Nebude někdo rušit termín U Vodníka Slámy v r. 2016?

Ahoj holky, moc se mi líbí mlýn U Vodníka Slámy, je to v podstatě moje vysněné místo na svatbu, ale na příští rok mají víkendy beznadějně obsazené. Dva roky na termín čekat nechci, proto se chci zeptat, jestli si to některá z vás, co tam má na příští rok rezervaci, náhodou nerozmyslela. Pán z mlýna mi dnes říkal, že si ještě se všemi, kdo mají termín rezervovaný, budou závazně jejich zájem potvrzovat, tak sonduju takto předem, jestli bych třeba mohla mít šanci. Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
U Vodníka Slámy je to opravdu nádherné. Za 14 dní tam budu fotit, tito snoubenci si to zamluvili v září 2014, ale mají atypický termín - ve čtvrtek. Možná, kdybyste to řešili taky tak, tak by to možná šlo. Třeba v pátek, pokud byste tam nebyli ubytovaní, třeba by se nechali ukecat. Protože v celém MS kraji tak hezké místo s kvalitní restaurací nenajdete.
Odpovědět
Je to tak... Pán už mi nabízel termín i v úterý, ale o tom snoubenec nechce ani slyšet, část rodiny z jeho strany je z Čech a z Německa, tak by to bylo složitější. Já bych proti tomu nic neměla (moje rodina to tam má asi jen 15 km), ale samozřejmě není to jen na mně... Máme vybrané a zarezervované jiné místo, taky moc hezké, ale Sláma je prostě to vysněné... Pátky prý ne, potřebují alespoň den na úklid, takže jedině to úterý. A nebo pak ještě někdo nemusí potvrdit rezervaci, ale to budou vědět až v říjnu.
Odpovědět
Já tam mám dokonce rezervovaný termín na rok 2018... Pro mě to taky bylo vysněné místo a měli jsme s přítelem i požadavek na konkrétní datum, které bylo již obsazené, tak jsme se rozhodli ještě o rok počkat :-)
Odpovědět
@dvorro02 2018??? Tak to bych nevydržela :-) Ale chápu, je to tam fakt nádherné a každé další fotky svatby, co odtamtud vidím, mě v tom utvrzují... Ale tak co, přinejhorším si tam střihneme nějaké výročí svatby, kdyby to nevyšlo...:-)
Odpovědět
@mikoi Já jsem si myslela, že v roce 2018 už budu nějakou dobu vdaná paní :-) Taky mám pocit, že to nevydržím, ale čas naštěstí letí rychle... Budu se vdávat jednou za život (doufám), tak chci aby to stálo za to a bylo to přesně podle mých představ :-) Ale mít tam při nejhorším alespoň oslavu výročí taky není špatný nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dvorro02 Tak to je masakr, rezervace na rok 2018 :-o
Odpovědět
@lucira To je, ale co se dá dělat :-) Ale ať se ostatní holky neleknou...v roce 2017 ještě mají volno, ale my jsme chtěli pěkné datum, tak jsme si v ten rok vybrali pár termínů a ty už bohužel všechny byly rezervované |-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?