Máte zkušenost se svatbou na zámku v Hořovicích?

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se svatbou na zámku v Hořovicích. Je to nádherný zámek a zahrada je také moc krásná. Zajímalo by mě, jestli i svatební obřed zde stojí za to. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky kirrie, tak opravdu stojí to za to ;-) Já jsem tam měla svatbu v říjnu 2006 a bylo to naprosto úžasný, krásný a nikdy na to nezapomenu x-) Pan oddávající měl supr řeč, i jsme se párkrát zasmáli jeho hláškám, přístup byl taky skvělej, takže není co vytknout. Jen se nám tam skoro nevešli hosté, měli jsme jich necelou stovku, ale to není zas tak strašný problém ;-) Měli jsme krásné počasí, takže i natáčení v zahradě bylo pak skvělý. Takže přeji hodně štěstí při výběru ;-)
Odpovědět
ahoj Olco, a oddává se tam v kapli, nebo kde? Jak to tam vypadá? Nikde jsem nenašla žádnou fotku, mohla bys mi prosím nějakou poslat? Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my jsme tam chtěli mít svatbu letos,ale když jsme tam volali a měli pár dotazů,tak paní z matriky byla taaaak "příjemná" a "ochotná" že jsme tam už znovu raději nevolali a měli jí jinde :-S Takže pevné nervy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kirrie, jelikož jsme měli svatbu touto dobou, tak nebylo jasné jaké bude počasí, tak nám nabídli, že můžeme mít svatbu v kapli, ale když bude hezky tak i na zahradě, prý nám to nebudou krýt a nechají obě dvě místa volné, to se mi opravdu líbilo x-) Nakonec jsme ji měli v kapli, protože ráno to moc dobře nevypadala, ale pak bylo nádherně, tak mě to trochu mrzelo, ale co se dá dělat i tak to bylo skvělý ;-) Fotku určo pošlu, ale teď nemám tolik času, takže příště, ju ;-) ferinka, to mě mrzí, ale s námi jednali opravdu skvěle. Protože jsem z Moravy, tak jsem na zámku nikdy nebyla, chtěla jsem to okouknout, tak jsem šla na prohlídku a myslela jsem, že nás vezmou i do té kapličky, bohužel ne, tak jsem po prohlídce šla za pánem a ten mě tam ochotně vzal, takže super. Asi je to hodně o lidech a my jsme zrovna kápli na ty ochotnější ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Dobrý den, prosím o radu. Letos se vdavam na zamecku v Horo a nikdo mi nedokazal rici, kolik mam mit pri obradu pisnicek a jak dlouhych. Klasicke varhany nechci. Poradite mi prosim?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?