkoušeli protože je hrozně drahá. Restauraci Magická zahrada v Nuslích naopak určitě nedoporučuji - jídlo i obsluha hrůza :-S. Dobrá restaurace pro menší počet lidí je pod Vyšehradskou bránou U Šemíka - tam mají dobré jídlo, příjemnou a ochotnou obsluhu. My nakonec pojdedeme do Braníka do Il Giardina ;-)
Odpovědět
Já navrhuji restauraci U dobré myšlenky nebo botel Matylda.Oboje kousek od Vyšehradu a útulné s dobrým jídlem.A že jsme s manželem co se kvality restaurací týče nároční.My měli svatební hostinu mimo Prahu,takže co týče svateb nevím.V případě zájmu zašlu kontakt.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?