O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kadeřnice + vizážistka - Jeseník a okolí
Zdravím, chci se zeptat, zda mi někdo doporučí šikovnou kadeřnici a vizážistku či vizážistu z Jesen…
maquina
Před 7 lety
1
Hledám fotografa na den 11.8.18
Dobrý den, na den 11.8.2018 hledám fotografa nejlépe v okolí Velkých Bílovic, kde se také svatba …
martyfoto
Před 7 lety
2
Svatební místo s ubytováním a jídlem pro 40 osob střední Čechy a okolí? Hodina od Prahy
Dobrý den, ráda bych našla nějaké příjemné ubytování statek nebo mlýn třeba, i penzion někde v okru…
pensiondiana
Před 7 lety
5
Hudba na "cestu k oltáři"
Čauky nevěsty, už několik týdnů si lámu hlavu s nějakou hudbou na cestě k oltáři. Obřad bude vni…
rebe
Před 7 lety
23
Královický dvůr (Slaný, Středočeský kraj)
Ahoj nevěsty :-) Chci se zeptat, zda se tu některá z vás vdávala, nebo vdávat bude? Jaké máte zkuš…
hanca_93
Před 7 lety
1
Kadeřnice v okolí Chotěboře ?
Zdravím všechny, můžete mi prosím doporučit nějakou šikovnou kadeřnici (kdyby to byla i vizážistka,…
lucielle8
Před 7 lety
3
Svatební víno - etikety
Ahoj, prosím o doporučení firmy, která vyrábí samolepky na svatební vína (na velkou lahev 0,7 l). C…
handa92
Před 7 lety
1
Dj na svatbu 28.7.2018?
Sháníme Dj na svatbu 28.7. v Mnichově Hradišti, spíše v rockovějším stylu. Nepotřebujeme žádné hry …
svatebnidj
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Uvádět na svatební oznámení adresu?
Ahoj všem, mám dotaz, zda se dává nějaká adresa na svatební oznámení. Někde jsem četla, že na tuto …
mikinkacs
Před 7 lety
12
Hledám fotografa 11.8.2018
Dobrý den, sháníme fotografa. Termín svatby máme v sobotu 11.8.2018 v Nedamove (Kokorinsko). Za z…
ivanguyen
Před 7 lety
14
Jaký budete mít svatební slib?
Budeme mít civilní obřad a přemýšlíme o svatebním slibu, který bude originální. Budu moc ráda, za t…
lobella
Před 7 lety
2
Chrániče na podpatky
Ahoj, měla bych dotaz... Nemáte někdo zkušenosti s ochranou na jehlové podpatky? A kde by se nechal…
chantal22
Před 7 lety
7
DJ na svatbu 25.8. 2018
Sháníme DJ na svatbu, v okolí Klatov a Sušice. Děkuji za nabídky
patasatko
Před 7 lety
5
Hledám DJ - Hustopeče 14.7.2018
Zdravím, hledám DJ na svatební oslavu...
svatebnidj
Před 7 lety
8
Fotograf 22.9.2018
Ahoj :) máme termín svatby v sobotu 22.9.2018 na zámečku v Sokolově a sháníme fotografa - jednalo…
jakub_runza
Před 7 lety
15
Místo pro svatbu v okolí Českých Budějovic
Ahoj, prosím o typy, rady, zušenosti ohledně místa pro svatební obřad a hostinu. Nejlépe venku a ho…
ashaki
Před 7 lety
5
Obsluha na svatbu
Ahoj, prosim jak jste resili obsluhu na svatbe, ktera se nekona v restauraci? Jidlo nam zajisti c…
veronika96
Před 7 lety
7
Svatba duben 2019 kde??okolí střední Čechy
Kde udělat svatbu?predstava...statek s penzionem ...kde proběhne obřad,hostina,možnost ubytování ?z…
laire
Před 7 lety
16
Obřad pod okrasnou třešní Praha vychod
Ahoj hledam vhodne misto na obrad, rada bych malou svatbu cca do 20lidi a obrad prave nekde pod ruz…
lonik
Před 7 lety
1
Hledám fotografa na 8. nebo 29.září 2018 - Břeclavsko
Hledám fotografa na celodenní focení, obřad i hostina budou probíhat ve Tvrdonicích. Předem děkuji …
lenkaamia
Před 7 lety
25
DJ na svatbu v Sedlčanech
Dobrý den, poradíte prosím schopného DJ z okolí Sedlčan, Benešova, Vlašimi apod., který umí i dob…
yellowbanana
Před 7 lety
7
Hledám fotografa 1.9.2018
Dobrý den, scháním fotografa na datum 1.9.2018 v Rabštejně nad Střelou. Budu ráda za nabídky:) Děk…
chanomo
Před 7 lety
12
Najde se zde fotograf na svatbu 15.6. z okolí Ostravice?
Dobrý den. Najde se zde fotograf z okolí Ostravice? Hledáme fotografa pouze na 4 hodiny....
michaela_kejdusova_photography
Před 7 lety
8
DJ na svatbu 11.8.2018 (Pardubický kraj)
Dobrý den :-) , sháníme ochotného a moderního DJ na svatbu z Pardubického kraje. Hostina se bude k…
dj_alfi
Před 7 lety
4
Praha a okolo misto pro 120-130 lidi?
Milé nevěsty, měli by jste tip na místo, které pojme 120-130 hostů? Moje představa je něco s teras…
jennif
Před 7 lety
4
Hudba 15.9.2018 Vršatec SK
Dobrý den, hledáme hudbu na 15.9.2018. Svatba je na Slovenskem Vrsatci, takže nejlépe z okolí. Nemá…
djhenry
Před 7 lety
9
Závoj - ano či ne?
Ahoj holky, prosím o radu. K těmto šatům závoj ano, či ne? Nejsem si jistá, zda by to již nebyl…
kaskaa
Před 7 lety
10
Jak naplánovat focení a čekání hostů
Holky mám technicky dotaz. Budeme mít na svatbě fotografa pouze na obřad,který bude venku a pak se …
radushka89
Před 7 lety
21
Fotograf 18.8. 2018 Hradec Králové - Holice ???
Pro kolegyňku pomáhám hledat fotografa na svatbu - termín 18.8.2018 v lokalitě Hradec Králové. Má t…
glouen
Před 7 lety
1
Fotograf na páteční zářijovou svatbu?
Zdravím, chystáme svatbu v pátek 21. 9. 2018 na Praze-západ (cca 10 min autem z kraje Prahy) a b…
michaela_kejdusova_photography
Před 7 lety
18
1
2
…
437
438
439
440
441
…