Statek VŠETICE recenze

Ahoj nevěsty, novomanželky, manželky :) prosím máte zkušenosti s jednáním na statku VŠETICE? Statek již máme zamluvený na červen. Recenze byly celkově skvělé.Je něco, na co bychom si měli dát pozor? Jaké máte zkušenosti? Měli jsme jednat s panem Matějovským, ale máme slečnu Třešňákovou, která mi přijde zmatená. Zatím jsme již stanovili a podepsali předběžný rozpočet, který jsme sestavovali snad na 6 x, sice je předběžný, ale ve smlouvě je, že když tato dohodnutá částka klesne o více jak 10 %, tak musíte dohodnutou částku zaplatit. Vy kdo máte po svatbě ve Všeticích, vyšel vám rozpočet v pohodě, nebo jste hodně dopláceli? Dokonce budeme mít svoje víno, kde se korkovné zvýšilo na 150 Kč za lahev :( Moc děkuji za zkušenosti a vaše rady.
Odpovědět
Také mě zaráží, že obřad stojí 15 000 Kč a bylo nám řečeno, že vše na matrice nám domluví a je to v ceně. Nedávno jsem dostali e-mail, že si to máme zařídit sami. Jakou máte zkušenost? Toto má být v ceně obřadu, stejně tak jako výzdoba, židle, koberec, ozvučení, altán (altán prý potáhnou jen bíle střechu, zbytek altánu si musím dozdobit, myslím tím tu kovovou konstrukci, která bude stále vidět. Myslím, že 15 000 je dost peněz, tak by v tom mohly být i nějaký služby. Díky za reakci na toto ještě.
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/misto-sv...
Odpovědět
Profilova fotka
vsetice jsme chteli a uz nikdy vic, jejich jednani na bodu mrazu, jede to tam jak na bezicim pasu a komunikace des, radsi jmse jeste pred podpisem zvolili misto jine! hodne stesti tam s nima, neprala bych to ani nejhorsimu priteli!!!
Odpovědět
ahoj, no díky :( jako Všetice mají doteď skvělé recenze, takže nebyl důvod pochybovat. To se děje až teď.
Odpovědět
Profilova fotka
jj prave ze super recenze, po prvni schuzce jsme byli desne nadseni, rekli jsme hned, to je to co chceme--- ale po dalsi komunikaci a pristupu jsme nastesti nedosli ani k podpisu smlouvy. snad to bude ok...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?