Hledám místo pro svatbu v Českém ráji

Ahoj, moc prosím o rady. Hledám místo na svatbu v České ráji. Chtěla bych něco jako chatu/chalupu,statek se stodolou nebo něco podobného. Ale musí tam být možnost i ubytování pro 30 osob. Vše bysme chtěli mít ve vlastní režii,nechceme ty strojené svatby,kdy se určuje kdy se bude jist,atd..Chci mít možnost si zajistit vlastni cattering apod..Rádi bysme to pojali jako svatební víkend,v pátek přípravy,v sobotu obřad a v neděli úklid. Na místě bych ráda měla i obřad ale není to podmínkou. Můžete mi prosím poradit?
Odpovědět
Na Český ráj je tu spousta info,stačí pohledat.Co se týče vlastní stravy atd.,tak si prostě pronajměte větší chatu/chalupu.Žádný profi statek/penzion vám nedovolí vlastní jídlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste oslovit statek U Dědka v Mladostově. Já tam byla soukromě už před x lety, ale bylo to krásné místo a myslím, že by to mohlo splňovat vaše požadavky. Pokud byste hledala někoho na květinovou výzdobu, tak moc ráda zařídím, zrovna tam bych se po letech moc ráda podívala, jak to tam teď vypadá :). Každopádně přeji správný výběr a klidné plánování.
Odpovědět
Profilova fotka
@klara2502 dobrý den, mrkněte do našeho vyhledávače Svatební kompas, odkaz dole pod příspěvkem. Máme tam pár zajímavých míst a spíše ty, kde si můžete vše udělat sami. 30 osob ubytovat může být trochu oříšek, ale dalo by se to u mladší generace řešit stany nebo ještě jedním objektem. V Českém ráji máte z čeho vybírat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Ort pod Humprechtem 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, až si vyberete místo, rádi dodáme party stany, párty nábytek, ozvučení, DJe, atd., snad mohu doporučit - ubytovaninastatku.com ( Ktová )
Odpovědět
Uvažujeme o Drážním mlýnu v Nové Pace, tvoje požadavky by to z velké části nejspíš splňovalo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?