Svatba na Hrubém Rohozci. Potřebuju nějaké informace

Ahojky holky, najde se nejaka nevestinka, ktera planuje ci ma zkusenosti se svatbou na Hrubem Rohozci? Potrebovala bych vyzvedet nejake informace, diky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Tohle téma jsem založila já. Takže ho najdeš pod společným termínem, místem.
Odpovědět
Castle: poslala jsem ti vše do IP.
Odpovědět
Ahoj holky, dekuji za rady, uz jsem to tema take nasla. Tak se pripojim tam,papa :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
nevestapetulka • Dnes ve 13:08 Ahojky nevěsty nebo novopečené manželky, chtěla bych se poptat na svatbu na Hrubém Rohozci u Turnova. Je to tam překrásné, četla jsem na jejich stránkách, že na jednu svatbu jsou asi dvě hodinky, stojí to kolem 3000 + 900 městu a že nesmí být vlastní fotograf. Zajímali by mě Vaše zkušenosti, nápady, jestli lze mít vlastího fotografa a kameramana nebo s tím dělají problémy, popř. jaký byl jejich fotograf a kolik stál, jaká ta svatba celkově byla... Nebo pokud někdo uvažujete o svatbě zde, jaká místa zvažujete a podobně. Já přemýšlím ještě o Hruhé Skále, Valdštejně a Lemberku.
Odpovědět
Svatbu na Hrubém Rohozci doporučuju. varhanní hudba, krásný zpěv, spousta času a krásné prostředí. Vlastní fotograf údajně (dle info od matriky) není problém, ale jeden z těch 5ti doporučovaných je asi lepší, pač to prostředí zámku zná a už má vyzkoušeno jak nastavit foťák příp. zvolit nasvícení atd. Prý je dobrý ten z Rovenska a Staněk z Turnova. Print-servis z Turnova z vlastní zkušenosti moc nedoporučuju (jedině pokud jsi absolutně nenáročná a nemáš žádné zvláštní požadavky, pak asi ano). Staněk s Print-servisem cenově asi na stejno. ceny mají na netu, CD svatba asi za 2000 Kč. Fotky na papír jsou drahé, asi 38 Kč za kus, vyplatí se udělat si CD a fotky si pak udělat přes net někde za třeba 9Kč za kus. Lemberk je taky pěkný, krásná kaple, zkušenosti nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
Staňka znám, fotil mi taneční a maturiťák, takže když to cenově půjde, tak jdu do něj, ale pouze na obřad - kdyby nepovolili mojí sestru-je fotografka..
Odpovědět
Profilova fotka
Doufám, že někderé budoucí nevěsty se budou vdávat na Rohozci..Pak si tu popovídáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba já se snad budu vdávat na Hr.Rohozci.....Teda jestli do té doby vydržím nezabít ženicha!! ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
A kdy? Letos? My až za rok..
Odpovědět
Profilova fotka
To Olusenka: Stanka znám, fotil mi Maturiták i taneční, takže dobrý. Jenom jsem nenašla ceník. A chtěli bychom fotit jen obřad na Rohozci. A kolik by to stálo, kdybych chtěla jen pár foteček a na CD? Kdybys to věděla tak mi prosim písni. Psala jsem ti i zprávu, třeba jestli máš nějaké vlastní zkušenosti a tak...Třeba mi to písni prosim i do zprávy..
Odpovědět
Profilova fotka
už letos, ale myslela jsem, že se to dá zjistit u mé fotky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, už to vidim. Jsem tady nová, tak teprve objevuju :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Nevestapetulka: máš vše v IP. Co se týče focení, svatba na CD (jen CD do ruky bez fotek v albu) stojí u Staňka asi 2000 Kč (loňská cena).
Odpovědět
Profilova fotka
o Staňkovi mi ani nemluvte. Už jsme mu pposílala 3 maily, nic. Dneska mu volala a zase nic. Začínám být nešťastná jak se s nm dohodnu. Nemám čas jezdit do Turnova :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já ted byla v Turnově a je pořádně neochotnej. no jo, co je z něj jeden z nejvyhledávanějších fotografů v Turnově, tak mu nosánek pěkně stoupnul... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
no, ono jich zase tolik není...Když si máš vybrat ze 4 oficiálně povolených fotografů..to je na prd!!!!! :-p
Odpovědět
Profilova fotka
No snad mi povolej mýho, jinak to bude asi bez fotek z obřadu, mrzelo by mě to, ale důležitější jsou pro mě fotky z té zahrady...
Odpovědět
Profilova fotka
tak já už nevím....snad bude aspoň nějaké videiko..ten obřad stejně asi nebudu vůbec vnímat, tak bych chtěla aby byly nějaké vzpomínky..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to chci uhrát na kameramana. Snad to nebude drahý příplatek. Mám ho na celý den a video by bylo lepší než foto..
Odpovědět
Tak zkuste tohodle. Docela ho tu pár lidí doporučovalo. http://www.dm-foto.xf.cz/index2.htm
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem mu psala a poslal mi ceník. Dokonce tam má i Focení obřadu úsporným způsosbem, prostě supr. Asi do toho půjdu. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ted jsem byla na matrice a prý se ted nedá zamluvit termín, až v lednu. Co je to za blbost???? Když bylo 8.8.2008, tak to měli lidi zamluvený třeba rok dopředu..Jak mám pak asi zamlouvat ostatní věci? Sál, hostinu, fotografa, kapelu, kameramana.....????!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jak je teda možný, že když chtěli loni na Valdštejně známý svatbu 8.8.2008, že už byl tenhle datum rok dopředu zabraný???
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, já to napsala 2 x :-D :-D :-D
Odpovědět
Ahoj. Jo, tak to je přesně ta věc, co mě taky nejdříve rozhodila a dost. Ale je to pravda a nedá se s tím nic dělat, než to přijmout. Pokud to chceš až příští rok, musíš počkat do ledna 2010. Takže my zamlouvali restauraci v září 2007 a termín svatby až v lednu 2008. Musíš číhat :-) a hned 2.1. (pokud to samozřejmě není víkend) ráno asi v 7:30 nebo v sedm žhavit telefon na matriku, abys měla ten vysněný termín. Tak to prostě je. ostatní jsme zamlouvali až pak (fotografa, šaty atd.).
Odpovědět
Profilova fotka
Je to zvláštní. No nedá se nic dělat a myslim, že na květen taková tahanice nebude, jako na červen-září, ale samozřejmě žhavit budu :-D
Odpovědět
Adeja: my tam měli svatbu loni a samozřejmě jsme byli zvědaví. Ale byli jsme nadmíru příjemně překvapení. Znělo to krásně, i moderní písničky (ty jsme ostatně měli všechny) a nejúžasnější byla kombinace varhan a zpěvu. Není to žádné harmonium, ale byly to skutečné varhany a my teda byli nadšení. Matrika v Turnově dává seznam písniček na papíře, ale paní Pernicová, která tam na HR na varhany hraje, má i ještě jeden seznam (v podstatě identický) na internetu a je tam pár písniček i s krátkými ukázkami, ale jen vážná hudba, vesměs svatební pochody (dřív jich bývalo víc, ale předělali stránky :-| ). Tady je odkaz: http://svatby.flashhorse.cz/index.php...
Odpovědět
Profilova fotka
¨Na Hrubém Rohozci měla svatbu moje kamaradka a bylo to moc hezké. Je to hezky zamek a přijemné prostředí. Já osobně mam svatbu na zamku v Mnichove Hradisti. Jsem od tud takže mam k tomu určitý vztah. Ale hlavne je moc krásný!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, měl jste teď někdo svatbu na Hrubém Rohozci nebo třeba neplánujete jí v blízké době?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkouším to znovu, plánujete některá svatbu na Hrubém Rohozci?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?