Svatba jižní Morava - Hodonínsko - 70 hostů - poraďte místo

Ahoj, plánujeme svatbu na jaro 2017 a stále nemáme místo. Hledáme něco v okolí Hodonína pro 70 lidí a ideálně jenom pronajat prostor s možností vlastního cateringu. Nevíte prosím o něčem? Případně nějakou restauraci, hotel kde nás to nezrujnuje. Skalák, sklepy Jarošek, Milotice, to všechno jsme už omrkli, spíš hledáme něco méně známe, nějakou myslivnu, zrekonstruovaný kulturák a podobně. Dívali jsme se i na restauraci obecní dům v Dolních Bojanovicích, nemáte zkušenosti? Dííky moc! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my měli svatbu 16.7.2016 na Lidovém domě ve Bzenci :) měli jsme 100 hostů :-D
Odpovědět
Zkuste omrknout kulturáky v okolí (Raťky, Rohatec, Dubňany, Lužice atd.) Dědiny většinou kulturáky pronajímají, ale vzhled i ceny jsou různé. Co jste zkoušeli v Miloticich? Obecní hospodu?
Odpovědět
@alexfish V Ratíškovicích nový kulturák s malým sálem vhodným pro takové akce.
Odpovědět
Díky moc, ty Ratíškovice vypadají krásne! Na kolik vás to vyšlo v tom Bzenci? A byly jste spokojeni? Mají docela naprd udelané stránky :-| V Miloticích sem myslela zámek...ale je to dost drahé
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj, neporadili byste nějaké pohodové místo pro svatební hostinu na Hodonínsku? Nejlépe nějaký sklep či chatu pro 30 osob (i s ubytováním alespoň pro 10 osob), které by se daly pronajat na celý víkend? Tak aby tam bylo i místo na tancování? Plánujeme malou svatbičku a chceme hlavně pohodovou a domáckou atmosféru...
Odpovědět
Skus U Šťastných v Svatobořicích, mají sál pro 30 - 40 osob, ubytování i krásnou malou zahrádku na posezení a skvěle vaří :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?