Statek Blažejovice a tip na podobné..

Ahoj holky, rozhodli jsme se přítelem pro svatbu na statku Blažejovice, bohužel příští rok je plno a 2018 asi zatím nerezervují :-) Nemáte nějaký tip na podobný statek, kde by šla uspořádat svatba ve stylu příjezd v pátek, svatba v sobotu a v neděli odjezd? Líbí se mi zrekonstruované mlýny, stodoly, statky... Ale nemůžu najít nic vhodného. Poloha nerozhoduje, stejně se nám budou sjíždět kamarádi z celé ČR s Slovenska. Děkuji za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
@karol93 Také jsme tam chtěli, ale bohužel .... :-) Příští rok je totálně plno. :-) Nakonec to máme na Zámečku Podčejk. Příjezd v pátek, v sobotu svatba a v neděli odjezd. :-) Paní je moc milá. Na netu nemají moc hezké fotky, ale naživo to vypadá fakt skvěle. Hezké fotky mají také na facebooku, když je "olajkujete". :-) Tam dávají i fotky ze svatby každý víkend. :-) Asi 4 fotky máme i já ve svém albu. :-) Také máme právě kamarády ze západní Čech, z Moravy, ze severních Čech a z Prahy. Tak je ta Mladá Boleslav takový střed. :-) Mají tam hezké ubytování, ale také záleží, kolik budete mít lidí. Mají tam ofiko 34 lůžek v 17ti dvoulůžkových pokojích, ale dají se tam dát snad ještě 4 přistýlky. My zaplníme celý zámeček a budeme tam jen my. :-) Působí to moc hezky, všude kolem lesy, příroda, rybník apod. :-) A cenově? Oproti Praze a kdejakým ekofarmám fakt luxus. :-) Záleží, jaké jsou Vaše představy a co od toho očekáváte. Přeji hodně sil a štěstí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karol93 Taky jsme původně moc chtěli Blažejovice. Nakonec jsme skončili v Jízdárně v Hejtmánkovicích. :-) Tak koukni, třeba tě to zaujme.
Odpovědět
Statek Ondrikovice v Českém ráji. Jinak my měli svatbu na jízdárně v Hejtmankovicich a přesně takto - příjezd v pátek, odjezd v neděli. Příští rok budou mít i větší kapacitu ubytování. Byli jsme se vším maximálně spokojeni. No a potom mě napadá třeba statek Vletice, tam to, tuším, taky tak mají. Zkus na to mrknout.
Odpovědět
@limda Je, byla jsi rychlejší :) Jo a taky jsem moc toužila po Blazejovicich, ale vůbec bych neměnila, z jízdárny jsme byli s manželem i se všemi hosty úplně uneseni.
Odpovědět
díky moc :-) jinak na tu jízdárnu jsme taky koukali, moc krásný :-)
Odpovědět
Strnadovský mlýn u Sedlčan
Odpovědět
My měli svatbu na statku Prak,příjezd pátek,odjezd neděle. Dnes jsem hodila do alba fotky,tak můžeš mrknout,na stránkách nic moc nemají
Odpovědět
@luuula jee to vypadá krásně.. nádherné kytky jste měli :-)
Odpovědět
@karol93 jsem ráda,že se líbí :) Kytky přesně dle představ a maminka poslední zbytky vyhazovala minulý týden a to jsme se brali 2.7., a od té doby pařáky :)
Odpovědět
@karol93 my sme sa rozhodlo pre Bozi oko, je to asi 30 min.od Ceskeho Krumlova, krasne miesto. Boli sme tam na predlzeny vikend, jedlo, personal a okolie nemaju chybu. Mrknite na stranky.
Odpovědět
Já bych chtěla Břežany, ale zatím jsem nenašla nikoho, kdo by měl letošní zkušenost... Jinak statky: - Vletice, Prak, Blažejovice, Český statek, Břežany, Ondříkovice, celkem i Viniční usedlost Kotlářka, Na Stránce - Zápy, Újezd u Plánice, Zbraslavská myslivna, Samota u houpacího koně, Škvorecký dvůr, Statek Blaník víc mě teď nenapadá..
Odpovědět
Jo a ještě statek Kloubek u Českého Krumlova
Odpovědět
Článek se načítá
@jankaneu ježiš to je taky krásný.. díky moc.. kam na to chodíte :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?