Rustikální svatba - Východní Čechy

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, nevíte prosím některá o nějakém místečku, stodole či statku, kde bychom mohli uspořádat hostinu v rustic stylu cca pro 80 osob? Orlické hory či Rychnovsko ideálně. Mockrát děkuji za nápady!!! Karolina
Odpovědět
ahoj v pátek má svatbu brácha a budou ji mít tady... http://www.pensionclaudia.eu/index.html tak mrkni a uvidíte :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevím co přesně je myšleno rustikální ale někajá svatba tu v albech byla tady http://www.ubytovani-statek.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@xsaruska To je presne dle nasich predstav, ale bohuzel je to jiz dal...nicmene to urcite probereme! Dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@setmi O statku u krtka vim, je to od nas za rohem, ale obavam se, ze tam 80 lidi nenacpeme. Kdysi jsem tam byla kamaradce na svatbe a bylo to pomerne male...I presto moc dekuji! :)
Odpovědět
Profilova fotka
pak mě ještě napadá ,ale to už je také dál http://www.krnovice.cz/svatby.html nebo http://apartmanynavrsku.cz/oslavy/ ale kam se vejde kolik lidí nevím
Odpovědět
Profilova fotka
@setmi Pokud by byl obřad v Potštejně, tak nejsou ty Krnovice zase tak daleko :) Moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
tak pokud to není daleko, hned vedle skanzenu je ještě tohle http://www.statekukynosu.cz/statekuky... a úplná letošní novinka http://www.ranc-orlice.cz/o-nas/
Odpovědět
My budeme mit svatbu tady: www.podstranskymlyn.cz Je to v Licne, takze z Potstejna kousek. My teda budeme mit obrad primo na miste :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji diskuzi...Nějaké nové nápady, postřehy ohledně rustikálních svateb ve východních Čechách? Orlické hory, Rychnovsko či Náchodsko...nebyl někdo v Kozím chlívku v Deštném?
Odpovědět
Profilova fotka
@atevi24 Též aktuálně hledám....
Odpovědět
A máte už něco vytipované?Kdypak to plánujete?
Odpovědět
Na Nachodsku je uzasne misto jizdarna Hejtmankovice u Broumova, budeme tam mit obrad I hostinu pristi rok.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ranč Orlice určitě nedoporučujeme... měli jsme tam velmi špatné zkušenosti:(
Odpovědět
@mjirickova děkuji za reakci nakonec jsme se brali v Dubenci :)
Odpovědět
Ahoj, letos jsem řešila stejný problém, pro 80 lidí je většina lokalit malá. Velice se nám líbilo v Hejtmánkovicích u Broumova, ale bylo to daleko. Ve skanzenu v Krňovicích je problém s mokrou variantou. Nakonec jsme vybrali penzion Slunný dvůr v Dobrušce a byli jsme moc spokojeni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zdravím, nějaké typy na svatební místo pro cca 70lidi i s ubytováním v okolí kutné hory směr HK?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@mjirickova Můžu se prosím zeptat s čím jste byla nespokojena na ranči Orlice? děkuji.
Odpovědět
Dobrý den, určitě- asi to nejhorší byla komunikace a přístup.. všechno byl problém, s tak nevstricnym přístupem jsem se snad nikdy nesetkala.:( paní spravcova byla neuvěřitelně nepříjemná, měla jsem stále pocit ze spíše obtezujeme ale za ty peníze které tam chtěli jsem čekala něco jiného. Například den před svatbou když jsme jeli na Ranč vše připravovat tak mi řekla ze mrazaky jsou jejich a mají tam svoje věci včetně lednice na baru... nebo za úklid zaplatíte 2000 ale musíte dat vše do původního stavu a odvézt si odpadky atd atd atd...místo je to krasne ale tohle byla hrůza:(( a nebyli jsme jediní kdo tam měl problémy:/
Odpovědět
Měli jsme svatbu v Dašických sklepích a musím říct že úžasné místo! Ochotný personál, výborné jídlo. Vrátila bych se hned! :-)
Odpovědět
Řeším stejný problém.... Jak jste to vyřešily s dopravou/ubytováním tolika lidí? Nás je většina z HK, kupu lidí tam můžeme ubytovat po příbuzných atd.... Platit všem ubytko nezvládneme a taky, než vystřízliví tak stejně by byl možný odjezd až někdy pozdě odpoledne. Nemáte tipy na něco takového v HK, kde jste byli spokojené? A abychom se doplatili, takže ideálně nějaká možnost třeba účtování piva po sudech a ne sklenicích atd? Díky moc
Odpovědět
@casmaria Dobrý den, také se nám líbí Dašické sklepy...mohla bych vás poprosit a více info...jak to tam mají třeba cenově nebo noční klid atd.? :)
Odpovědět
@lucim27 ptejte se konkrétně a já vám odpovím. Dj nám hrál do 1:00 a nikomu to nevadilo. Hraje tam běžné i do rána a když se na terase dobře postaví repraky, tak nikoho to neruší...
Odpovědět
@casmaria Děkuji za odpověď. Už jsme měli schůzku s panem majitelem, tak máme více informací. Se svatbou zde jste tedy byla spokojena? Mohu se zeptat, zda jste si dělala dekoraci sama či jste to nechala na nich? Čekáme na cenovou nabídku a uvidíme :-)
Odpovědět
@lucim27 Byla jsem tam se svatbou spokojena, ve všem vyšli vstříc... Nebyla jsem moc náročná nevěsta, ale věřím že i náročnější nevěsty budou spokojeni. :-) Některé dekorace jsem si dělala sama, nějaké už tam měly oni. Třeba váziček mají hodně, skleniček, svícínků, ubrusů, krajových a jutových pásů a podobných kravinek... :-) Takže můžete si půjčit od nich, nebo si je uděláte sama. Venkovní terasu mají nově zrekonstruovanou, tak jsou na ni náležitě pyšní. :) Cena za naše jídlo byla přijatelná, s vlastním pitím a vínem nemají problém, jen si účtují korkovné.
Odpovědět
@casmaria Jsem ráda za pozitivní hodnocení :-) Hledám místo pro svatbu už měsíc a nikde jsme nebyli uplně spokojeni. Tak snad už se konečně rozhodneme a uspořádáme svatbu zde :-) Za vypůjčení dekorace si něco účtují? Asi bych to taky chtěla tak půl na půl. Něco od nich ale potom mám také svou představu a chtěla bych si to dozdobit sama :-) Ještě bych se chtěla zeptat, zda jste využili DJ, kterého pán doporučuje (případně jaký byl)
Odpovědět
@lucim27 Za půjčení si nic neúčtovali, dokonce byli i rádi... Den předemnou tam byla také svatba, takže jsme všchno museli stihnout ráno. Obřad byl v 11hod, přijela jsem v 7hod ráno že začnu zdobit, a ještě nebylo uklizeno po předešlé akci. Ale vše se stihlo, takže bych to určitě nijak nehrotila. V době svatby tam budete mít celý personál k dispozici, a není pro ně problém téměř nic. Stačí lidi zaúkolovat a nedělat všechno sama. A hlavní je se z toho nepos****, jak říká moje babička. :-D Musím říct že z DJ jsem byla velmi zklamaná (snad jediné zklamání na svatbě). Den před námi byl samozřejmě na té svatbě v Dašicích, a asi se tam trochu zrušil... A druhý den měl vlastně moderovat naši svatbu a tam už byl trochu ,,opotřebený" :-D. Nebo se spíš moc napil, čtení psaného textu mu dělalo problémy, písničky na přání pouštěl jen zřídka, hlavně si prý pouštěl nějaký techno věci (stěžovali si hlavně hosté). Jediné co bych asi změnila na své svatbě byl DJ. A účtuje si 5000,-. Jinak místo parádní, všichni si pochvalovali, že se nikam nemusí jezdit a složitě se přesouvat z místa obřadu na hostinu. Prostě pohodový den, žádná nucená zábava, jak kdo chtěl si odběhnul atd. :-)
Odpovědět
@casmaria Super, moc děkuji za veškeré informace :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?