Obřad,hostina,nocleh pro cca 25lidí na jednom místě okolí Blanenska,Letovic,Tišnov

Dobrý den. Hledám nějaké krásné místečko,kde by se dala udělat úplně celá svatba. Tj.obřad(venku nejspíše),poté oběd nebo raut s možností grilovaní,venkovním posezením(chci svatbu venku,bude to v létě ale pro případ aby byl i salonek) a hlavně i ubytování pro cca 25osob. Jsme rodina rozházená po republice a chceme to udělat na půli cesty což je Blansko,Tišnov,Velká Bíteš,Vyškov a okolí. Poraďte nějaký penzion či hotel kde by tohle vše bylo možné. Děkuji
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Určitě doporučuji Sluňákov (kousek u Olomouce) . Je tam vše na jednom místě, možnost ubytování až pro cca 50 lidí. Krásná místa v okolí (do 100m) na focení, velká travnatá plocha na grilování.... Celé si to pronajmeš a sama se domluvíš, kolik chceš obsluhujícího personálu (takže tam jsou třeba jen 2 servírky a jinak je to celé vaše)...takže je tam i taková uvolněná atmosféra, kdy si člověk může dělat co chce a není pod neustálým dozorem ;)
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti doporučuji penzion Gallus ve Vranově u Brna - příjemné místo u lesa, se zahrádkou, nádherným interiérem a ubytováním (pokud ubytovací kapacity nebudou stačit, je 300 metrů odsud ještě hotel Vranov - tam je třeba ale zajít osobně a domluvit se - na webu myslím ještě nefungují). Obřad jsem zde sice neměla, ale dělávalo se to tam taky - jinak je ale ve Vranově kostel, kde se oddává.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?