Svatba na jižní Moravě-Pálava

Ahojky všem, mým velkým přáním je svatba na Jižní Moravě - Pálava. Obřad nejlépe venku ve vinicích nebo jen tak pod širým nebem, ale samozřejmě i v případě špatného počasí varianta B Uvnitř. Plánujeme cca 85 hostů + 15 dětí (mimin) včetně přespání. Sníme o krásné romantické svatbě v přírodním duchu záleží nám na pěkném prostředí. Samozřejmě jsem hledala na internetu ( Vinařství u Kapličky, Nosreti, apod.) Zajímají mě Vaše názory a zkušenosti a případně i cenový rozsah...Budu vděčna za Vaše nápady a rady. Děkuji mockrát :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Poslala jsem Vám zprávu. Jestli máte nějaké konkrétnější dotazy nebo přání, napište mi. Ráda pomohu. :)
Odpovědět
@atkeb Penzion Pastuska v Dolních Dunajovicich. Nevím, jakou mají kapacitu ubytování, ale kamarádka říkala, že docela velkou. Penzion i okolí je tam prý úplně úchvatné.
Odpovědět
@mikoi Děkuji mockrát hnedka na to mrknu :)))
Odpovědět
@atkeb Není zač. Kdybych chtěla svatbu na jižní Moravě, tak je to jasná volba. Nebo taky Fara Klentnice, ale ta už je dražší a nevím, jakou mají kapacitu.
Odpovědět
Profilova fotka
Vinařství Sonberk, mám i kamarádku a její agentura Vám to i kompletně zařídí, vyzdobí.. http://www.sonberk.cz/cs/
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.wewine.cz/
Odpovědět
@atkeb Je, promiň, Pastuska je v Brodu nad Dyjí, ne v Dunajovicich. Ale stále v okolí :)
Odpovědět
@romiiik211 vinařství Sonberk j krásné ale nemají ubytování a hlavně tak velkou kapacitu mají sál pouze na cca 50 lidí. Což je málo :( Ale moc děkuji
Odpovědět
@mikoi Hned na to mrknu moc děkuji!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Co vím, tak na Klentnici si strašně moc lidí stěžuje, že chtějí vytřískat prachy, ale strašně se zhoršili.
Odpovědět
@iviiiii děkuji moc za info dobré vědět!!!!
Odpovědět
@iviiiii Aha, tak ja na ne slysela jen samou chvalu I ted nedavno. Ale diky za info, opravdu dobre vedet.
Odpovědět
Článek se načítá
@mikoi právě jsem volala do toho Penzionu Pastuška a byla jsem opravdu v šoku s přístupu!!!! Místo mají překrásnéé! ALe pán mi zvedl telefon v 10:00 hodin dopoledne a zíval mi do telefonu, že ještě spí...a předal mi jeho kolegu, který byl dost nepříjemný! Řekl mi, že chtějí za pronájem prostoru 30 000,- a vše co se bude konzumovat jen od nich takže žádná domluva na alkoholu nealku apod. Ubytování??--- máme 26 míst zbytek si žařidte sama...prostě takový přístup jsem snad ještě nezažila! Místo je opravdu pohádkové....ale s takovým přístupem...no ani za nic! Jsem dost zklamaná!
Odpovědět
@atkeb Fakt? To je mi lito. Kamarádka se tam byla ptát taky na svatbu a prý ji řekli, že jsou schopni ubytovat až 90 lidi! A celkově byla nadšená z prostředí i přístupu. Tak jim asi sláva stoupla do hlavy...
Odpovědět
Svatby pořadají i v Němčičkách penzion, restaurace Ovčí terasy. Netuším teda kolik se tam vleze osob a kolik to stojí, ale z fotek se to zdá super. Je to tam nové, postavené max. před 5ti lety, mimo obec v přírodě.
Odpovědět
@xnikolan Dneska jsem volala s pani ktera vlastni Penzion pod kravi horou velmi mila ochotna pani!! Poskytla mi veskere informace na vse odpovedela bez problemu. A prave ze me upozornila na tuto restauraci ze majitel to prodal a odjizdi do Ameriky a udajne uz zrusil mladym lidem svatbu tyden pred konanim. Takze dneska jako je to fakt mazec
Odpovědět
@atkeb tak to je mazec, ted aby kazdy mel na vsechno jeste jednu zalohu i na misto hostiny
Odpovědět
Profilova fotka
@atkeb Bohužel :( Pastuška jako místo je vážně dokonalý, svatbu jsem tam fotil před měsícem a z pohledu fotografa opravdu radost. Škoda že ten servis moc neumí (učí se, ale pomalu) a škoda že nechce povolit cizí jídlo, protože v tom tam mají vážně velký mezery... Říkal jsem si že s vlastním cateringem by tam byla svatba dokonalá. Jinak teď o jsem fotil větší svatbu ve Vinařství u kapličky a pokud na to někdo má rozpočet, tak je to bezchybný místo, všechno je tam krásný, obsluha luxusní, obytování super, okolí super. Ale počítejte na svatbu minimálně 500tis... resp. jde to tam i levněji určitě, ale to už by nebylo takový skvělý, je tam hodně turistů a tak je potřeba si připlatit a mít kus areálu jen pro sebe. Taky skvělý místo je vinařství Dominant v Rakvicích, to je od kapličky přes kopec, je to obří dům s obřím sklepem - hostina pro 120 lidí ve sklepě žádnej problém. Venku je i pěkná zahrada s velkou pergolou. No a těch 120 lidí tam prý vyšlo asi na 300tis (myšleno celá svatba). Někdo zmiňoval Cafe Fara, tam jsem byl na kafi minulej pátek a hned mě napadlo že tam by to bylo kouzelný... ale tak pro 30 lidí max aby se nemačkali... no a pak mi říkala kámoška koordinátorka, že už to zjišťovala a svatby tam dělat nechtějí. Ono když mají víkendy v létě vyprodaný od běžných návštěvníků, tak to jen tak nezavřou, bylo by to šíleně drahý.
Odpovědět
@mikoi Asi ano :( bohužel :( ale místo je to opravdu kouzelné!
Odpovědět
@malinaphoto Děkuji velice za Vaši reakci! Bohužel svatbu za 500 000,- si nemůžeme dovolit...to je částka opravdu astronimická. To místo se mi také moc líbí...je to pohádkové, ale tolik peněz...no to prostě nepřipadá v úvahu :( Zkusím ještě ten Dominant v Rakvicích děkuji za tip. Ale zatím vyhrává paní z Penzionu pod kraví horou, byla velmi vstřícná a ochotná a hlavně její cenová nabídka je bezkonkurenční. Jen to místo je jinde než jsme si přáli celou dobu sníme o místě nekde přimo na Pálavě, ale myslím, že nebude problém pak sednout s Fotografem do auta a jít se tam klidně někde vyfotit :) teda doufám :) Ráda bych vás požádala o nějaké fotečky nebo link na Vaši tvorbu at se můžu podívat :) Děkuji mockrát
Odpovědět
Profilova fotka
@atkeb Hold je to asi nejluxusnější místo v okolí... Však ty Bořetice nejsou tak daleko :) Hlavně jestli jsou tam příjemní a ochotní, to je moc důležitý. Fotky mám v profilu (třetí příspěvek od vrchu je zrovna z Pastušky, takže asi podobný styl), ty co mám aktuálně od kapličky, tak ty budou hotový až tak na konci srpna... Jinak webovky jsou v podpisu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@atkeb Kraví Hora je moc pěkná, na podzim tam chci vytáhnout přítele na víkend :) ta by se mi na svatbu moc líbila :) mám ji ve výběru též :) Můžu se zeptat na tu cenovou nabídku? Díky :)
Odpovědět
@iviiiii pani majitelka uplne zlata...rekla mi,ze 200 Kc /osoba za polevku a svickovou Raut 300/ osoba Alkohol muzes mit vlastni zaplatis pouze 50Kc/osoba spuntovne a muzes pit dle libosti to co si doneses. Voda do dzbanku -zdarma A pivo dle vyberu Ubytovani stoji 500 Kc/osoba - nektere pokoje asi i levneji. Deti do 3 let zdarma od 3-12 let 30% sleva na ubytovani. A jidlo u deti u hostiny polovinu z ceny a do rautu deti nezapocitavaji. Velmi laskavy pristup byla jsem velmi prekvapena pani byla opravdu zlata. Myslim ze ta nabidka je proste luxilusni oproti Vinarstvi u Kaplicky a Nosreti se ta cena neda ani v nejmensim srovnat.
Odpovědět
Profilova fotka
@atkeb to je nádhera, v hledáčku mám ještě ekofarma sádky v Kunovicích, ale tam je Mazec cena. My máme Kraví horu 80km, ale i tak zůstává v hledáčku ☺ díky☺
Odpovědět
Profilova fotka
Ale my máme ještě dlouhou dobu na hledání toho pravého místa☺ zatím je to spíš jen pro přehled☺
Odpovědět
Ahoj, a nemáte někdo zkušenosti nebo alespoň informace o svatbě ve vinařství Nosreti nebo zmiňovaném vinařství Dominant?
Odpovědět
@edocka ano oboji, ale prijde mi to hodne drahe
Odpovědět
@atkeb a něco konkrétnějšího prosím? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj, snad nevadí zakladatelce, že se vetřu. Ale v srpnu plánujeme dovolenou a mezi tím si odskočíme na obřad. :-D Bude to svatba jen ve čtyřech a půl lidech (my dva, roční dcera+ 2 svědci). Ubytovaní jsem zamluvila v Klenticích v penzionu. Nechceme žádnou oslavu, ani raut. Jediné co hledáme je nějaké pěkné místo v okolí. Nějakou kapličku, vyhlídku atp., klidně i nějaký kousek dojedeme. Chceme klasický obřad, ne církevní. Nevíte o nějakém takovém pěkném místě???
Odpovědět
@jagooda ahojky urcite nevadi :) a nepremyslela jsi o Cafe Fara? Jestli to mate jen opravdu ve 4 sla bych do toho je to tam krasne. A krasny vyhled a nadherne ubytovani!!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?