O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatební vizážistka a kadeřnice
Dobrý den, sháním vizážistku a kadeřnici na svatbu červen 2018 okolí Žamberk, Letohrad, doporučíte…
martulkas
Před 7 lety
5
Jakou spodnici?
Ahoj holky,prosím o radu. Mám koupené šaty. Paní od které je mám říkala že měla 1kruhovou spodnici,…
petulka233
Před 8 lety
4
Otřesná zkušenost v salonu Maggie Sottero
Ahoj holky, ráda bych se s Vámi podělila o zkušenosti ze svatebních salonů v Praze. Nejprve jsem by…
codal
Před 8 lety
10
Místo na obřad, hostinu, večerní zábavu (Praha a okolí)
Zdravím všechny přítomné, s přítelem plánujeme svatbu na 8.5.2018 a rádi bychom si zarezervoval…
farmaheroutice
Před 8 lety
3
Ahoj všem, ví někdo a mohl by doporučil kameramana nejlépe okolí Hodonína? Termín 18.8.2018
Za rady děkuji
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
12
Kdy půjčit/koupit šaty?
Holky jak dlouho před svatbou jste měli šaty? Máme svatby v srpnu 2018 a já už pokukuju po šatech. …
tomusak
Před 8 lety
4
Kadeřnice na 14.10. - Líšnice u Prahy
Ahoj všem, není tu nějaká šikovná kadeřnice, která by ještě měla volný termín 14.10. na jednoduchý …
ladekor
Před 8 lety
3
Originální rytí na snubní prsteny
Ahojte máte někdo nějaké originální rytí ? Nechceme vůbec datum 😊 budu ráda za jakékoliv typy :-)
pirek
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Místo pro svatbu Havířov, Karviná a okolí..
Ženy doporučte mi prosím nějaké místo s možností obřadu venku a svatební hostiny v okolí Havířova, …
nevestakata
Před 8 lety
8
Svatební dort a cukrovi - Sedlčany a okoki
Sháním tipy na cukrářky/e, kteří pečou sv. dorty a popř. cukroví ze Sedlčan a okolí. Předem děkuji …
blana1159
Před 8 lety
1
Trní u Sobotky
Nemáte někdo prosím zkušenosti s Trním u Sobotky jako místem pro obřad a hostinu? Budu ráda za jaké…
zuuzina
Před 7 lety
5
Fotograf 9/2018 Ostrava/Karviná
Dobrý den, sháníme na září 2018 svatebního fotografa z okolí Ostravy a Karviné. Můžete prosím někoh…
fotokate
Před 8 lety
12
Selský dvůr Vyškov
Ahoj, prosím, máte někdo zkušenosti - recenze na svatbu tady? Díky :)
simsamsim
Před 8 lety
2
Změna příjmení
Dobry den chtela jsem se zeptat mame pred svatbou a mam syna který neni přítele co s nim jsem tedka…
bartonov
Před 8 lety
9
Krejčová - svatební šaty
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat zda nemáte zkušenosti s nějakou krejčovou z Berounska či Prah…
monikamarankova
Před 8 lety
9
Láska s Ruskou
Ahoj vše zamiloval jsem se do Rusky a chceme náš vztah uskutečnit v reál a hledám někoho se stejným…
ellinkasebudevdavat
Před 8 lety
3
Zmena mena - živnostníčky - Slovenky
Sú tu nejaké Slovenky - živnostníčky? Nahlasovali ste zmenu mena na živnostenský, finančný atď. úra…
lenkahk
Před 8 lety
1
U Krale Vaclava IV. - zkusenosti ?
Ahoj mile nevesty a jiz vdane zeny. Rada bych se zeptala, jestli nemate zkusenosti s restauraci …
hasilvi
Před 8 lety
1
Vizážistka/kadeřnice Ostrava a okolí
Ahoj děvčata, prosím Vás moc o tipy na vybornou svatební vizážistku a kadernici ( nejlépe v jednom…
tedrezka
Před 8 lety
6
Misto svatby- hostina i ubytovani v jednom miste
Poohlizim se po mistu na svatbu na rok 2018, pro cca 100 lidi. Chtela bych nejlepe abychom meli vse…
svornost
Před 8 lety
4
Šle + motýlek Dr. Woody
V poslední době velmi moderní kombinaci -šle a motýlek- jsme zvolili i pro naši svatbu. V této souv…
galgo
Před 8 lety
1
Svatební DJ jižní čechy
Ahoj, zná někdo svatebního DJ v okolí Sedlčanka, Táborska? Máme svatbu kousek od Milevska. (14.10.…
svatebnidj
Před 8 lety
3
Dobrá kapela za rozumnou cenu (nejlépe Královéhradecký a Liberecký kraj)
Ahoj holky, nevíte někdo prosím o nějaké slušné kapele, která nezrujnuje rozpočet ? Nejlépe z Králo…
jaromiro123
Před 8 lety
7
Jak postupovat v případě přístupu fotografa?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s fotografem, který odmítl z důvodu počasí fotit tam, kde jste chtě…
mm_foto
Před 8 lety
21
DJ/Moderátor Louny
Zdravím všechny. Chtěla bych Vás poprosit o tip na DJ a moderátora v okresu Louny Konktetne b…
djhenry
Před 8 lety
9
Výška 160 cm-dlouhý závoj?
Zdravím :),mám dilema jaký zvolit závoj k šatům.Nejdřív jsem o něm nepřemýšlela,ale na přání mamky …
vkacka
Před 8 lety
4
Fotograf - Plzeň, Kralovice, Rakovník
Ahoj, nemáte prosím tip na šikovného a příjemného fotografa/fku z okolí Kralovic, či někde v okolí …
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
5
Dort Uherský Brod/Uherské Hradiště
Dobrý den, znáte někoho, kdo peče chuťově dobré i dobře vypadající dorty?
marnev
Před 8 lety
1
Jak postupovat v případě přístupu fotografa?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s fotografem, který odmítl z důvodu počasí fotit tam, kde jste chtě…
gabrielkaada
Před 8 lety
9
Kde sehnat kelímky z tvrzeného plastu?
Ahoj, holky. Poohlížím se po tom z čeho naši hosti budou pít, bohužel nikde nemůžu najít takové pev…
tomasnovotny
Před 3 lety
4
1
2
…
541
542
543
544
545
…