Svatba na Hrubé Vodě, hotel Akademie. Máte zkušenost?

Ahoj holky, vdávaly jste se, nebo budete vdávat na Hrubé Vodě? My to máme v plánu v červenci 2012 a plánujeme ze zahraničí, tak by mě zajímaly vaše postřehy, doporučení a tak pod. :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nevdávala jsem se tam ale dobře to tam znám....tak ti můžu dát nějaké provozní atd info nejsem jejich zaměstnanec a nemám nějaký zájem na jejich propagaci ale jsem jejich spokojený host....aby nedošlo k nějaké mýlce
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, nám se tam taky líbí a zvažujeme, že tam uděláme svatební hostinu (v srpnu). Jenom jsem slyšela kritiku na jídlo, ale už z dřívějška a bydlíme daleko, takže se tam hned tak na ochutnávku nedostaneme. Jinak provozní je moc milý pán a i nabídka rozpočtu nás velmi mile překvapila :-)
Odpovědět
No skvěle :) My už tam máme zamluveny termin, ted domlouvame vse okolo, rozpocet jeste nemame a jeste jsem to tam ani nevidela, rozhodovala jsem se jen z recenzi a tak se jen modlim,aby vse vyslo :) Podivat se tam mozna pojedu v lednu, ale mozna taky vubec nee.. Taky jsem cetla kritiku na jidlo, ale pevne doufam, ze svickovou zvladnou :) Na fotkach je to hezke a hlavne jsou strasne mili a ochotni.
Odpovědět
Vafle: a kdyz to tam znas, tak predpokladam, ze pobliz bydlis? Neznas nahodou nejake ubytko pobliz? Ne vsichni se nam totiz do hotelu vejdou a hlavne ne vsem se bude chtit dat tolik penez za ubytovani, tak jim musim nabidnout nejakou levnejsi variantu
Odpovědět
Profilova fotka
@zulejka a kolik budete mít lidí?
Odpovědět
My budeme mit 100 lidi a uz ted se toho desim :) ale mame velke rodiny a budto nepozveme nikoho a nebo vsechny.. je to tezke.. Kolik vy? A uz jsi to tam nekdy videla nebo tak jak ja.. jen na fotkach? :)
Odpovědět
Miskadovci, ty posledni saty, coz mas ve fotoblogu.. jsou naprosto uuchvatne :) nasla jsi je nekde v konkretnim salonu?
Odpovědět
Profilova fotka
@zulejka zatím je předpoklad 55 lidí, i tak se mamka děsila, že je to dost, ale mě to připadá tak normální. A budete mít mezinárodní svatbu, když plánujete ze zahraničí? My budeme mít česko-francouzskou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zulejka jediné co vím, tak je to značka Maggie Sottero, ale po salonech jsem zatím nechodila
Odpovědět
Ja koukala na salony,ale tyhle jsem nikde nevidela.. skoda :) My jsme oba cesi, takze jednoduche :) 55 lidi je normalni.. 100 je des :) a praveze tento hotel byl jako jediny z mala, ktery se nezalekl tolika mnozstvi a nechtel premrstene ceny
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Svatebni hostina v hotelu Akademie Hrubá Voda byla skvělá. Nemáme co vytknout. Jídlo skvele,všem chutnalo. :-) :-)
Odpovědět
Ahoj holky, chtěla jsem Vás poprosit o info. Příští rok na jaře plánuju svatbu na Hrubé vodě. Chtěla jsem se zeptat, zda-li některá z Vás využila služeb hotelové floristky a pokud ano, byly jste spokojené? Děkuji. WM.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Hrubá voda je skvělé místo, vřele doporučuji. Zde pár fotek http://www.mafoto.cz /svatebni-fotografie-2/misa-a-martin/ Je to místo obklopené lesy, vpodstatě taková samota ale v dobrém slova smyslu. Personál milý a vstřícný. Svatby bývají často venku před hotelem a následný raut ve vytápěném stanu. Svíčkovou mají bombastickou :) Jediný problém je tam s tel. signálem, což může být pro někoho příjemné, neboť život bez telefonu je tak krásný... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?