Svatba na zámku ve Studénce. Máte zkušenost?

Ahoj holky, nevdávala se náhodou některá z vás na zámku ve Studénce? A ještě mám prosbu, kdyby tomu tak bylo ;-). Nemáte reference na fotografa pana Víchu? Díky
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahojky, já se tam budu vdávat v létě, ale už jsem tam na jedné svatbě byla účastna a bylo to super. A co se týče fotografa Víchy..tak čekám taky na reference, ale nejrpve jsem ho nechtěla. Fotil nás na základních školách a byla to hrůza. Ale ted jsem viděla jeho fotky a myslím že to už je OK, dokonce i chválu užjsem na něj slyšela. Má i vlastní webové stránky, zadej si jeho jméno do vyhledávače :-) Lucka
Odpovědět
Ahojky :) Já budu mít svatbu ve Studénce, takže prozatím nemohu poreferovat vlastní zkušenosti, ale na mnoha svatbách právě na zámku ve Studénce jsem byla :) Zámek je naprosto okouzlující a na fotkách vypadá naprosto super! Má i krásnou zahradu, takže venkovní fotky jsou velice zdařilé... Obě paní co oddávají, nebo i starosta jsou super! Velice příjemní a moc pomáhají jak s organizací, tak s radami a informacemi. Je tam i příjezdová cesta, kam se všichni s auty vejdou a nemusíte mít strach, kam zaparkovat :) Co se týče Víchy - no, dělal mi veškeré fotky ze školy a ted před měsícem na tablo. Fotky jsou docela fajn. Svatby ale má hezčí. Bohužel je ale problém v tom, že on fotí jen obřad a pár fotek kolem toho. Nepojede s vámi celý den. Což je to co já vyžaduji...Takže nakonec budu mít fotografy dva. Víchu na obřad a ještě jednoho na celý den...
Odpovědět
Profilova fotka
JJ..tak to jsme dvě.. Víchu mám taky jen na obřad a na fotky na zámku..na zbytek odpoledne mám jinou paní... :-) ale škoda že na webu nemá fotky přímo ze zámku..na to se těším..na fotky z prostor zámku. :-)
Odpovědět
Já mám nějaké doma, ale bohužel jen papírově, takže ti je bohužel neukážu :( Na zámku vznikají krásné fotečky, hlavně na tom schodišti :)
Odpovědět
Ahoj holky :-), jsem fakt ráda, že jste se ozvaly. Já mám svatbu 16.9.2006. Jsem původně ze Studénky, takže výber místa byl "srdeční záležitost". Paradoxně jsem ale na žádné svatbě ve Studénce nebyla :-) . Jen jsem tam jako dítě měla koncerty z hudebky ;-) . Na webovky pana Víchy jsem se dívala a kromě toho, že je asi posedlý akty :-D (což na svatbě fakt nechci :-D ), tak se mi jeho fotky líbí. Prý si u něj nechá dělat fotky Lenka Dusilová. Asi si objednám jeho. Nebo máte info ještě na nějakého fotografa??
Odpovědět
Profilova fotka
Akty? no taky jsem koukala na jeho webovky... a docela mě to překvapilo.. asi daly holky souhlas. Já taky mám svatbu ve STudénce jako "srdeční záležitost" ale věřím že to bude krásné. A jelikož jimám už v červenci..tak vám pak řeknu :-P a ukážu fotky..jo? Fotografku mám druhou z Rožnova..či-li od nás..takže nevím zda bych Ti opravdu já pomohla.
Odpovědět
Lenka Dusilová si u něj nenechala dělat fotky, on ji chytnul a donutil udělat pár fotek, když tady byla na koncertě..:)) přesně tak, Studénka a její zámek je prostě srdeční záležitost :)) On opravdu přednostně fotí akty, má i nějaké výstavy...Když mi dělal tablo, neustále nás nutil abychom se svklékly, tak jsem ho poslala někam :) Ale jinak je to docela hodný pán..
Odpovědět
Profilova fotka
NO snad je opravdu hodný...na úchyla nemám náladu..ale na svatbě to snad chtít nebude :-D
Odpovědět
Muj přítel je z něj nervozní a říká, že mu rozbije papulu, jestli bude mít uchylné choutky i na svatbě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
NO ten můj ho ještě nezná..teprve se tam půjdeme domluvit na typy fotek, které bychom chtěli...ujasnit si to dopředu. Sice se divil co to chci..ale chci a basta :-)
Odpovědět
Holky, zrovna jsem se bavila s kámoškou, která teď maturuje a říkala, že pan Vícha dělal fotky na tablo ve vedlejší třídě. No a holky se fotily jen v boa. Mám z toho chlapa nějaký divný pocit, taky si ho pamatuju ze školních fotek a byl to takový divný strejda :-p . Zkusím sehnat i někoho jiného, jestli se to povede dám vám echo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No arco..jestli se holky fotily v boa..tak to asi samy chtěly, ne? A ze školy si ho jak jsem psala taky pomatuju.. divnej strejda..sedí :-D no zkus ..ale o nikom jiném tam v okolí nevím... tak snad to půjde :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Taky mám fotku v boa, ale když jsem se fotila s kytkou v hlavě, ta řval, abych si sundala podprsenku a držela si prsa v rukou :))
Odpovědět
Profilova fotka
fakt? ty mě děsíš..je to snad tvoje věc..jak budeš na tablu vypadat..ne? :-S
Odpovědět
Taky si myslím...Rekla jsem mu, že já jsem zákazník a tak si taky budu říkat co chci :-D Je mi jedno, ze to vypadá blbě, když je tam vidět kus podprsenky, kvuli tomu se preci nebudu svlékat, ne? Já jsem dlouho přemlouvala lidi ve skole, abychom si u něj nenechávali dělat fotky, ale neuspela jsem...mají to, co chteli mít :) Ale budte v klidu, svatební fotky takhle nedělá...
Odpovědět
Profilova fotka
To má štěstí... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky všem! No já se vdávám ve Studénce na zámku 27.5.2006 ale naštěstí nás fotit nebude. Taky z něj nemám dobrý pocit a naštěstí můj přítel má kamaráda který je myslím městský policista a dělá si nějakou fotografickou školu a nafotí nás. Jinak Vícha je šíleně drahej. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt je drahej? Jak to víš? ani nevím na kolik to vyjde.
Odpovědět
Profilova fotka
Každopádně nikdo jinej tam nefotí :-/
Odpovědět
Holky, co to znamená drahý? Vůbec se neorientuju v cenách. Jo a ještě je jeden ateliér v Bílovci u kostela, nevíte o nich něco?
Odpovědět
Profilova fotka
no taky nevím kolik je to drahý...taky nevím..tak čekám na zkušenosti od Mady
Odpovědět
3500 tisíce, v tom jsou fotky z obřadu, pár na zámku, pár venku, pár společných se všemi svatebčany, je v tom i album
Odpovědět
Profilova fotka
To mi nepřijde ani tak moc peněz... tady v Rožnově si za to berou i 5 tisíc... tak doufám, že to zvládneme i méně..protože venku budu chtít jen pár fotek..spíše ty společné..zbytek v parku v rožnově. Ted jsem se byla podívat na zahradu za zámkem a mezi náma..neuškodilo by tam to trošku upravit, nějaké lavičky..protože představa že mi podpatky od bod lezou do hlíny..br.... :-D
Odpovědět
mady: jojo, toho jsme chtěli taky...bohužel je už zabraný :(
Odpovědět
Profilova fotka
koho jste chěli taky? ted nerozumím. L
Odpovědět
marguerite : já doufám, že v to v létě aspon posekají :) Je tam nějak čurbes poslední dobou..
Odpovědět
Profilova fotka
jo takhle.už rozumím :-D holt už je čas spát :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No já nevím co je drahý to mám z doslechu. Ten kluk nám to udělá levněji. Alespoň doufám :-) No a jak se těšíte na stvabu?
Odpovědět
:-D
Odpovědět
Profilova fotka
a co takhle kontakt na toho policistu? jak se jmenuje a myslíte že fotí i ostatní? ne jen známé? :-P díky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?