Hotel Vega a vyhlídka nebo restaurace u Staňků

Ahojky máte někdo zkušenost nebo měli jsme svatbu ve zmíněných restauracích (hotelech)? U nás zatím vede Vega. Byli jsme i na Vyhlídce, ale jednání pana managera se mi moc nelíbilo. Mluvil, spíše obecně a co se týče nějak konkretněji ceny tak neustále opakoval, že na všem se domluvíme potom a s cenou může hýbat podle počtu hostů....Ale nájem za restauraci i se salonkem 12tis??? Za to na hotelu Vega nás pan ředitel mile uvítal a vše vysvětlil. Nějaké zkušenosti či rady? Díky :-)
Odpovědět
ahoj, my jsme meli svatbu v hotelu Vega v zari a byli jsme nadseni :-) takze urcite doporucuju. Meli jsme i obrad pred hotelem a vetsina hostu v hotelu zustala na vikend. S manazerem byla fajn domluva, pred obradem dokonce pomahal organizovat hosty, jidlo bylo moc dobre a cenove to vyslo jeste lip, nez jsme puvodne planovali. Kdyby te zajimalo neco kontretniho, tak klidne napis.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@petast ahoja, mohla bych poprosit nějaké info? Hledáme místo, ale v okolí UH je to hrozně plné, tak jsme si říkali, že bysme se posunuli Zlín/Luha :)
Odpovědět
My měli nakonec taky v hotelu Vega a velká spokojenost 😊 kdyby Vas něco zajimalo zak se ptejte.
Odpovědět
@bastidlo Zdravím, taky sháním místo na hostinu a Vega se mi moc líbí. Jak to tam vychází cenově na osobu prosím? A kolik lidí se vejde do toho jejich salónku?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@majinka0007 cenově cca 750 až 1000 podle toho co chcete za jídlo, raut atd, nás to vyjde is rautem na 750 bez pití teda. do toho velkého salonku i 100 -110 lidí :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Zdravím, máme v plánu svatbu v hotelu Vega a jelikož to chceme mít v létě zajímá mě zda jsou prostory restaurace klimatizovány? Byla jsem zde na svatbě asi před deseti lety a všechno bylo úžasné, až na neskutečné horko, ale snad už by tu klimatizace mohla být :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?