Jizdarna Hejtmankovice a Angus farm Sobesuky

Ahoj, uz nejake recenze mam, ale uvitam dalsi. Mate nekdo zkusenost se svatbou v jizdarne Hejtmankovice nebo v Angus farm v Sobesukach? Vypada to, ze si nakonec budeme vybirat z techto dvou mist (obrad, hostina, ubytovani, vse pro cca 50 lidi), tak budu rada za jakoukoli zkusenost. Diky!
Odpovědět
Muzes mi prosim poslat cenovou nabidku z Angus farmy? Bude nas take zhruba tolik,tak pro predstavu.Moc dekuji
Odpovědět
@luuula posles mi do zpravy mail? Bude to jednodussi, jen ti to preposlu.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi kukam ze taky mista po cele cr, stejne jako my :)
Odpovědět
@8karolina4 Přesně :-) Já jsem ze severní Moravy, přítel od Prahy, rodina a kamarádi se sjedou ze všech koutů ČR i ze zahraničí, tak je nám to skoro jedno, jen se nám tam musí líbit :-) A to Benecko nakonec nevyšlo? Vypadá to tam pěkně.
Odpovědět
Profilova fotka
neni tam moc prostor pro zabavu,,, :( nasi jsou od orlickych hor, pritelovi od prahy, my od berouna a segry mam v london, takze nam je to taky jedno :))
Odpovědět
Tak to máš taky hodně pestré :-) A máte už nějaké favority na místa? Nám to naše, které jsem si myslela, že je jisté, nakonec vybouchlo (z komunikace s majitelem jsem měla nervy na pochodu), tak chci něco rychle najít, ať mám klid
Odpovědět
Loni v červnu jsem měla svatbu v Jízdárně Hejtmánkovice. Byl to neskutečný zážitek a umocnila to atmosféra místa. Jeden z našich svatebčanů tam měl svatbu letos. Od loňska je tam spousta nového a místo je čím dál kouzelnější. Komunikace s majiteli byla v pohodě a catering luxusní. Do dnes vzpomínáme. Měli jsme cca 150 hostů. zde odkaz na naše video: https://vimeo.com/99462651
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulacz Krasne video, krasne misto a vam to take sluselo :) jak to tam vyjde cenove za pronajem? dekuji
Odpovědět
Ahoj holky, také teď zvažujeme svatbu v jízdárně v Hejtmánkovicích, vypadá to opravdu nádherně, ale trochu se děsím finanční stránky..pronájem drahý není, ale jak vyšel ten catering? nebo jste si někdo zajišťovali sami? Budu ráda za tipy :)
Odpovědět
@8karolina4 dnes jsem do Jízdárny volala, pronájem je 10 000Kč za tzv. "tančírnu", která je vhodná pro 60 a více lidí, jinak tam mají ještě 2 možnosti a podle toho se ceny různí...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, o jízdárně v Hejtmánkovicíh také uvažujeme. Mohla bych se Vás zeptat, pokud máte někdo zkušenosti, kolik přibližně stála hostina s jejich cateringem? Nás by mělo být zhruba 60, tak se trochu bojíme, aby to nebyla příliš velká darda... Děkuji mockrát.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim vsechny, planuji svatbu na pristi rok, tedy 2018 a v pondeli jsme byli v Penzionu Jizdarna Hejtmankovice. Je to zatim to nejhezci misto co jsem na svazbu videla, naprosto bozi, romanticke, presne podle mych predstav, ale nevim kde atevi24 prisla na pronajem za 10 000. Nam rekli za tu tzv. tancirnu, neboli tu krasne zrenovovanou stodolu, 50 000, akorat pro tech 60 lidi a je k tomu zahrada a venkovni podium. Je pravda ze muzete mit svoje piti zajistit si sve jidlo atd.. Nechteji zadne kolkovne nic. Za ubytovani chteji 12000 za noc za cely penzion a pochopila jsem ze nechteji pronajimat jen cast pokoju jelikoz nemuzou obsadit zbytek cizimi lidmi. Kdyz od nich vezmete catering je to minimalne 40 000 a to pouze za raut a bez piti zakezi jak jste narocni. Ja nevim no kdybych na to mela tak do toho asi jdu ale zda se mi to mpc. Se vsim vsude to je svatba minimalne za 200 000 mozna vic ale tak zalezi jake kdo ma priority a kolik na to ma. Ja nasla misto stejne tak krasne a bez pronajmu takze jsem spokojena. Tak si z toho kazda muzete vzit co potrebujete snad nekomu moje informace pomuzou. Ale misto je to nadherne doporucuji se tam jet aspon podivat :)
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den,moc děkuji za informace :-) nevíte ještě náhodou,jestli je ten pronájem 50.000 i s výzdobou?? Děkuji mockrát
Odpovědět
@lucy_se Dobrý den,moc děkuji za informace emoticon nevíte ještě náhodou,jestli je ten pronájem 50.000 i s výzdobou?? Děkuji mockrát
Odpovědět
@lucy_se Mohla bych se zeptat, jake misto jste misto Hejtmankovic nakonce zvolili? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barste dobry den, pronajem bez vyzdoby, ale zahrnuje stoly a zidle @gwennie1 Penzion Kalvarie Dolni Radechova, je to nove a puvodni zamer nebylo poradani svateb takze to nemaji jeste uplne pod palcem ale misto krasne predevsim na venkovni svatbu. Chteji teda abyste jidlo a piti meli od nich ale stale za to nezaplatite takovou castu jako v Hejtmankovicich a kdyz jste trosku sikovni misto hezky nazdobite myslim ze to muze mot pekne kouzlo. :) ale jediny problem ze je tammensi kapacita lidi
Odpovědět
@barste Vcera jsem mluvila s Hejtmankovicema a s vyzdobou to urcite neni. Na tu vam bud nekoho sezenou a nebo si ji muzete udelat sama. A ten pronajem je od patku do nedele, delaji to na cely vikend. Takze je to 50 za stodolu + 24 ubytovani se snidani (16 mist) za ty dva dny.
Odpovědět
@lucy_se Jaka je tam kapacita? Vypada to moc hezky, venku se lidi vejdou, ale co uvnitr?
Odpovědět
Děkuji moc za obě odpovědi :)
Odpovědět
@lucy_se To vypadá skutečně moc hezky. Vy tam tedy budete mít svatbu jako první, pochopila jsem to správně? a obřad budete mít také tam?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucy_se Ona se atevi24 s tím pronájmem za deset ani nemýlila. Psala to ve 2015 a ono to tenkrát tolik fakt stálo. My ještě loni platili za pronájem stodoly 16 tisíc a až na letošek se to takhle hodně zvedlo. Ale je pravda, že je to škoda. My si v Jízdárně plánovali třeba po pěti letech takovou znovu oslavu se všemi, co byli na svatbě, ale vzhledem k tomu jak ty ceny šplhají nahoru už nevím nevím. To jsme měli začít šetřit hned po svatbě. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@gwennie1 s tou kapacitou se ptate na hejtmankovice nebo kalvarii? Jak jsem rikala Hejtmankovice jsou nadherne ale pro me je to hodne penez at uz je to na vikend ci na jeden den... :( treba v pristim zivote :)
Odpovědět
Profilova fotka
@barste jako prvni ne, letoa tam uz par svateb probehlo, kouladaci meli v kvetnu a od te doby uz nejake svatby a do te doby nez tam budeme mit my svatbu tak jeste nejake mit budou takze nasbiraji dalsi zkusenosti a treba to jeste doladi. Na pristi rok chteji zkusit jeste svatby a pak se rozhodnou jakym smerem se vydaji, zda pouze jako penzion nebo budou i dale poradat svatby a treba tomu prizpusobi cele misto... :) a ano budeme tam mit i obrad :)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda tak to za rok zvedli docela o dost, jak jsem si zde cetla 10 000 tak jsem pocitala max. s 30 000 za pronajem a do toho bychom jeste mozna sli, ale tohle je na nas moc jen za najem... Ale misto je nadherne. Skoda ze jsem nemela svatbu v roce 2015 :D priority mam jinde a verim ze i na jinem miste budw svatba krasna zalezi na atmosfere, lidech apod...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucy_se Když jsme slyšeli kolik to stojí teď, tak jsme taky koukali. Musím říct, že brát se letos, tak si ty Hejtmánkovice už taky nemůžeme dovolit, takže ty priority úplně chápu. ;-) Držím palce, ať se vám svatba povede i v té Dolní Radechové. A že určitě povede. :-)
Odpovědět
@lucy_se Děkuji za informace,my také plánujeme svatbu na příští rok,tak by to asi bylo i pro nás ideální místo,ale máme naplánováno tak 60 osob,tak jestli se to tam vejde...
Odpovědět
Profilova fotka
@barste my mame take kolem 60, dovnitr se to urcite nevejde ale my budeme verit ze bude hezky ikdyz chapu ze je to risk, ale jako alternativu pri desti budeme mit partystany.
Odpovědět
@lucy_se Ptam se na Kalvarii :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gwennie1 kapacita je uvnitr asi 45 lidí (málo) :/ budeme doufat, že bude hezky, je to trošku risk, ale budeme to řešit venkovními party stany v případě deště.
Odpovědět
My jsme měli svatbu v Hejtmánkovicích letos a neměnili bychom :) nejkrásnější místo, jaké jsme viděli a především pan provozní a majitelé jsou naprosto skvělí. Za mě obrovské doporučení! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?