Mám si pořídit gelové nehty jen na svatbu?

Nevím co dělat se svými nehty. Strašně se lámou, nalomí se ještě pod úrovní toho bílého nehtu - děs, beru teď nějaké vitamíny, ale svatba je už 17. června. Všude jsem četla, že gelové nehty strašně zničí ty vlastní. Myslíte, že by šlo nechat si je udělat jen na svatbu a pak si je nechat sundat? Nevím přesně jaký je postup, ale tohle by mi přišlo jako nejlepší řešení, kdyby to bylo možné...........
Odpovědět
1
2
16
Ahoj korino, no nevim, jestli je zrovna toto nejlepsi reseni. Nosim gelove nehty cca pul roku, funguje to tak, ze ti na vlastni nehty daji umele a na to pak gel, pak musis dat ruku do takove "pece" a tam te to ztuhne. Takto se to dela poprve a pak se chodi jen na doplneni, kde doplnuji jen ten gel. Urcite kdyz se pak sundaji ty umele nehty, tak ty vlastni jsou poskozene a trva to pry nejakou dobu, nez se ti vrati do normalu ;-)
Odpovědět
Nehty si samozrejme muzes nechat hned po svatbe sundat, zalezi na tvych nehtech, jestlise znici vice ci mene...Kazdopadne ja mem zkusenost s gelovyma, ale ted momentalne mam porcelanove a ty rozhodne doporucuju vic...Gelove jsou dost masicni, aspon mi to oproti tech porcelanovych tak pripada, ty porcelanove vypadaji prirozeneji a kdyz jsem je ted sundavala, abych si nechala delat uplne novy, neprislo mi, ze by byly moje nehty tak znicene jako z gelovych, takze jstli muzu radit, jdi do porcelanu... :-)
Odpovědět
ivett, opravdu ti vic vyhovuji ty porcelanove? A delaji se jinak nez ty gelove? Zajimal by me ten rozdi :-) Diky
Odpovědět
Profilova fotka
Já se připojuji, jak to funguje s těmi porcelánovými? A jsou dražší? Nikdy před tím jsem o tom neslyšela...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky mám ten samý problém jako korina, taky se mi nehty pořád zatrhávají, když už mi jeden dorůstá, tak se mi zase zatrhne jiný ]-( , takže taky přemýšlím o umělých, na porcelánové (myslím že se jim říká i akrylové nebo tak nějak) jsou podle kosmetičky, která je dělá, o něco tvrdší a pevnější než gelové, ale jsou taky o něco dražší, u nás v Trutnově stojí u této kosmetičky 700,-, francouzská man. potom 800,- a doplnění 400,-, ale já bych je taky chtěla asi jen na tu svatbu, tak uvidím :-N
Odpovědět
Rozdil je v tom, ze toho gelu se davaji vetsinou 3 vrstvy + ten umely nehet...Porcelanoveho se dava jdna vrstva, je to takovy pudr, ktery se pomoci stetecku namoceneho do vody aplikuje na nehet (na ten umely, ten je stejny jako u gelovych) a pak se po uschnuti v UV lampe prebrousi a prelesti, nevyhoda je ze neni tak leskly jak gelovy, tudiz je potreba alespon bezbarvy lak, ale to je detail, vypadaji krasne..Nevim kolik stoji u vas gelove, u nas vyjdou asi na 450,- a porcelanky na 550,-, ale co se kvality tyce, mi prijde ze s gelovyma jsem uz za 14 dnu letela na obnovu, ale na porcelanky jednou za mesic, navic se daji snadno upravovat i doma, jdou lehce pilovat a nejde videt hned kdyz odrostou... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla gelové nehty na maturák a pak byly hodně poškozené, trvalo jim asi tři měsíce než se zase daly dohromady. Ale vypadá to vážně moc hezky. Měla jsem to od kamarádky, tak mě to stálo i francouzskou manikúrou 250,-...ale na svatbu bych taky chtěla gelové nehtíky a fr.manikúru taky, ale nevím nevím kolik mě to bude stát v Brně, nikoho tam neznám kdo by to dělal doma a levněji... :-| Tož uvidíme :-)
Odpovědět
Ahoj, no mám trochu jiné zkušenosti. já měla gelové nehty 2 roky, byly perfektní /ale jen od jedné manikérky, když jsem zkoušela jít jinam, vždy to byla hrůza/. Jinak po jejich sundání nehty byly zcela v pořádku. Asi záleží na šikovnosti manikérky a materiálech co používá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,já jsem gelové nehty nějakou chvíli nosila a stálo to za dvě věci.Pak jsem měla úplně zničené svoje nehtíky,takže si budu opečovávat ty svoje a nechám si na ně jen namalovat francouzskou manikůru.Tak to budu mít,aspoň vyřešeno já. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dromedan: tak to máš asi dost silné svoje nehty, protože jak se nehet zbrousí tak už je poškozen a když se to překryje gelem tak to tomu moc nepřidá. Každopádně bych chtěla dopadnout jako Ty ;-)
Odpovědět
korina: radila bych Ti spíš jít na P-shine a brát vitamíny např. biofemin. Nehty se Ti krásně zpevní a po nalakování francie budeš mít krásné vlastní nehtíky ... já byla včera a z příšerných nehtíků mi vyčarovala krásné upravené a pak to nalakovala francii a musím říct že i na kratších nehtech to vypadá krásně :) doporučuji P-shine (cena kolem 200,- Kč včetně manikury a lakování) ... neničí nehty ale vyživuje ... gelovky bych nedávala ...
Odpovědět
více o p-shine: http://www.beremese.cz/forum/show.php... nebo tady http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Korino, já gelovky taky nemám, ale uvažovala jsem o nich na svatbu. Stavila jsem se za jednou manikérkou a ta mi nabídla ještě jednu variantu. Tuším, že se to jmenuje přírodní konzervace nehtů, nebo tak nějak. Je to prý slabounká vrstva gelu a vypadá to jako klasicky nalakovaný nehet, ale vydrží to dýl. Takže já využiju tuhle možnost.
Odpovědět
Profilova fotka
info pro všechny: Aplikace umělých nehtů nemusí být jen za pomocí tzv.typu, který nehet prodlouží. Modeláž lze provést za pomoci šablon, na které se hmota (gel nebo acryl) aplikují. Pro nehet je to příjemnější záležitost, protože se vyloučí lepidlo, které obsahuje různé nepříliš zdravé látky. Samozřejmě při několika aplikacích je to nehtu v podstatě jedno. Lepidlo vadí v případě nustále se opakujícího lepení.... "Pokaždé vám ten ukazováček upadne a pokaždé si ho tím lepidýlkem přilepíte". Další alternativou je zpevnění přírodního nehtu a samozřejmě vynikající je P-shine. Přeji hodně úspěchů s "novými " nehty. Z.
Odpovědět
Profilova fotka
To trošku nechápu - s tou aplikací hmoty na šablonu. Jaký je rozdíl mezi tím a klasickými gelovými nehty? Nikdy jsem na tom nebyla, ale chystám se kvůli svatbě. Ráda bych si nechala udělat nehty pouze na tu svatbu a pak s tím pryč - jaký je tedy nejšetrnější způsob, ale aby to drželo. :-.
Odpovědět
Profilova fotka
neeve: Na vysvětlení je to v celku jednoduché (udělat je, chce trošku víc šikovnosti). Nehet se standardně připraví jako pro každou jinou aplikaci. Pod přírodní nehet se umístí šablona na kterou se hmota nanese a vytvrdí v lampě/ nechá volně ztuhnout - dle druhu materiálu. Pak se šablona sundá a nehet se zpiluje do finální podoby. Závěr lakování + zdobení. Dle mého názoru je to pro nehty lepší, reps. materiál na těchto nechtech je pružnější, víc se s nimi zžije. Samozřejmě to nelze brát plošně - blond vlasy také neluší každému :-). No a na konci bych nehty určitě nesundávala, jen nechala volně odrůst. Odstranění není příliš šetrné. :-(
Odpovědět
ahojky, ja jsem se k gelovym nehtum prekecavala cca pul roku, ted 3 mesice pred svatbou jsem uz 2x na nich byla a 100% spokojenost. gel mam dany na svych nehtech, nemam tedy nalepeny ani jeden umely. asi u nich zustanu i po svatbe. 1. modelaz me stala 800 a ted doplneni jednou mesicne cca 400.
Odpovědět
Já jsem si gelové nechala dělat před 5 týdny. Zbyl mi jeden nehet a svoje mám o mooooc zničenější. Předtím byly špatné a teď jsou ještě horší. Ale vypadalo to líp, takže zase do nějakých umělých půjdu..... :-|
Odpovědět
no tak to jsem rozhodlá, umělé ne ;-) vypěstuji si své, pokud to půjde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já se teď stavovala u paní, která dělá gelové nehty a říkala, že když je chci vyloženě jenom na svatbu, tak mi je udělá den před, pak mám třeba za týden přijít a dá mi je dolů a vetře do nich hned nějakou výživu, že nebude poznat, že jsem nějaké gelové nehty měla. Tak to asi zkusím.
Odpovědět
Profilova fotka
neeve a tobě není líto za ty peníze to po týdnu dát dolů? Teda pokud se některý nehet hned neurve :-N Toho se bojím, ale na svatbu si je nechám udělat. :-)
Odpovědět
ja si vetsinou nechty vubec nemaluju (ani bezbarvy lak), dost se mi lamou a trepi a konecky se mi krouti jen co je mam tak dva tri mm dlouhy. na svatbu chci mit hezke nechtiky, tak taky uvazuju bud o gelovych nebo o porcelanovych. a po svatbe je sundam, jednak si je nechci moc znicit a jednak si je nebudu chtit obnovovat.
Odpovědět
Profilova fotka
bett, mě se zase pořád zatrhávají, takže to chci provést úplně stejně jako ty ;-) , teď už jenom přemýšlím, jestli gelové nebo porcelánové, ty porcelánové jsou o něco dražší, ale zase podle ivett, jak tady psala, víc vydrží, tak ještě nevím... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
leniik1 : jasně že mi je těch peněz líto, ale nechci mít nehty svoje krátké ani pak zničené. Mám teď období, že si mi opravdu lámou, ale třeba před půl rokem jsem měla svoje dlouhé, takže ty umělé doufám napořád nepotřebuji:o)
Odpovědět
neeve: a není lepší si je nechat teď vyživovat tím p.shinem zajít 2x před svatbou a pak těsně před svatebním dnem ... a krásně Ti do června dorostou ... já to tak vyřešila .. .taky mám období kdy jsou naprosto krásné a pak období kdy se lámou a třepí .. taky nechci gelové a paní manikérka mi poradila P-shine ... je to fakt super .. vyživuje to nehty a včera mi je pak nalakovala francii a vypadá to naprosto nádherně a hlavně přirozeně a neničím si vlastní nehty... jen to chce se o to trošičku starat ... mám bohužel zkušenost s gelovkama a to zničení tím lepidlem no už bych do toho nešla .. rok se mi nehty zpamatovávaly ...
Odpovědět
AHojky, no ja se informovala na P.Shine taky nezjsem sla do porcelanek, a manikerka mi to moc nedoporucovala, pry je to dobre na chvilku, ale nejaky dlouhodoby efekt to stejne nema, takze ja radim porcelanky, ted s odstupem casu, kdyz vidim zenskou s umelymi nehty, nejak mi pripada, ze na gelovkach jde hodne poznat, ze jsou umele, na porcelankach tolik ne,jsem s nima 100% spokojena, i proto ze je fak muzu ozkouset...Pracuju denne 8 hodin na PC a v podstate se zivim psanim na PC a i kdyz je mma dlouhe vubec mi nevadi tak jak gelovky, ty jsem si mesla hodne zkracovat, vadily mi pri psani i doma pri praci...Porcelanky mam dlouhe a v pohode..Urcite do nich jdete... :-)
Odpovědět
Ivett, neměla bys někde fotku svých porcelánových nehtíků, prosím? Gelovky jsem měla tak vím, jak vypadají, ale s porcelánovými nemám zkušenost. Díky :-)
Odpovědět
Muzu je doma vyfotit a poslat ti je, ale az odpoledne, ted jsem v praci, na obrazku sice asi moc nepoznas jaky je v nich rozdil, spis to che videt na zivo... :-) Ale poslu... :-)
Odpovědět
ladenka: jo a napis mi kdyztak do IP adresu na tvuj mejl...poslu ti to tam... :-)
Odpovědět
Díky moc hned píšu do IP. :-)
Odpovědět
1
2
16
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?