Svatba v Ondrášově dvoře, Bílá - máte zkušenost?

Ahoj, Hledám mižnosti místa pro svatbu v okolí Hamrů a našla jsem sympatický Ondrášův dvůr, máte zkušenost? Díky
Odpovědět
Ahoj Deni, na Ondrášově dvoře se vdávala má sestra. Nebýt toho, že nám snědli polovinu koláčů a cukroví a v závěru noci proúčtovali hodně panáků navíc, tak by bylo hodnocení výborné. Prý se tam od té doby ale změnil provozní a možná i obsluha, tak to může vypadat zase jinak. Je to nádherné místo stranou od civilizace, je tam rybníček, chatky na ubytování, posezení venku i uvnitř, sál, kde je místo jak pro hostinu tak pro tančení, opravdu dokonalé. Držím palce.
Odpovědět
Ahoj , dekuji za info, my se tam chceme nejprve vydat a obhlednou to, napsala jsem jim o nejake zakladni informace, jen si stale rikam, proc jsem nenatrefila na jedinou nevestu(ted krome tve sestry), ktera by tam svatbu mela nebo o tom alespon uvazovala. Z webu mi to je sympaticke, tak uvidime.
Odpovědět
@deniqua Ahoj, prosím dej potom vědět jak to tam vypadá, taky by mě to uajímalo. díky moc Vlaďka
Odpovědět
Pravdepodobne se tam vydame na konci rijna, pote dam info.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
S pořádáním svatby na Ondrášově dvoře máme bohužel velmi špatné zkušenosti. Před půl rokem jsme na osobní schůzce probrali veškeré podmínky, snažili se vyjít vstříc a všechny naše požadavky nám odsouhlasili. Od té doby se tam dvakrát měnili provozní manažeři - ten třetí nás kontaktoval před třemi měsíci, že se omlouvá, že se mu narodil syn a dva měsíce se furt vymlouval, že se ozve, že napíše, že vyřeší, že pošle kalkulaci. Následně jsem s ním obětovala hodinový hovor s tím, že jsme vůbec nic nevyřešili, protože teď nám nabízí něco jiného, nové prostory atp. Usoudili jsme, že nová osobní schůzka bude nezbytná - jenomže pro nás to bylo z Brna asi 150km a tak vzhledem k našemu zoufání nám poslal poukaz na jednu noc zdarma a že rovnou vše definitivně vyřešíme. Jaké bylo naše překvapení, když na schůzku nedorazil!! Přes recepční vzkázal, že je na úřad, nám do mailu napsal, že zůstal viset pod kopcem a na potřetí se telefonicky omlouval, že odvážel ženu do nemocnice a že se mu narodil syn (už podruhé během 3 měsíců!!). Načež jsem mu vypsala vše, co se svatby týče a dala mu na vyjádření a kalkulaci 10 pracovních dní. Na poslední chvíli se ozval s tím, že to, co si přejeme najednou možné není a nutil nám něco, co jsme vůbec nechtěli (jako třeba vypnutí hudby po večerce, místo krásných prosto r restaurace příšernou "tělocvičnu", obřad na jiném místě atp.). Ze srdce tento ač krásný areál nedoporučujeme! Setkali jsme se s tím, že náš případ nebyl výjimkou... Máme 3 měsíce do svatby a musíme začít znovu, samozřejmě jinde :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Mohu se zeptat, jestli nemá někdo novější zkušenosti?
Odpovědět
No já jsem psala dotaz emailem ohledně svatby a bylo mi napsáno o telefonní kontakt a tím to haslo. Napsala jsem tam po měsíci znovu, že pořád čekám na kontaktování a paní pak volala, a samozřejmě nic volného už není. Takže super ]-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím vás, ráda bych zase aktivovala tuto diskuzi a zeptala se, jestli nemáte novější zkušenosti? Plánujeme svatbu tento rok a Ondrášův dvůr se nám velmi líbí, samozřejmě chceme,aby bylo vše perfektní, a tak mě zaskočilo, co tady čtu...zase věřím, že se od té doby mohlo vše změnit??? Budu vděčná za jakékoliv aktuálnější informace =)
Odpovědět
@camperses Zdravím, můžu se zeptat, na jméno provozního se kterým ste tenkrát jednali? Jinak doufám, že se svatební den nakonec povedl jak jste si přáli =)
Odpovědět
@luciana99 Ahoj, příjmením pan Blahůšek. Podle mě ale nebudete o moc úspěšnější, tu "tělocvičnu" postavili záměrně za účelem pořádání svateb, podle mě i majitel Dvoru si nepřál na svatbu propůjčovat ty krásné prostory - možná jen pro velké svatby. Zkusit to můžete, ale při jakémkoliv náznaku neztrácejte čas a hlavně si to nechte hned podepsat ;-) Děkuji za optání, byli jsme hodně zoufalí a když to pak nevyšlo na dalších dvou místech, tak jsme nakonec vše zařídili u nás na zahradě a bylo to perfektní, nejlepší, neměnila bych! Jak se říká, vše zlé je pro něco dobré a děje se z nějakého důvodu :-) Jen to bylo zbytečně moc hektické před tou svatbou.
Odpovědět
Článek se načítá
@camperses děkuji za rychlou reakci. Trochu se mi ulevilo, tohle jméno naštěstí neznám, snad tam tato osoba už vůbec nepracuje, takovéto jednání bych nečekala ani v ....natož tak ve 4 hvěz.hotelu. Super, že vám to nakonec tak dobře vyšlo a že jste si to užili. Ten předsvatební stres za tou nakonec určitě stál.
Odpovědět
@luciana99 Tomu věřím, přesto si dávejte pozor, je divné, že se to tam tak střídá. Děkuji, doufám, že i vám to nakonec vyjde a prožijete krásný svatební den! Moc držím pěsti! :-*
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Dobrý den, máme sjednaný termin na tento rok. Po přečtení komentářu zde a na fb jsem mírně vydesena... akže svtby se konají v telocvicne? :o teprve se na schuzku chystame...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?