O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dobrá živá hudba-kapela 8.7.2017 (MSK)
Poradíte mi prosím opravdu kvalitní živou hudbu na svatbu v červenci? Svatba bude v Ropici (MS kraj…
michajde
Před 8 lety
1
Nevěra po svatbě?!
Ahoj (převážně ženy ),vždy jsem se bál nevěry a nakonec jsem ti prošel (vlastně furt prochazím).jse…
hegerkatka
Před 7 lety
12
Fotograf 13.5.2017 Brno, Kroměříž a okolí
Ahojte, sháním fotografa na 13.5.2017 na focení svatby. Odjezd z Brna do Kroměříže, obřad i hostina…
podstavek
Před 8 lety
17
Kyoprint tiskárna - zkušenosti
Máte někdo zkušenost s tiskárnou svatebních oznámení Kyoprint? Moc se mi líbí, ale bojím se o kvali…
vava87
Před 8 lety
3
Hledám fotografa na 16.6.2017 Mnichovice, Praha východ
Dobrý den, sháním fotografa pro naši svatbu, která se uskuteční 16.6.2017 v Mnichovicích. Praha - v…
petas22
Před 8 lety
15
Krajková tílka pro družičky
Ahoj, prosím vás, poradíte některá kde sehnat stejná krajková tílka/trička pro družičky? Jedné je 1…
ssvspetra
Před 8 lety
1
Věneček do vlasů - umělý?
Ahoj holky, měla jste některá nějaký jednoduchý věneček do vlasů, který byl sice umělý, ale vypadal…
verap33
Před 8 lety
2
Slzicky stesti
Tak uz mi to neda a musim se zeptat. Pomalu v polovine alb vidim krasne obalky "na slzicky stesti".…
alaw
Před 8 lety
22
sponzor fóra
Kocar/povoz tazeny konmi Beskydy
Jsem svedkyne a planujeme prekvapeni pro novomanzele. Napadla me jizda v kocare nebo povoze tazeny …
jamylka
Před 8 lety
1
Šikovná/ý vizážistka/ta z okolí Uherského Hradiště? Účes + líčení
:-) Milé nevěsty, nezná některá z Vás šikovnou vizážistku z okolí Uherského Hradiště - měla bych zá…
evii11
Před 8 lety
1
Frydlantsko, Liberecko ubytovani, hostina
Dobry den, date mi prosim nejake tipy na misto hostiny? Chci to zaroven i s ubytovanim pro hosty i …
hanawin
Před 8 lety
1
Svatební dort- Děčín, Rumburk a okolí
Ahoj všem, Hledám šikovnou cukrářku která nám udělá dort podle našich představ a nejlépe ho dovez…
mybakery
Před 8 lety
4
Penzion Žák (Osek, Hořovice) přenechání termínu 10.6.2017
Milé nevesty, mame na 10.6 rezervovany krasny penzion s obrovskym pozemkem kousek od Horovic (Berou…
lena1986
Před 8 lety
2
Kapela nebo DJ na 5.8.2017, okr. Ústí nad Orlicí
Dobrý den, sháníme kapelu, která hraje hlavně moderní a ciojazyčné písně (anglicky, popř. francouz…
koukola
Před 8 lety
3
Svatební hostina Praha
Ahoj, s přítelem budeme mít svatbu na Vršovickém zámečku, ale nevíme vůbec kde udělat svatební ho…
sheenny1
Před 8 lety
3
Přenechání zálohy 2000 Kč na svatební šaty - Astrid Pardubice
Ahoj. Přenechám za 1000 Kč rezervační zálohu ve výši 2000 Kč na svatební šaty ve svatebním salonu A…
anet_539
Před 8 lety
1
Auto pro zenicha Ostrava
Mile damy, predpokladam, ze i tohle maji v merku vice nevesty nez zenichove.. :-) nevite o nekom, k…
luccroman
Před 8 lety
8
Svatební účes a líčení 3.června okolí Brna
Neznáte prosím šikovnou kadeřnici, vizážistku (v jedné osobě?) ? Obvolala jsem jich dnes asi deset …
ladekor
Před 8 lety
2
Obřad a hostina Krnov a okolí
Ahoj, poradí někdo nějaké pěkné místo ideálně pro obřad i hostinu někde přírodě, rekreačním areálu…
markytkamich
Před 8 lety
3
Kreslene oznámení
Ahoj, je tu některá, která nechala nakreslit obrázek dětmi a použila ho na oznámení? Jako,ze deti o…
koffen
Před 8 lety
1
Obřad a hostina Kralupy a okolí do 25 km
Je tu prosím někdo kdo poradí kde mít obřad i hostinu okolí Kralup nad Vltavou tak do 25 km. S pří…
kmarinka
Před 8 lety
10
Šaty - nechat ušít či půjčit?
Dobrý večer nevěsty, mám dilema. Do nedávna jsem byla rozhodnutá, že si nechat šaty ušít a to ko…
nanay
Před 8 lety
5
Vizazistka,kadernice frenstat p.r. a okoli
Poradte vizazistku, kadernici? Dekuji
vladimira_l
Před 8 lety
3
Kde pečou dobré cukrovi,dort a kolacky v okoli Hranice n. M.??? :)
Kde pečou dobré cukrovi,dort a kolacky v okoli Hranice n. M.??? :)
romanakujalova
Před 8 lety
3
Prenechani zalohy 2000 do Adiny
Zdravim, nemel by někdo zajem o prenechani zalohy do Adiny - Praha Letnany za 1000? Nevim vůbec jak…
eva2990
Před 8 lety
2
Hudba k církevnímu obřadu
Přeji všem hezký den :) Prosím o radu ohledně hudby do kostela. Budeme mít obřad beze mše a neví…
magdalenatomkova
Před 8 lety
10
Najde se dobrá duše???🐒
Holky, je tu některá,která pravidelně nakupuje na Aliexpress?? A tím pádem by byla ochotná mi něco …
happiest_girl
Před 8 lety
4
16.6.2017 v Praze ve Vršovickém zámečku
Bylo by to na cca 5-6h. Obřad je v 11:30 Mám tento termín obsazený a přišla poptávka, tak mohu p…
fotomaslo
Před 8 lety
12
KAPELA na Svatbu 12.8.2017 Jizni Morava
Zdravim, shanim kapelu na termin svatby 12.8.2017 v Bulharech (okr. Břeclav). Předem dekuji za n…
kapelabrno
Před 8 lety
5
Prstynek zasnubni a snubni v jednom
zdravim nevesty :-) chtela bych se zeptat jestli nejaka mate nebop remyslite o prstynku zasnubnim …
digi94
Před 8 lety
6
1
2
…
655
656
657
658
659
…