Svatba na zámku v Niměřicích

Ahoj, chi se zeptat jestli tu má někdo zkušenosti se svatbou na zámku v Niměřicích. Jak to vše probíhalo, jestli svatba venku v pohodě, jaké bylo jídlo, jaký obřad (pokud jste ho měli tam) Kolik hostů a jak se tam vešli a pokud mi sem někdo napíše i přibližnou cenu tak budu moc ráda. Děkuji předem :)
Odpovědět
Ahoj, mě by spíš zajímalo, zda ještě vůbec fungují - nereagují na mail, na FB a telefon nikdo nebere už třetí den. Opravdu nevím, co si o tom mám myslet. Myslela jsem, že jsem našla místo, ale evidentně budu pokračovat dále. Kdyby měl někdo ještě jiný kontakt, než je zde uvedený, poprosím o něj třeba formou zprávy,
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, mám stejnou velmi negativní zkušenost jako happiest_girl. Nelze se dopsat/dovolat a pak když se již konečně po x dnech dovoláte, tak se setkáte s tak nepříjemným chováním, jako byste se dovolali do nějakého hostelu IV. cenové s větrákem. Už jen styl zvedání telefonu paní Heresová je velmi neprofesionální. Paní Heresová je krajně nesympatická žena a pokud hledáte profesionální přístup na úrovni, zámku Niměřice se obloukem vyhnětě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, myslím, že budou mít plno..když jsme na podzim poptávali, byly volné jen poslední dva termíny. Osobně byla paní Heresová příjemná, taky jsem ale nebyla úplně spokojená s komunikací..nakonec jsme zvolili cenově mnohem přijatelnější variantu. V Niměřicích se vyšplhá svatba tak na 200 tisíc...a to nepočítám nic extra.
Odpovědět
Profilova fotka
jo a ještě jsme byli trochu zklamaní z místa na raut..je to malé a v případě nepřízně počasí si to neumím představit..prý tam bylo až 70 lidí, ale to tam teda museli sedět jeden vedle druhého a nehýbat se nebo jinak nevím :-)
Odpovědět
Ja Nimerice poptavala v rijnu. Poptavala jsem spoustu mist a vzdy perfekni pristup, tady me to az tak zarazilo, ze jsem musela prispet s touto negativni zkusenosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?