Svatba v Hotelu Všetice

Profilova fotka
Ahoj, prosím máte někdo zkušenost se svatbou ve Všeticích? Nám se to moc zamlouvá .. Máme se něčeho obávat? Jak tam vaří? Děkuji za odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca1234 Jeden kamarád tam měl svatbu, byli spokojení. Na jídlo se zeptám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, budu ráda za každé info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca1234 ahoj kamaradka tam mela svatbu pred 2roky a byla nadcena..:) jidlo i organizace perfektni..my jsme tam take chteli svatbu ale uz v srpnu 2014 meli na rok 2015 vsechny vikendy plne tak nam nabydli terminy v tydnu ale nechteli jsem aby si kuli tomu vsichni svatebcani brali volno v praci..holt ty dobra mista jsou rozebrana vic jak rok dopredu:( ale jestli planujete svatbu az na rok 2016 tak by jeste mohli mit nejaky vikend volny..:)
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme rozjednané na tento rok v květnu, vypadá to dost slibně.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca1234 My tam máme svatbu v létě a už se hrozně těším. Všichni tam jsou velmi ochotní . Ale pokud tam nemáte nezervovaný termín, tak to bude asi komplikované.... Já volala na místo v srpnu a do konce podzimu 2015 mají víkendy obsazené, tak jsme zvolili čtvrtek... Ale i termínu v týdnu už moc neměli.
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíme na osobním setkání :) Myslím pozitivně, určitě to dopadne.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca1234 Tak kamarád napsal, že mají jen ty nejlepší zkušenosti, nic nebyl problém, jídlo super, prostředí i pokoje krásné a super přístup pana Hrušky, se kterým vše řešili a domlouvali. Tak snad to trochu pomůže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé, moc Ti děkuji za to, že jsi se informovala u kamaráda.. To je úžasný, samá chvála.. !!
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca1234 ahoj i my mame jen tu nejlepsi zkusenost (ikdyz uz skoro 3roky starou;-) je to prekrasne misto se skvelym personalem ochotnym se na spouste veci domluvit..a kuchyne? To uz je jen tresnicka na dortu, vari famozne ;-) takze drzim pesti, at Vam to vyjde.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak to je skvělý .. Další super ohlas :)) Už vůbec nemám obavy.. Už jen dohodnout termín a s chutí do příprav !! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotily jsme tam svatbu, moc krásné místo! Vřele doporučuji :-) personál příjemný, místo kouzelné, novomanželské apartmá krása a jídlo moc dobré! :-)
Odpovědět
Já musím bohužel přidat dost špatnou zkušenost. Termín jsme měli rezervovaný rok. Jen náhodou jsme se jim ozvali a zjistili jsme, že se zcela změnili podmínky. A musím říct, že tři měsíce před svatbou, kdy počítáte s místem pro 60 lidí na obřad, hostinu, večerní party i ubytování, je to slušný podraz. Původně jsme byli nadšeni, ale tato zkušenost je opravdu šílená. Způsobili nám nemalé starosti a nemalou škodu. A teď o víkendu jsem se dozvěděla o páru, který má zcela stejné zkušenosti a hledá na poslední chvíli nové místo pro svoji svatbu. Takže rozhodně nedoporučuji.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@misa1203 Mohu vědět jak se zmenily podmínky ? Svatbu tam máme 16.7. Včera jsme byly i na matrice v Benešově a vše pro nás měli připravené po dohodě s majitelem Všetic, takže zatím hrozná spokojenost a mluvila jsem s nimi i před měsícem a také mi o žádných změnách neřekli...
Odpovědět
Měli jsme dohodnuté ubytování již od pátku, přípravu veškerých prostor již od pátku, svatební apartmá již od pátku tak, aby se v něm mohla připravovat nevěsta - zde nás ohromili tím, že nevěsta vychází z apartmá přímo do zahrady. Bohužel bez upozornění je v pátek plánovaná další svatba, se kterou se budeme míjet - tedy omezené ubytování z pátku na sobotu, nemožnost přípravy výzdoby v pátek a rozhodně žádná přípravy ve svatebním apartmá a pak příchod nevěsty přímo na zahradu. Byly to priority, pro které jsme si místo vybrali. Strašně nás zklamali a těch vyhozených peněz...
Odpovědět
A vše nám odůvodnili pouze tím, že se změnilo vedení, tudíž s tím nic nenadělají. Takže my máme smůlu... Opravdu ideální přístup.
Odpovědět
A je to veliká škoda, protože doposud byly ohlasy opravdu skvělé a i místo je to úžasné. Ale přístup od loňska se zcela změnil.
Odpovědět
Pripojuji se k misa1203. Stalo se nam neco podobneho, jsem v soku a asi je po svatbe :-( A tak to vypadalo krasne a idilicky puvodne :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@misa1203 No tak to je strašné ! Nevíte , kdy se vedení měnilo ? Nebo kdy jste je kontaktovala ? Já jim ted raději napíšu email , zda vše platí... Přeci nejde i když se zmení majtel , aby se takto změnily pro Vás podmínky na kterých jste se domluvili... :/
Odpovědět
@xori Ale treba se Vám nic nezmění, nevím, jaké máte požadavky. Ale už ten přístup je šílený. Pořád psali a tvrdili, že se nás změny nedotknou a pak pomalu vychází najevo, že vše je jinak. Vedení se změnilo někdy v průběhu asi podzimu a zimu. Loni v létě ještě vše platilo a teď je vše jinak. Nová paní manažerka je taky děsně nepříjemná, takže jsem vlastně ráda, že jsme pryč. A navíc jsme sehnali jiné a mnohem lepší místo, kde si klienta váží.
Odpovědět
@janinajaja Nevěšte hlavu, případně mohu doporučit jiné skvělé místo. Napíšu soukromě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa1203 My jsme svatbu domlouvali s nějakým pánem, ted nevím jak se jmenoval.. A ten byl velmi ochotný, bylo koncem září... Bože , jsem z toho úplně nervozní, jelikož mám vše již domluvené a zařízené ,tak si nedokážu představit, že by ted bylo něco jinak.
Odpovědět
@xori Původně tam byl pan Hruška, ale ten je právě pryč. Je tam nová manažerka - dost nepříjemná. A zůstal pan Matějovský, který zůstává skvělý pořád, bohužel není zřejmě v jeho moci něco změnit. Super je, že sami by nám to vůbec nesdělili, kdybychom to z nich nedostali.
Odpovědět
@xori Ale vážně záleží, co máte domluvené a co požadujete. Třeba se Vás změny opravdu nedotknou a vše bude v pořádku. Jen takový hrozný podraz si prostě nemůžu nechat pro sebe, když narazím na diskuzi...
Odpovědět
Profilova fotka
@misa1203 No to máte pravdu, já s nima mluvila minulý měsíc, jen tedy ohledně potahů na židle, ale nic víc mi neřekli... Přítal tam ted bude volat. A máte pravdu mluvili jsme s panem Hruškou, ted koukám do papírů... My máme svatbu ve čtvrtek a máme přijet již ve středu abych si vše mohla připravit ... Tak jak jste psala Vy . Pan Hruška byl velmi vstřícný i vzhledem k tomu, že na svatbě budeme mít hodně dětí, tak pro ně měl být zařízen koutek a nějaké věci... No jsem zvědavá jak to dopadne... Neumím si představit, že by se vše měnilo , když mám už mám rezervace na tento den .
Odpovědět
@misa1203 Ahoj Miso, to je mi moc lito. Take planujeme svatbu ve Vseticich, byli jsme z nich nadseni. O zmene vedeni vim, novy pan mi prijde jako novacek, je chaoticky a proste s tim jeste nema zkusenosti. Ale stale mi prisel mily a ochotny. Ted co si napsala me docela rozesmutnelo a mam strach jak nakonec ta nase svatba dopadne. Nedotkne se nas to, ze tam nebudeme moc spat na sobotu, ale nechapu jaktoze budou zakazane pripravy nevesty pred obradem v sobotu, to je rana pod pas...nebo jsem to spatne pochopila? Jak chteji zvladnout dat hostum snidani a pak vyzdobut sal pro dalsi svatbu? :-(
Odpovědět
@xori Budu rada, kdybys sem pak napsala, co vam odpovi z tech Vsetic. Jinak bych jim asi taky hned zavolala
Odpovědět
Profilova fotka
@anelize Takže přítel tam ted volal. Vedení se změnilo a některých svateb , které jsou v sobotu se změny opravdu týkaji. My máma svatbu ve čtvrtek, takže nás se změny žádné netýkaji . Pán se kterým přítel mluvil , si s námi sám domluvil schůzku aby se s námi seznámil a také jsme s ním domluvili veškeré podbrobnosti, přítel, říkal , že byl velice ochotný ! Ale jak říkám my máme svtabu v týdnu a té se změny netýkají...
Odpovědět
@misa1203 To je teda dost drsný přístup, evidentně, se snaží víc vydělat, takže si tam strčili další svatbu navíc. to jste neměli na to ubytování (novomanželské apartmá) apod. rezervaci? jinak ve Všeticích se před pár lety vdávala známá a pochvalovala si právě tu možnost vyjít z apartmá rovnou do zahrady na obřad.... @anelize tak dle mého budou v tu dobu v tom svatebním apartmáa si ještě novomanželé z předešlého dne :(
Odpovědět
@xori Tak snad to nejak dopadne...Kazdopadne je to neprijemne a Vsetice me zkamali
Odpovědět
Profilova fotka
Holky je tu někdo , kdo má za sebou již svatbu právě pod novým vedením a nebo ji tam v nejbližší době mít bude ? Jsem z toho už teď hodně nervozní , jak to tam tedy bude fungovat... Vybrali jsme si toto místo na základě ochoty a zkušeností a ted by to mělo být jinak... :/ Člověk aby se pomalu bál , jak to vlastně dopadne.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?