Hledám v Praze netradiční místo pro svatební obřad

Hledám v Praze pro místo obřadu nějaké "sklepení", kasematy atd...nevíte někdo o něčem?
Odpovědět
Profilova fotka
gorlice na vyšehradě. téma zde http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Děkuji, Gorlici znám, tam ale svatby zrušili, protože tam v červnu měli nějakou problémovou svatbu, tak teď mám útrum :( Tak hledám něco podobného. Zaujala mě ještě letní scéna na Vyšehradě, ale když bude pršet, tak je to na prd.
Odpovědět
Profilova fotka
oni to zrušili? tyjo :-( my tam taky chtěli svatbu, jen jsme se nestihli přihlásit jako první, mohl tam bejt jen jeden obřad denně. nakonec jsme skončili na novoměstský radnici a taky to bylo pěkný :-) tak držím palce, ať najdete to pravý místo.
Odpovědět
jj, bohužel zrušili :( teď v září tam byla poslední svatba. Nechápu to, co tam měli za problémy, pro ně je to stejná starost jako když to mají jinde. Tak teď hledám pořád nějaké sklepení, gotické sklepy atd...a všichni se mi smějou, že chci mít obřad pod zemí...když tam to bylo prostě úžasný.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, hledam nejake bajecne misto na svatebni obrad - hrad ci zamek. Praha a okoli, z Prahy dojezd max. 60 km. Velice děkuji .-))) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@story Na Chvalském zámku v Horních Počernicích nabízejí obřad i ve sklepě
Odpovědět
Profilova fotka
@1_cat Hezký je Průhonický zámek, ale nás odradila cena za pronájem na obřad - 15 000, takže jsme to pak dál nezkoumali. Taky oddávají na Trojském zámku, tam chtěli 20 000. Jinak v okolí Prahy je dost hradů i zámků, takhle z hlavy mě napadá třeba Karlštejn nebo Křivoklát.
Odpovědět
Břevnovský klášter?
Odpovědět
Děkuji za odpoved. To se ani nedivim, ze Vas to odradilo. To me take odrazuje! :-) V omkolí je toho hodne, ale kdyz se mi libi hrad ci zamerk, tak obradni mistnost se mi nelibi!.-((( Miluju historii, ptroto hrad ci zamek!.-) Ale diky moc za snahu.
Odpovědět
No, my jsme chtěli hlavně místo, které máme rádi, ke kterému máme nějaký vztah. Co na tom, že Krakovec je ruina, pro nás je to nejkouzelnější místo na světě. Od září ještě zase o hodně víc ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?