Obřad, hostina, raut na jednom místě pro 30 lidí, Praha

Zdravím všechny, také jsem jedna z těch, kdo už měl rezervovaný termín na zámečku v Uhříněvsi...Ale bohužel svatby se tu příští rok nekonají... Hledám něco podobného, spíše malého, útulného, kde by se dal udělat obřad, hostina i raut najednou a kde nejedou svatby jak na běžícím pásu, prostě kde se celý den budou nejlépe věnovat jenom nám... Lokalita je Praha a nejbližší okolí. Nebude vadit ani, když si za kvalitu připlatíme. Díky za jakékoliv tipy!!!
Odpovědět
zkus mrknout na areal botanika :)
Odpovědět
Dobrý den, velice rád bych vám nabídl prostory našeho rodinného hotelu . S pořádáním svateb máme bohaté zkušenosti. Jsme vám plně k dispozici. Zavolejt, zastavte se . Všechno vám osobně ukážu a probereme to . S pozdravem Tomáš Král
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Moniko, ráda bych Vám nabídla prostory Hlubočepského zámečku na Praze 5. Náš areál je inspirován českou lidovou architekturou a svým konceptem je v Praze unikátní. Svatbu pořádáme vždy pouze jednu za den, veškeré prostory jsou přes den tedy k dispozici jen Vám. Pro bližší informace mne neváhejte kontaktovat nebo se podívejte na naši prezentaci. Příjemný den, Petra Hanáčková.
Odpovědět
Profilova fotka
@monikamusilova Dobrý den, svatby nás baví! Troufám si tvrdit, že jsme schopní se celý Vám celý svatební den i dny před tím plně věnovat. Přijéďte se k nám podívat. Až na Vás dýchne atmosféra, poznáte zda je to to pravé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vidím, že jsme na tom stejně. také jsme si s přítelem vybraly Zámeček :-( taková škoda že? Taky hledám něco podobného, ale stále se mi nedaří. Tak doufám, že ty budeš mít větší štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monikamusilova dobrý den, podívejte se na profil GreenYacht v Praze. Vše na jednom místě je naše motto a prostory jsou dostatečně veliké. Těšíme se.
Odpovědět
škoda to opravdu je, nás to taky mrzí. Bylo to tam skvělé. Byla jsem tam letos na svatbě kamarádce a moc se nám líbilo a chtěli jsme to mít stejné. :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?